Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi yaştan sonra daha da zor oluyor kırık çıkıkIyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Olmaz mı.. hala daha öyle, gencecik insanlar ölüyor. görev yaptığım okulda geçen yıl 3. sınıf olan öğrencimiz vardı bu sene okula devam edemiyor lösemi yüzünden.. 1. sınıftayken ortaya çıkmış, kemoterapiyle iyileşmiş, 4. sınıfta tekrar nüksetti. çok üzücü, Allah ailesine sabır versin..Çok ağlamistim vefatında ..
Kanserden ne ölümler oldu Karadeniz de..
inş iyi gelir asucum...
ablama ve yengeme pijama takımı aldım...
KAyınvaldeme güzel bir duvar süsü aldım ferforje değişik bişey..
Çünkü şimdiye kadar aldığım kıyafetlerin hiçbirini üzerin de görmedim.. zaten ev süslerine bayılıyor.. evini bir gör züccaciye gibi adım atılmıyor. :) Her yerden biblolar çiçekler vazolar fışkırıyor :)
Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Guten Morgen ehli KK
Dün bir ev buldum hatunlar..
$ehrin en güzel caddesinde, yeni badana boya neyin yapilmis, yerleri laminantli ve mutfagi içinde..
870 € biraz pahali ama bu caresizlikte aticam kendimi Su an iki eve 1200€ arti bi de git gel ayda 100 € yol parasi ödedigim düsünülürse çok gelmedi gözüme..
Bugün belli olacak verip vermeyecekleri
Sizlerin duasi tutuyor
Dua edin de kaçirmayim bu evi..
Kilo bildirimi de yapim
Hafta içi 97,7 yi gördüm ama bugün 98,4 kg
Spor: 200 dk
Hamimiza basarilar bu kilo verme yollarinda..
Topraam nasılsın listeye dahil olmayı dusunurmusun. ?Merhabalar,
Efenim cumaniz hayırlı,tartınız bol eksili olsun:)
Topraam nasılsın listeye dahil olmayı dusunurmusun. ?
Az kaldi sıcaklara tatile.. sonra buluştuğumuzda seni eziklerim uzulursun :)
Wuuuu eziklersin tabiii buldun benim gibi toplarlak şişkoyu
Sen de vur diyip küçük emrah moduna baglarmişim
Canimsin topraam,haftaya dahil oluyım sallandırayım listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?