- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
DelyDoly
HAFTANIN SPOR 2.Sİ
Lolaxx
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
ISILDURU
Hayirli pazarlar hayirli Ramazanlar hanimlar,
Basim öyle belalarda ki..
Dün arkadasin bahcesinde kahvalti edip, hali yikayacaktik ve bende orda kalacaktim.
Yolda evsahibi aradi. Evin anahtarinin birini ona birakmistim balkonu yapacak diye..Aramizda sorun çikabilecegini tahmin ettigim icin Persembe kosa kosa gidip almistim kapiyi kitleyip..
Adam dün bana anahtari bir saat icinde getir yoksa kapiyi kirdirip polisi çagircam dedi.
Dedim yap lütfen..Orasi yasal olarak benim evim icerde esyalarim var. Polisi aradim henüz bi arama olmadi, bizlik bir durum yok hukuki bir sürec dediler. Burdan bir abi ile gittik kapi saglam
Persembe'ye kadar vakti olmayan adam bahcede balkonu yapacak adamla oturuyor. Karisi kizi agiz dalasi ile saldirdi bana..o tamirci bende ev sahibiyim diye akil verip dolduruyor. Benle giden adam ile otuz yildir tanisiyorlarmis orda bi tarafsiz hallere girdi.
Benim masraflarim ne olacak diye utanmadan soruyor bi de ne masrafi yaptiysa..o 300€ senin olsun dedim zehir zikkim olsun. Depozitomu banka yoluyla öde, adresime de çikisimi onayli yolla anahtarini öyle vericem.
Esyalarini cikar Persembe diyor.
Yeni tuttugum evin anahtarini da erken alacagim süpheli. Yan giderlerin yarisi ödemeyi kabul ettim 120€ yeterki esyam ordan oraya yipranmasin diye ordan da vakit kazanmaya çalisiyorum anahtari alana kadar..
Daha adam tutucam araba kiraliycam buzdolabimla bulasik makinami çikarmak icin.
Stresi ayri dert eziyeti ayri bi de deli gibi para harciyorum. Yarin her ihtimale karsi avukata da gidecem 14 günlük yasal süre dolmadan.
Bittim desem yeridir kizlar..
Gerçekten sıkıntılı bir durum allah sabır versinHayirli pazarlar hayirli Ramazanlar hanimlar,
Dün arkadasin bahcesinde kahvalti edip, hali yikayacaktik ve bende orda kalacaktim.
Yolda evsahibi aradi. Evin anahtarinin birini ona birakmistim balkonu yapacak diye..Aramizda sorun çikabilecegini tahmin ettigim icin Persembe kosa kosa gidip almistim kapiyi kitleyip..
Adam dün bana anahtari bir saat icinde getir yoksa kapiyi kirdirip polisi çagircam dedi.
Dedim yap lütfen..Orasi yasal olarak benim evim icerde esyalarim var. Polisi aradim henüz bi arama olmadi, bizlik bir durum yok hukuki bir sürec dediler. Burdan bir abi ile gittik kapi saglam
Persembe'ye kadar vakti olmayan adam bahcede balkonu yapacak adamla oturuyor. Karisi kizi agiz dalasi ile saldirdi bana..o tamirci bende ev sahibiyim diye akil verip dolduruyor. Benle giden adam ile otuz yildir tanisiyorlarmis orda bi tarafsiz hallere girdi.
Benim masraflarim ne olacak diye utanmadan soruyor bi de ne masrafi yaptiysa..o 300€ senin olsun dedim zehir zikkim olsun. Depozitomu banka yoluyla öde, adresime de çikisimi onayli yolla anahtarini öyle vericem.
Yeni tuttugum evin anahtarini da erken alacagim süpheli. Yan giderlerin yarisi ödemeyi kabul ettim 120€ yeterki esyam ordan oraya yipranmasin diye ordan da vakit kazanmaya çalisiyorum anahtari alana kadar..
Stresi ayri dert eziyeti ayri bi de deli gibi para harciyorum. Yarin her ihtimale karsi avukata da gidecem 14 günlük yasal süre dolmadan.
Canm Allah yardmcn olsun gercekten ins islerin yoluna girer bir an önceHayirli pazarlar hayirli Ramazanlar hanimlar,
Takvimin de pek şeker:) bugün naslsn?Gerçekten sıkıntılı bir durum allah sabır versin
Moralim bozuk kanama durmadı ve doktor yine bişey yapmak istemiyor. Gel git ruh halim zirve yaşıyor suan. Internette bir sürede çıkan beta değerine göre 3 haftalik çıkıyor ben kaç haftalik hamileyim anlamadim ki bu kimyasal gebelik de nedir... kimyasal gebe olabilirmisim. Bu iş çok zor acaba ben ruhen hazır olmadan mi hamile kaldım zorlanıyorum tüm olumsuz şeylerde eskiden olsa bolca yerdim şimdi yiyemiyorum da kola da yok... bebek işi ne kadar zor insanlar nasıl hemen hamile kalabiliyor hiç sorun yaşamadan. Bizim isyerinde 4 kişi de hamilelik yaşadı hiçbirinde sorun olmadı hiç hem de keyifli geçirdiler ben daha dakika bir gol 1 moddayim.Takvimin de pek şeker:) bugün naslsn?
