Hellöö
Hahahhaha vallah bu ara bende yeme isteğii hiç yokkkşurda bi diyete döndük kimseler yok
Burdayimşurda bi diyete döndük kimseler yok
Günaydin kizlar,
Simdi biraz vaktim oldu kac gündür telas migren derken..
Buraya gelmeden önce face'de bu sehirden birkac kisiye arkadaslik göndermistim. Bir bayan kabul etti. Önceki hafta tanistik yemek yedik cok kafa dengi. Pazar beni bahcesine cagirdi. Ben aglamaktan perisan olmus suratimla gittim oraya.
Erkek arkadasi ile tanistim. Ev aradigim gündeme gelince Pazar olmasina ragmen oraya buraya tlf actilar, nerdeyse bütün tanidiklarini ayaga kaldirdilar. Biri geri döndü, hemen gelin bakin diye. Gittik baktik ev 120 metrekare. Yeni tamir edilmis. Ev sahibi Türk, alt katta..Bize kiraci degil komsu lazim, hem biz sana sahip cikariz dedi. Mutfagi yok ama tanidik marangoz varmis, sen eve girene kadar hallederiz dediler.
Cikacagim eve de baska eyaletten kiraci buldum. O kadinda benim gibi darda kalmis. Hem mutfagimi aliyor ikibin € ya hem de cikis boya badanasi yapmiycam karsiliginda alti kapili dolabimi ve koltugumu, halilarimi biraktim.
O dertten de kurtuldum. Evi tasiycak amca da bin € dan 750€ ya indi dolap koltuk olmayinca..
Kirasi 1200€ cok pahali ama ben o parayi iki eve zaten ödüyorum aklimda kizimda kaliyordu
Artik onu falan gözüm görmedi
Banka da kredi vermeyi öne cekti yarin halledicez sanirim Haftasonu esya bakcaz o bayan arkadasla
Sifirdan, sil bastan basliyorum sanki..
Hala iyi insanlar varmis Beni tanimazlar etmezler ama daha simdiden sahiplendiler
Yoluna girecek gibi di mi ne dersiniz?
O iyiymiş yeme isteği yok falan banada banadaHahahhaha vallah bu ara bende yeme isteğii hiç yokkk
bana daaO iyiymiş yeme isteği yok falan banada banada
Hahahhaha vallah bu ara bende yeme isteğii hiç yokkk
Simi hadi gözünaydn diyelim.ins hersey yoluna girer böyle.her zorlugun arkasnda bi kolaylk vardr canm emin ol.Günaydin kizlar,
Simdi biraz vaktim oldu kac gündür telas migren derken..
Buraya gelmeden önce face'de bu sehirden birkac kisiye arkadaslik göndermistim. Bir bayan kabul etti. Önceki hafta tanistik yemek yedik cok kafa dengi. Pazar beni bahcesine cagirdi. Ben aglamaktan perisan olmus suratimla gittim oraya.
Erkek arkadasi ile tanistim. Ev aradigim gündeme gelince Pazar olmasina ragmen oraya buraya tlf actilar, nerdeyse bütün tanidiklarini ayaga kaldirdilar. Biri geri döndü, hemen gelin bakin diye. Gittik baktik ev 120 metrekare. Yeni tamir edilmis. Ev sahibi Türk, alt katta..Bize kiraci degil komsu lazim, hem biz sana sahip cikariz dedi. Mutfagi yok ama tanidik marangoz varmis, sen eve girene kadar hallederiz dediler.
Cikacagim eve de baska eyaletten kiraci buldum. O kadinda benim gibi darda kalmis. Hem mutfagimi aliyor ikibin € ya hem de cikis boya badanasi yapmiycam karsiliginda alti kapili dolabimi ve koltugumu, halilarimi biraktim.
O dertten de kurtuldum. Evi tasiycak amca da bin € dan 750€ ya indi dolap koltuk olmayinca..
Kirasi 1200€ cok pahali ama ben o parayi iki eve zaten ödüyorum aklimda kizimda kaliyordu
Artik onu falan gözüm görmedi
Banka da kredi vermeyi öne cekti yarin halledicez sanirim Haftasonu esya bakcaz o bayan arkadasla
Sifirdan, sil bastan basliyorum sanki..
Hala iyi insanlar varmis Beni tanimazlar etmezler ama daha simdiden sahiplendiler
Yoluna girecek gibi di mi ne dersiniz?
Günde 3000 adım atamayan ben 7000 adıma yaklastim. Harika bir duygu.
Menü
Sabah çok aç uyandım
1 simit 1 koca bardak salgam
Öğlen
1 tabak sebze oturtma sağlıklı olur sandım ama biraz patates ağırlıklı oldu
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kase mantar çorbası
Saat 6 da 2 kraker.
Daha yeni geldim ne yiyeceğimi bilmiyorum
Benim babam da öyledir cok şükür.hatta babamn yardmcı olduğu bi adam bir yıl sonra cok uzak bi ilcenin cok uzak bi köyünde ögretmenlik yaparken. Adamn torunu benim sınıfmda çıktı.sagolsun her zaman ne ihtiyacn olursa gel derlerdi.ve o adamn kızıyla hala telefonda görüsrm.ogrencm her karne gününde arar beni.cok başarılı ve sevdigim bi ögrencm.yapılan iyilik bi sekilde insann karşısına cikiyo isteSimi çok sevindim tabiki iyi insanlar var bizde aynısını yapardık ki çok yaptık hele benim babam çok iyilik sever bir insandır yardıma ihtiyacı olana sonuna kadar yardım eder bizde ona çekmişiz hep iyilerle karşılaştırsin Allah herkesi
Brn de istiyorum.bi istah patlaması yasyrm ki sormayn gitsin.canm rn alakasz seyleri istiyo.bana daa
aklımdan neler geçiyor şu an of of
Hadi senin patlamanın nedeni belli ya bizimkine ne demeli :))B
Brn de istiyorum.bi istah patlaması yasyrm ki sormayn gitsin.canm rn alakasz seyleri istiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?