Kesinliklee hele bu şarkısını ilkk kezz dinledimm bayıldımm güzelimmAhmet abi candır...
Yaaa öylemiymis.ilk defa duyuyorum ve cooook zoruma gitti açıkçasıaz önce ogrendıgım bir bilgiyle müthiş canım sıkıldı..
bu obezıte durumuna engellı raporu veriliyormuşş
yanı boyunun son 2 rakamının 40 kg üstü isen %20
50 kılo üstü isen %30 engellı raporu alıyomussun..
yanı bu durumda engellıymışım ben
Güzel pazarlar :):)
Bugün sabah tansiyonun düştü bayıldım. Berbat bir histi
Togimizin güzel anneleri ve adayları gününüz kutlu olsun..
Allah aileniz ve güzel evlatlarınız ile birlikte nice güzel günler göstersin sizlere..
Yuvanızdan huzur,saglık ve mutluluk eksik olmasın.
Torunlarınızı, onların evlatlarını görün ak saçli babanne,annanne olaraktan inşallah:)
Hepinizi sevgiyle kuçakliyor şappadan öpüyorum güzel anneler..
Kendiyle barışık ve kendine hediye alan bi hatun gel bi öpeyim seni.güle güle kullan cicilerinimKendime kırmızı bir ayakkabı ve siyah bir çanta aldım üç demette kırmızı gül aldım eşim yurt dışında kendimi kutlayim bende anneler günü niyetine şimdiden
Kilo bildirimi
Geçen hafta ; 94
Bu hafta; 94.4
400 gr artıdayım
Arkadaşlar kızım dün öğlenden beri hasta, gece acildeydik, idrar enfeksiyonuna istinaden antibiyotik ve Ateş düşürücü verdiler geçe 4 te eve geldik daha yeni yeni ateşi düşmeye başladı o yüzden kafam karışıktı buraya bildirmeyi unutmuşum
Gecmis olsun canm.bi dr gitseydin.kimse var mıydı yannda?Güzel pazarlar :):)
Günaydınn canlarımm nasılsınızz
Bence de o değil.farklı bir ses.burda her tarafta duyduğum icin bu adamn sesini iyi tanrm:)Kuzum söyleyen kesinlikle Ahmet Kaya değil... dinleyin bakalım siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. .
geçmiş olsun kuzum neden dustukiGüzel pazarlar :):)
Bendee pekk benzetemedimm lakin bayıldım hatta şunu dedim ben bu şarkısını nasıl dinlememişimmmKuzum söyleyen kesinlikle Ahmet Kaya değil... dinleyin bakalım siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. .
YENA masallah sana görmüşsün ikili rakamları.insaalah ömür boyu bi daha üç hanelileri görmezsin.cok sevindim gercekten.kilo gidince oz güven de artıyo demi?
Bendee pekk benzetemedimm lakin bayıldım hatta şunu dedim ben bu şarkısını nasıl dinlememişimmm
Hay Allah geçmiş olsun ..
Yalnız değildin inşallah ..
Gecmis olsun canm.bi dr gitseydin.kimse var mıydı yannda?
geçmiş olsun kuzum neden dustuki
Teşekkürler tatlım esin sana ne alacak bakalım anne adayı güzel arkadaşımKendiyle barışık ve kendine hediye alan bi hatun gel bi öpeyim seni.güle güle kullan cicilerinim
Gecmis olsun canm.ins cabucak iyilesir kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?