Kolay gelsin isin tez zamanda bitsinselamun aleykum hayirli sabahlar mutlu bir hafta olsun insallah
2 gundur bas agrisi vardi ama şükür rabbime bugun daha iyiyim yarina 30 kisilik bir misafirim olacak simdiden hazirliklara baslamam lazim
orucla karatay guzel gidiyor sanki cok sukur simdilik hic firem yok daha cok erken tabi bunu konusmak icin bakalim bayram sonu nasıl olucak hayielisi olsun insallah
herkezi kocamamn kocaman optum canlarim
Şükürr bonuscan sen nasılsınn kuzummGunaydin
Nassiniz eysiniz inş
Şükürr bonuscan sen nasılsınn kuzumm
Selam kızlar.ben iyiyim sizler naslsnz?gerci dün acaip bi ağrım oldu.sanrm ters oturdugum icin dikisleri zorladm.aksam acile gittim.resmen dikislerin patladığını düşündüm.neyse yolda giderken koca kişisini de bi korkuttum ki.vicdanszligm tuttu.bayılma taklidi yaptm :) adamn ödü koptu.eve geldikten sonra korku etkisini gösterdi.mutfağı topladı camasirlari falan topladı.valla iyi is yaptı.
Derin Geçmiş olsun canım umarım daha iyisnizdir...
@HasibeG nice mutlu,sağlıklı yaşlara inşallah...
cakil80 Seni merak ediyoruz.. Hayırlı güzel habelerle dönersin umarım..
cydnz_1 yaa mesajını okurken istemsizce ayy yapmışım... Başındaki iplikle imtihanın kötü olmuş :)
Yoğunmuşsun kolay gelsin işlerin de...
Bi ara sen diyetisyene gitmeyi düşündüğünü yazmıştın. acaba gitsenmi. Sanırım dukandan sıkıldın artık..
yahut Ayca kaya'nın puan sisteminimi uygulasan. En azından makarna da yersin pilavda :)
@eboe seni ayrca tebrik ediyorum kuzu..Her hafta düzenli olarak kilo alıyorsun :) Sanırım hedefin Bonusa yetişmek.. :)
@burcu1983 Nasılsın canım umarım yolundadır herşey...
@Amethyst_1 Senin de ramazanın hayırlı bereketli olsun topraam...
qarden Kolaylıklar diliyorum derslerin de. Hangi bölüm.?
@OGULCUKLARIM Canım ramazan sonu 125 ler de olursun gibi geliyor bana... yanıltma beni :)
Teşekkürler kizlar,daha iyiyiz antibiyotigimiz devam ediyor..
Inanki hakkını yemek lazm cok ilgileniyo.benim hicbirsey yapmama musade etmiyo.ama ben yine de dayanamyr yapyrm.o oruçlu olunca yemekleri ben yaptm.sanrm dikislerimi zorladm cok yamuk oturmustum.nst ye girdim bebegin kalp atışını da el dopleriyle duydum.bu saate kadar bana bisey olmadysa demek ki dikisler saglam:)Iyilik bizde kizlarla bogusuyorum iste :))
Sebebi neydi ki? Zaten ilgili olan adamlara yapmayin boyle seyler.
Ne odunlar var.
Gecmis olsun.
Inanki hakkını yemek lazm cok ilgileniyo.benim hicbirsey yapmama musade etmiyo.ama ben yine de dayanamyr yapyrm.o oruçlu olunca yemekleri ben yaptm.sanrm dikislerimi zorladm cok yamuk oturmustum.nst ye girdim bebegin kalp atışını da el dopleriyle duydum.bu saate kadar bana bisey olmadysa demek ki dikisler saglam:)
Canm cok ters oturdum.icten cekildi gibi dikisler.ama feci ağrıdı.sonra duzelince geçti tabiki.doktorum pozisyona göre degisen ağrıları hic ciddiye alma diyo.su anda 5 aylk oluyormKac haftaliksin? Dikislerin hemen zorlanmaz korkma sen yorgunluktan ayakta kalmaktan zorlanmissindir.
Oldukca oturarak falan yapmaya calis.
Daha bunun 7-8-9 ayi var karnin buyuycek yani :)
Cakil eskiden pit pit doguruyolarmis buyuklerimiz :) hayirlisi olsun
qarden sanirim sen gibiyim bende sadece suyu 4 brd ancak tuketebiliyorum gram oynamadim pide tatli birsey yok ama eksilmede yok
Derin insallah vermeye devam edersin kucuk cocukla oruc tutmak yorucu
Bonus Hasibe Yolcu eboe kucuk cocuklari olan baska arkadaslar varmiydi hatirlayamadim. Allah kolaylik versin.
Ogulcuklarim kolay gelsin
Cydnz temmuzda dugun var :) nasil gidiyor
Bengisu bayilma numarana sok oldum :)esin cok paniklemistir. Rabbim korusun
bu arada biz hem bir hobi hem de ek iş yapmaya karar verdik
daha gelir kısmı yok tabi öğrenme sürecindeyiz , bunlar netten bulduklarım kendim de yapınca paylaşırım
Eki Görüntüle 2001533
Eki Görüntüle 2001534
Eki Görüntüle 2001537
:) gitmezsin detokslarini bi patlatirsin hoopp gidivermis kilolar80 e doğru gidiyor
Bombasın valla iyi etmişsin acık yardım etsin elinemi yapisicakSelam kızlar.ben iyiyim sizler naslsnz?gerci dün acaip bi ağrım oldu.sanrm ters oturdugum icin dikisleri zorladm.aksam acile gittim.resmen dikislerin patladığını düşündüm.neyse yolda giderken koca kişisini de bi korkuttum ki.vicdanszligm tuttu.bayılma taklidi yaptm :) adamn ödü koptu.eve geldikten sonra korku etkisini gösterdi.mutfağı topladı camasirlari falan topladı.valla iyi is yaptı.
Kız ne cadisin bide adam ilgiliymis Niye yapıyorsun :))) benimki hiç el atmaz bı ise eline yapışır seni bırakmaz diyemi korkuyorsun diyorumInanki hakkını yemek lazm cok ilgileniyo.benim hicbirsey yapmama musade etmiyo.ama ben yine de dayanamyr yapyrm.o oruçlu olunca yemekleri ben yaptm.sanrm dikislerimi zorladm cok yamuk oturmustum.nst ye girdim bebegin kalp atışını da el dopleriyle duydum.bu saate kadar bana bisey olmadysa demek ki dikisler saglam:)
No 306 diye bir dizi var ya ordaki çiçekçi lale yapıyor bunlardan süs benceVuuuu. Süpermiş Avmlerde gormustum
Bide derya baykalda gormustum
Bu bitkiler icinde buyuyormu cahilligime ver bu soruyu :)
Benimde küçük kızım minnak teyzesi 2.5 yaşındaCakil eskiden pit pit doguruyolarmis buyuklerimiz :) hayirlisi olsun
qarden sanirim sen gibiyim bende sadece suyu 4 brd ancak tuketebiliyorum gram oynamadim pide tatli birsey yok ama eksilmede yok
Derin insallah vermeye devam edersin kucuk cocukla oruc tutmak yorucu
Bonus Hasibe Yolcu eboe kucuk cocuklari olan baska arkadaslar varmiydi hatirlayamadim. Allah kolaylik versin.
Ogulcuklarim kolay gelsin
Cydnz temmuzda dugun var :) nasil gidiyor
Bengisu bayilma numarana sok oldum :)esin cok paniklemistir. Rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?