Canm gönlünü ferah tut.heraey Allahtan.o bebeğin nasibi varsa sen düşmesi icin cabalasan bile sagsalim dogar.yoksa da ne kadar cabalasan da yaşamaz.sen üstüne düşeni yap.gerekli tedbirleri al kullanman gereken ilaçları kullan ve bekle sonucu.senin icini bebegi ne kadar istedigini Rabbim biliyor ya..bir de .bence yarn bi daha kan ver.sonuca göre bi tahminde bulunur doktorun.Moralim bozuk kanama durmadı ve doktor yine bişey yapmak istemiyor. Gel git ruh halim zirve yaşıyor suan. Internette bir sürede çıkan beta değerine göre 3 haftalik çıkıyor ben kaç haftalik hamileyim anlamadim ki bu kimyasal gebelik de nedir... kimyasal gebe olabilirmisim. Bu iş çok zor acaba ben ruhen hazır olmadan mi hamile kaldım zorlanıyorum tüm olumsuz şeylerde eskiden olsa bolca yerdim şimdi yiyemiyorum da kola da yok... bebek işi ne kadar zor insanlar nasıl hemen hamile kalabiliyor hiç sorun yaşamadan. Bizim isyerinde 4 kişi de hamilelik yaşadı hiçbirinde sorun olmadı hiç hem de keyifli geçirdiler ben daha dakika bir gol 1 moddayim.
9 yilda hic korunmadan sadece 2 kez hamile kalabildim ve yasim artik 37 oldu bunun icin tup yapacaktik. Normal yolla bile zor kaliyorum ve dusuk tehlikem oluyor sebebi bulunamadi.Cakil bengisu dogru soylemis canim.
Gonlunu ferah tutmaya calis. Maalisef bazilarimiz zor anne oluyor.Allaha dua edelim. Hayirlisi neyse o olsun. Kan testini tekrarla dr ne diycek. Bazi hamileliklerde kan degerleri onemli oluyor. Birde daha onceki surecinde onemli tupe karar vermistiniz ya bi sebebi varmiydi.
buna çok gülmüştüm ben de
@Derin Geçmiş olsun canım umarım daha iyisnizdir...
Bulamiyorum nice mutlu,sağlıklı yaşlara inşallah...
cakil80 Seni merak ediyoruz.. Hayırlı güzel habelerle dönersin umarım..
cydnz_1 yaa mesajını okurken istemsizce ayy yapmışım... Başındaki iplikle imtihanın kötü olmuş :)
Yoğunmuşsun kolay gelsin işlerin de...
Bi ara sen diyetisyene gitmeyi düşündüğünü yazmıştın. acaba gitsenmi. Sanırım dukandan sıkıldın artık..
yahut Ayca kaya'nın puan sisteminimi uygulasan. En azından makarna da yersin pilavda :)
@eboe seni ayrca tebrik ediyorum kuzu..Her hafta düzenli olarak kilo alıyorsun :) Sanırım hedefin Bonusa yetişmek.. :)
@burcu1983 Nasılsın canım umarım yolundadır herşey...
@Amethyst_1 Senin de ramazanın hayırlı bereketli olsun topraam...
@qarden Kolaylıklar diliyorum derslerin de. Hangi bölüm.?
OGULCUKLARIM Canım ramazan sonu 125 ler de olursun gibi geliyor bana... yanıltma beni :)
tebrik ederim canım , bence bu liste ile gayet sağlılı besleneceğim için kilo bile verebilirsin :)Slm kızlar diyetim devam ediyor doktor şimdiden herseyi yasakladi. Tavuk 9 ay yasak ve ekmek tamamen yasak sadece yufka ekmek veya yufka yiyecegim 9 ay koyunca ve günde 30 dakika yürüyüş. Yola devam. Bebek hala benimle.
semizotuna ben de bayılıyorum .. yıkamak zor geliyor ama buna rağmen hunharca yiyoruzÇok şükür..Hadi gözünüz aydın...
Köy tavuğu yiyebilirsin ama dimi.? Neyse sen doktorunu dinle.. balık,kuzu eti,yumurta,peynir ve yoğurt tüket bol bol tabi taze meyve ve sebze.. Semiz otu seversen çok iyi gelir.
ben bu ara manyakça yiyorum :)
çakıl kızma ama çok kararmsar değil misin sence de , birazcık gönlünü ferah tutmaya çalış.Moralim bozuk kanama durmadı ve doktor yine bişey yapmak istemiyor. Gel git ruh halim zirve yaşıyor suan. Internette bir sürede çıkan beta değerine göre 3 haftalik çıkıyor ben kaç haftalik hamileyim anlamadim ki bu kimyasal gebelik de nedir... kimyasal gebe olabilirmisim. Bu iş çok zor acaba ben ruhen hazır olmadan mi hamile kaldım zorlanıyorum tüm olumsuz şeylerde eskiden olsa bolca yerdim şimdi yiyemiyorum da kola da yok... bebek işi ne kadar zor insanlar nasıl hemen hamile kalabiliyor hiç sorun yaşamadan. Bizim isyerinde 4 kişi de hamilelik yaşadı hiçbirinde sorun olmadı hiç hem de keyifli geçirdiler ben daha dakika bir gol 1 moddayim.
Hayirli pazarlar hayirli Ramazanlar hanimlar,
Evet bencede cok tehlikeli acaip sonuclar cikariyorumbuna çok gülmüştüm ben de
yenacım hala gitmeyi düşünüyorum ama gururuma yediriyemiyorum sanırım , ne alaka ben de anlamadım ama .
sanki gidersem ben başaramadım olmadı demişim gibi hissedeceğim . gitmem de lazım 80 e az kaldı .
iplerden çarşamba günü kurtulacağım inş
tebrik ederim canım , bence bu liste ile gayet sağlılı besleneceğim için kilo bile verebilirsin :)
semizotuna ben de bayılıyorum .. yıkamak zor geliyor ama buna rağmen hunharca yiyoruz
çakıl kızma ama çok kararmsar değil misin sence de , birazcık gönlünü ferah tutmaya çalış.
inş herşey yoluna girecektir. sürekli kötü şeyleri aklına getirme lütfen .
sana interneti ve tlc yi yasaklamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?