Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başladım canım dünden beri .. sağolasın. .
Sen nasılsın toparlandinmi. ?

Çok geçmiş olsun. Refakatçi olmak çok zor

Geçmiş olsun derincim. ..

Derin cok cok gecmis olsun yaslilikta ne kadar zordur kirik allah yardim etsin sizlerede.

Hayırlı cumalar..

Kilo 101.2
Spor yok

Derin geçmiş olsun..

çoook geçmiş olsun , daha iyidir umarım

Geçmiş olsun derincim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi yaştan sonra daha da zor oluyor kırık çıkık

cok tesekkürler kızlar..çok zor kırık ameliyatı basarılı geçti .amelıyatla ilgili bir sıkıntımız yok...83 yasında organları bizden sağlam diyor drlar..nazara geldi anneannem her gören şaşırıyordu..yalnız panik atağa çevirdi bir türlü düzelemiyor psıkıyatrı ilaç başladı bakalım inşallah düzelir...su anda teyzem ve ben bakıyoruz hastaneden çıkarsa inşallah kadın tutucaz ..

az önce ogrendıgım bir bilgiyle müthiş canım sıkıldı..
bu obezıte durumuna engellı raporu veriliyormuşş
yanı boyunun son 2 rakamının 40 kg üstü isen %20
50 kılo üstü isen %30 engellı raporu alıyomussun..
yanı bu durumda engellıymışım ben

kilom 74.2 spor yok
annemle babam yarın cikiyor yola evlerine gidiyorlar 6ay kaldılar bu sene bi tuhaf hissediyorum kendimi çok beraber kalıncada böyle oluyo.eşyalasinı hazırlıyorz ütü çamaşır yemek kafam döndü fırsat bulup giremdm bu hafta herkesi öpüyorum..

Valla bunlarla doyuyorsan daha ne olsun

Kilo bildirimi
Geçen hafta ; 94
Bu hafta; 94.4
400 gr artıdayım
Arkadaşlar kızım dün öğlenden beri hasta, gece acildeydik, idrar enfeksiyonuna istinaden antibiyotik ve Ateş düşürücü verdiler geçe 4 te eve geldik daha yeni yeni ateşi düşmeye başladı o yüzden kafam karışıktı buraya bildirmeyi unutmuşum

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…