Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Sahurda 2 dlm ekmekle kahvalti yaptim yarim dilim ekmegime tereyag ve bal surup yedim
Iftara corba dolma ve kozlenmis patlican yogurtlamasi hazirladim hurmada yerim 3-4 tane
Arada 1 kase muhallebi yerim cay icerim diye dusunuyorum
Haftasonu iyi gecti oruclar bakalim yarin iste nasil gececek

HAFTANIN SPOR 1.Sİ
DelyDoly

HAFTANIN SPOR 2.Sİ
Lolaxx

HAFTANIN SPOR 3.SÜ
ISILDURU

Eline saglik cnm
Spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

Allah yardimcin olsun cnm

Gerçekten sıkıntılı bir durum allah sabır versin

Canm Allah yardmcn olsun gercekten ins islerin yoluna girer bir an önce

Takvimin de pek şeker:) bugün naslsn?
Moralim bozuk kanama durmadı ve doktor yine bişey yapmak istemiyor. Gel git ruh halim zirve yaşıyor suan. Internette bir sürede çıkan beta değerine göre 3 haftalik çıkıyor ben kaç haftalik hamileyim anlamadim ki bu kimyasal gebelik de nedir... kimyasal gebe olabilirmisim. Bu iş çok zor acaba ben ruhen hazır olmadan mi hamile kaldım zorlanıyorum tüm olumsuz şeylerde eskiden olsa bolca yerdim şimdi yiyemiyorum da kola da yok... bebek işi ne kadar zor insanlar nasıl hemen hamile kalabiliyor hiç sorun yaşamadan. Bizim isyerinde 4 kişi de hamilelik yaşadı hiçbirinde sorun olmadı hiç hem de keyifli geçirdiler ben daha dakika bir gol 1 moddayim.

Canm gönlünü ferah tut.heraey Allahtan.o bebeğin nasibi varsa sen düşmesi icin cabalasan bile sagsalim dogar.yoksa da ne kadar cabalasan da yaşamaz.sen üstüne düşeni yap.gerekli tedbirleri al kullanman gereken ilaçları kullan ve bekle sonucu.senin icini bebegi ne kadar istedigini Rabbim biliyor ya..bir de .bence yarn bi daha kan ver.sonuca göre bi tahminde bulunur doktorun.

Cakil bengisu dogru soylemis canim.
Gonlunu ferah tutmaya calis. Maalisef bazilarimiz zor anne oluyor.Allaha dua edelim. Hayirlisi neyse o olsun. Kan testini tekrarla dr ne diycek. Bazi hamileliklerde kan degerleri onemli oluyor. Birde daha onceki surecinde onemli tupe karar vermistiniz ya bi sebebi varmiydi.

9 yilda hic korunmadan sadece 2 kez hamile kalabildim ve yasim artik 37 oldu bunun icin tup yapacaktik. Normal yolla bile zor kaliyorum ve dusuk tehlikem oluyor sebebi bulunamadi.

buna çok gülmüştüm ben de

yenacım hala gitmeyi düşünüyorum ama gururuma yediriyemiyorum sanırım , ne alaka ben de anlamadım ama .
sanki gidersem ben başaramadım olmadı demişim gibi hissedeceğim . gitmem de lazım 80 e az kaldı .
iplerden çarşamba günü kurtulacağım inş

Slm kızlar diyetim devam ediyor doktor şimdiden herseyi yasakladi. Tavuk 9 ay yasak ve ekmek tamamen yasak sadece yufka ekmek veya yufka yiyecegim 9 ay koyunca ve günde 30 dakika yürüyüş. Yola devam. Bebek hala benimle.
tebrik ederim canım , bence bu liste ile gayet sağlılı besleneceğim için kilo bile verebilirsin :)

semizotuna ben de bayılıyorum .. yıkamak zor geliyor ama buna rağmen hunharca yiyoruz

çakıl kızma ama çok kararmsar değil misin sence de , birazcık gönlünü ferah tutmaya çalış.
inş herşey yoluna girecektir. sürekli kötü şeyleri aklına getirme lütfen .
sana interneti ve tlc yi yasaklamak lazım

Simi Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hallolur.

cakil80 inşallah sıkıntı çıkmaz. Ama kendini rahatlat. Vücudunu strese sokma.

Günaydınlar efenim cümleten

Bir de dünün mönüsü gelsin

28 Mayıs

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates 2 ceviz 3 hurma
Ara(10.45) 3 kayısı 1 sade kahve
Öğle (12.30) 1 tabak lahana yemeği salata
Ara(15.15) 3 hurma 10 badem
İftar(20.35) 200 gr tavuk taşlık 1 kocaa tabak brokoli boool salata 4 yk yoğurt 3 kayısı

Spor yok
1.5 lt su

selamun aleykum hayirli sabahlar mutlu bir hafta olsun insallah
2 gundur bas agrisi vardi ama şükür rabbime bugun daha iyiyim yarina 30 kisilik bir misafirim olacak simdiden hazirliklara baslamam lazim
orucla karatay guzel gidiyor sanki cok sukur simdilik hic firem yok daha cok erken tabi bunu konusmak icin bakalim bayram sonu nasıl olucak hayielisi olsun insallah
herkezi kocamamn kocaman optum canlarim

Evet bencede cok tehlikeli acaip sonuclar cikariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…