Çok geçmiş olsun. Refakatçi olmak çok zor
Geçmiş olsun derincim. ..
Derin. Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun kim bakicak
Yena halsizligine dr o ilacimi verdi ? Insallah enerji gelir biraz
Bu yogunlukta mr kagidimi kaybettim randevu icin yeniden hastane yollari gorundu
Isilduru. Gule oynaya kirletin :)
Cakil sosis salam cok seviyorsun ama cok sık yemiyorsun dimi kilonu bosver sagligin icin gerekli.
Bonus nasil oldun guç gelsin artik sana hadi kuzum
Simi Allah yardimcin olsun işin rast gitsin diyim cok karisik gorunuyo
Derin cok cok gecmis olsun yaslilikta ne kadar zordur kirik allah yardim etsin sizlerede.
çoook geçmiş olsun , daha iyidir umarım
Geçmiş olsun derincim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi yaştan sonra daha da zor oluyor kırık çıkık
Tüm kayınvalideler aynı sanırım,benimki de aldıklarimin hiç birini giymedi:)hepsi ayni degildir istisnalar vardir tabi ama onlarda bize rastlamamiş topraaam:)
Pharmaton bol bol enerji olsun inş..
Çok geçmiş olsun derin,Allah şifa versin annanecigine..
870 çok iyi simi,üstelik tadilatta yapılmış..Allah gönlüne göre versin inşallah..
Ne çok severim
Mekanı cennet olsun inş..
Valla bunlarla doyuyorsan daha ne olsunbugun degisiklik yaptim biraz dukan krep yaptim cok sıkılmıstim yumurtadan tulum peyniri domatesle yedim iyi geldi
aksamda
1 tana karnıyarık
4 _5kasik barbunya
salata
ayran
biraz cok mu oldu aksam bilmiyorum ama cok acıkmışım
Hahahaha ortadakii en masummdaa benimm uslu cici bayaaaaannnSagda bi simi gördüm sanki
Geçmiş olsun canımKilo bildirimi
Geçen hafta ; 94
Bu hafta; 94.4
400 gr artıdayım
Arkadaşlar kızım dün öğlenden beri hasta, gece acildeydik, idrar enfeksiyonuna istinaden antibiyotik ve Ateş düşürücü verdiler geçe 4 te eve geldik daha yeni yeni ateşi düşmeye başladı o yüzden kafam karışıktı buraya bildirmeyi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?