Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin isin tez zamanda bitsin

herkese merhaba kızlarrr
ramazan ayında kilo verebılmek bir mucize bana göre..ımkansız hatta..zayıflayanlar uzaylı falan..
şu iki gündür minimum yemek,maksimum dikkat..sıfır pide,sıfır tatlı az yemek bol sıvı..sonuc +1,5 kılo:)
valla ramazan bitene kadar 10 kılo alırmıyım acaba bılmıyorum..
bu sene muthiş dikkatle şeytanın bacagını kırıcam diyodum ama ibreyi tutabilene helal olsun..

Selam kızlar.ben iyiyim sizler naslsnz?gerci dün acaip bi ağrım oldu.sanrm ters oturdugum icin dikisleri zorladm.aksam acile gittim.resmen dikislerin patladığını düşündüm.neyse yolda giderken koca kişisini de bi korkuttum ki.vicdanszligm tuttu.bayılma taklidi yaptm :) adamn ödü koptu.eve geldikten sonra korku etkisini gösterdi.mutfağı topladı camasirlari falan topladı.valla iyi is yaptı.

Şükürr bonuscan sen nasılsınn kuzumm

Iyilik bizde kizlarla bogusuyorum iste :))

Sebebi neydi ki? Zaten ilgili olan adamlara yapmayin boyle seyler.
Ne odunlar var.
Gecmis olsun.

@YENA eline emeğine sağlık
@zeze_84 senin de ellerine sağlık yelizim
Derin geçmiş olsun..
cakil80 o kadar sevindimkiii, çookk hızlı geçsin inşallah hemen kucağına gelsin miniğin...
Teşekkürler kizlar,daha iyiyiz antibiyotigimiz devam ediyor..

Iyilik bizde kizlarla bogusuyorum iste :))

Sebebi neydi ki? Zaten ilgili olan adamlara yapmayin boyle seyler.
Ne odunlar var.
Gecmis olsun.
Inanki hakkını yemek lazm cok ilgileniyo.benim hicbirsey yapmama musade etmiyo.ama ben yine de dayanamyr yapyrm.o oruçlu olunca yemekleri ben yaptm.sanrm dikislerimi zorladm cok yamuk oturmustum.nst ye girdim bebegin kalp atışını da el dopleriyle duydum.bu saate kadar bana bisey olmadysa demek ki dikisler saglam:)

Kac haftaliksin? Dikislerin hemen zorlanmaz korkma sen yorgunluktan ayakta kalmaktan zorlanmissindir.
Oldukca oturarak falan yapmaya calis.
Daha bunun 7-8-9 ayi var karnin buyuycek yani :)

Kac haftaliksin? Dikislerin hemen zorlanmaz korkma sen yorgunluktan ayakta kalmaktan zorlanmissindir.
Oldukca oturarak falan yapmaya calis.
Daha bunun 7-8-9 ayi var karnin buyuycek yani :)
Canm cok ters oturdum.icten cekildi gibi dikisler.ama feci ağrıdı.sonra duzelince geçti tabiki.doktorum pozisyona göre degisen ağrıları hic ciddiye alma diyo.su anda 5 aylk oluyorm

Cakil eskiden pit pit doguruyolarmis buyuklerimiz :) hayirlisi olsun

qarden sanirim sen gibiyim bende sadece suyu 4 brd ancak tuketebiliyorum gram oynamadim pide tatli birsey yok ama eksilmede yok

Derin insallah vermeye devam edersin kucuk cocukla oruc tutmak yorucu
Bonus Hasibe Yolcu eboe kucuk cocuklari olan baska arkadaslar varmiydi hatirlayamadim. Allah kolaylik versin.

Ogulcuklarim kolay gelsin

Cydnz temmuzda dugun var :) nasil gidiyor

Bengisu bayilma numarana sok oldum :)esin cok paniklemistir. Rabbim korusun

80 e doğru gidiyor

Bombasın valla iyi etmişsin acık yardım etsin elinemi yapisicak

Kız ne cadisin bide adam ilgiliymis Niye yapıyorsun :))) benimki hiç el atmaz bı ise eline yapışır seni bırakmaz diyemi korkuyorsun diyorum

Benimde küçük kızım minnak teyzesi 2.5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…