Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi yaştan sonra daha da zor oluyor kırık çıkık

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Kilom 94.600
Annem gelince hafta sonu yiyip içmiştim ekstradan 400 gram :/
Kilo almak bu kadar kolayken vermek niye bu kadar zor anlamıyorum her gün 1 saat yürüyüşte yapıyorum :/
Regl olucam pazar günü onunda etkisi var mıdır bilemedim..

Çok ağlamistim vefatında ..
Kanserden ne ölümler oldu Karadeniz de..
Olmaz mı.. hala daha öyle, gencecik insanlar ölüyor. görev yaptığım okulda geçen yıl 3. sınıf olan öğrencimiz vardı bu sene okula devam edemiyor lösemi yüzünden.. 1. sınıftayken ortaya çıkmış, kemoterapiyle iyileşmiş, 4. sınıfta tekrar nüksetti. çok üzücü, Allah ailesine sabır versin..

Tüm kayınvalideler aynı sanırım,benimki de aldıklarimin hiç birini giymedi:)hepsi ayni degildir istisnalar vardir tabi ama onlarda bize rastlamamiş topraaam:)
Pharmaton bol bol enerji olsun inş..

Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim

Çok geçmiş olsun derin,Allah şifa versin annanecigine..

870 çok iyi simi,üstelik tadilatta yapılmış..Allah gönlüne göre versin inşallah..

Ne çok severim
Mekanı cennet olsun inş..

Topraam nasılsın listeye dahil olmayı dusunurmusun. ?
Az kaldi sıcaklara tatile.. sonra buluştuğumuzda seni eziklerim uzulursun :)

Wuuuu eziklersin tabiii buldun benim gibi toplarlak şişkoyu
Sen de vur diyip küçük emrah moduna baglarmişim
Canimsin topraam,haftaya dahil oluyım sallandırayım listeleri

Wuuuu eziklersin tabiii buldun benim gibi toplarlak şişkoyu
Sen de vur diyip küçük emrah moduna baglarmişim
Canimsin topraam,haftaya dahil oluyım sallandırayım listeleri

1 hafta daha beklemeye gerek yok kuzu..
Yaz hadi şimdiden sallansın :)

Amethyst_1 mor kasimpati gel bi öpüm seni

Daha iyi olucam inş. Bugun pek tadim yok. Her yerim surekli agriyor.
Fibromiyalji tanisi konmadi ama durumum onu gosteriyo. Bu boyun fitigi bel fitigi isi degil.
Tedaviyi netten okudugumda haftada 2-3 diyo. Bana 1 ay sonra gel dedi. Herhangi bi degisiklik hissetmiyorum.
Bazen diyorum sanki boynum sirtim iyi gibi sonra biraz egik duruyorum yada baska bisey yapiyorum basliyo yine yanmaya agrimaya.
Ümitsiz vaka olmaktan korkuyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama bir umutta goremiyorum.

Benden buyuk herkesin yaninda buyuk duruyorum her turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…