- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
YENA Bugün evdeki yemekler bitsin diye kabak çorbasını çıkarttım ısıttım. Eşimde bende yiyemedik o döktü bende yarısına gelemedim.
sanırım biz geçen çok açtık ondan yedik tadı cidden kötüymüş yani canım bi daha asla yapmam her yer kabak koktu.
Bu arada sen ne kadar az yiyorsun öyle maşallah ameliyat sebebiyle mi yoksa acıkmıyor musun
Yenacım az yedigin için halsizsin pharmaton iyi gelir inşallah
Ne aldın anneler günü için
ben geldimm
son günlerde pek bi huysuzum , canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bir dolu da işim var
diyet moduna giremedim pek ondan da gelemiyorum sanırım
merhaba kızlar,nasılsınız
ben pek işten güçten zaman bulamıyorum bikaç gündür herşey yolundamı?
yarına bomba gibi bir sonuç alırız umarım hepimiz,ben tartılmıyorum haftabaşından beri:)
inş iyi gelir asucum...
ablama ve yengeme pijama takımı aldım...
KAyınvaldeme güzel bir duvar süsü aldım ferforje değişik bişey..
Çünkü şimdiye kadar aldığım kıyafetlerin hiçbirini üzerin de görmedim.. zaten ev süslerine bayılıyor.. evini bir gör. züccaciye gibi adım atılmıyor. :) Her yerden biblolar çiçekler vazolar fışkırıyor :)
Anladım canım peki kilo durumun nasıl tartıldın mı ne kadar vermişsin :)Ben de diğerini dökmüştüm canım.. Gerek yok sıkıntıya girmeye. :)
Ameliyattan dolayı yiyemiyorum.. O yüzden 2 satte bir yemem gerek.. Yoksa önceleri camış gibi yer kalkardım. Ara öğün falan karşıydım hep :))
Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Toparlan silkelen yaza az kaldi hepimizin bi hedefi var kilo vermeye calismamizin ilk once kendimizle ilgili bi hedefi var unutma ve toparlanHer yasimda ruh halim benim biraz toparlanmam lazim cok diplerde geźiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?