Bayılırım ama sadece 2 porsiyon verdi evde ki meyveyi Bitirim dedim bugün kiraz aldım çok güzel görünüyordu sabah 15 dakika yürüdüm kendime geldim biraz dışarda. Kiraz alıp geldimmeyvenin bol olduğu dönem.. Erik,çilek,kiraz,kayısı, şeftali de var tezgahlarda ama tadı nasıl bilmiyorum.. sevmezmisin bunları hatta kavun ..
Ben de özledim kalabalık olurduk bizde iftar sofraları ne keyifli geçerdi. Hergün bir kişide olunurdu davet olurdu.Önceleri ne güzel gecerdi ramazan geceleri.. Sahura kadar sohbet ederdik.
Sonra sahurluk karnımızı doyurup uyurduk...
Çok özlüyorum eski muhabbetlerimizi...
Neyse özlemimi dile getirdikten sonra Allah rahatlık versin diyorum...
Bayılırım ama sadece 2 porsiyon verdi evde ki meyveyi Bitirim dedim bugün kiraz aldım çok güzel görünüyordu sabah 15 dakika yürüdüm kendime geldim biraz dışarda. Kiraz alıp geldim
Evet canım kanama dün akşam yine başladı yine huzursuzum. Doktorum a gıcık oldum yeni bir doktora gideceğim. Bu bebeğin düşmesini istiyor sanki anlayamiyorum yanlış bişey mi gördü konuşmuyor da anlatmiyorIyi haberlerine sevindim canim. Insallah saglikla gelsin bebişin.
Progestorons devammi ediyosun
Hayirdir nolduHayirli sabahlar.
Kusura bakmayin listeyi yapamadim.
Ne yerdeyim ne gökte.
Ifrara misafir hazirligi yaptim ve bir dolu aksilik yasadim. Hic ama hic ummadigim seyler oldu.
Su omru hayatimda sabirla olan imtihani hic kazanamiycam sanirim.
Canini sikma canim baska bi dra daha gorun istersen testini ne zaman tekrar edicenEvet canım kanama dün akşam yine başladı yine huzursuzum. Doktorum a gıcık oldum yeni bir doktora gideceğim. Bu bebeğin düşmesini istiyor sanki anlayamiyorum yanlış bişey mi gördü konuşmuyor da anlatmiyor
Inşallah doktorun diet listesi benim yaptigimdan daha acimasiz geldi sanki kilo verirsem sasirmayacagim. 1800 kalori almak yetiyormus bebek için sağlıklı 1800 _2000 kalori . Kiloya takintiliymis yorumlarda gördüm hayırlısı olsun inşallahDiyet konusunu cok takma aklina cakilcigim inan hamilelikte daha kontrollu oluyosun. Riskli donemi bi atlatin ins yemek problem olmaz.
31 inde yeniden kontrol olacağım. Daha önceki hamilelikte bunları yasamamistim hiç test istememislerdi bu kadar sık doktora gitmemiştim bile.Canini sikma canim baska bi dra daha gorun istersen testini ne zaman tekrar edicen
Vardir bir hayir ins. Sende iyisine kotusune hazirla kendini guzelim riskli bi durumdan geciyosun.31 inde yeniden kontrol olacağım. Daha önceki hamilelikte bunları yasamamistim hiç test istememislerdi bu kadar sık doktora gitmemiştim bile.
Bende şaştım maşallah diyim kendime 10 da başladım koşu bandındaYena eline koluna saglik hakkini helal et.
Kilo verenleri tebrikler
Vermeyenler ramazan ayinda napcaz bilmiyom.
Lolaxx sinavinda kolayliklar. Benim çok şukur iyi gidiyor.
Isilduru yiruyusu hangi araya sıkıstirdin canim bravo.
Tşk cano, @YENA seninde eline sağlık tatlım, yelizide unutmayalım hepinizin eline sağlık güzeller[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]DelyDoly[/TD]
[TD]515 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]lolaxx[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]asumanzrynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]nisan34[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][TR][/tr][TR]
[TR]
[/TR]
[/tr][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Allah yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden malesef dua edelim inşallahHayirli pazarlar hayirli Ramazanlar hanimlar,
Basim öyle belalarda ki..
Dün arkadasin bahcesinde kahvalti edip, hali yikayacaktik ve bende orda kalacaktim.
Yolda evsahibi aradi. Evin anahtarinin birini ona birakmistim balkonu yapacak diye..Aramizda sorun çikabilecegini tahmin ettigim icin Persembe kosa kosa gidip almistim kapiyi kitleyip..
Adam dün bana anahtari bir saat icinde getir yoksa kapiyi kirdirip polisi çagircam dedi.
Dedim yap lütfen..Orasi yasal olarak benim evim icerde esyalarim var. Polisi aradim henüz bi arama olmadi, bizlik bir durum yok hukuki bir sürec dediler. Burdan bir abi ile gittik kapi saglam
Persembe'ye kadar vakti olmayan adam bahcede balkonu yapacak adamla oturuyor. Karisi kizi agiz dalasi ile saldirdi bana..o tamirci bende ev sahibiyim diye akil verip dolduruyor. Benle giden adam ile otuz yildir tanisiyorlarmis orda bi tarafsiz hallere girdi.
Benim masraflarim ne olacak diye utanmadan soruyor bi de ne masrafi yaptiysa..o 300€ senin olsun dedim zehir zikkim olsun. Depozitomu banka yoluyla öde, adresime de çikisimi onayli yolla anahtarini öyle vericem.
Esyalarini cikar Persembe diyor.
Yeni tuttugum evin anahtarini da erken alacagim süpheli. Yan giderlerin yarisi ödemeyi kabul ettim 120€ yeterki esyam ordan oraya yipranmasin diye ordan da vakit kazanmaya çalisiyorum anahtari alana kadar..
Daha adam tutucam araba kiraliycam buzdolabimla bulasik makinami çikarmak icin.
Stresi ayri dert eziyeti ayri bi de deli gibi para harciyorum. Yarin her ihtimale karsi avukata da gidecem 14 günlük yasal süre dolmadan.
Bittim desem yeridir kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?