Normal doğum doğum anında zor ama doğum bittikten sonra birşey kalmıyor ben doğumdan 5-6 saat sonra oturmaya başladım sezaryen olan diğer anneler kolunda iki kişi ile yürümeye zorlanırken ben yoğun bakıma salına salına bebeğimi emzirmeye gidiyordumkızım 15 aylık hala zaman zaman hissediyorum ufak bi sızı :) normal doğum daha kolay diyolarr ben bilmem tabi..
HosgeldinMerhaba ben de katılmak istiyorum size 8 aylık oğlum var emziriyorum 96,8 kiloyum
Sağol Can'ım amin hoşbulduk nasılsın?Hosgeldin
Bebegini Allah bagislasin.
Evet kolaymış derken tam olarak bunu kast ettim :) herkes aynı senin söylediğini söylüyor. hoşgeldin bu arada, elif ben..Normal doğum doğum anında zor ama doğum bittikten sonra birşey kalmıyor ben doğumdan 5-6 saat sonra oturmaya başladım sezaryen olan diğer anneler kolunda iki kişi ile yürümeye zorlanırken ben yoğun bakıma salına salına bebeğimi emzirmeye gidiyordum
Hoşbulduk Can'ım Dilek bende ne yapmam lazım bebişle pek geçmişe bakamadım her gün menü bildirip kilomuzu mu yazıcaz acaba ?Evet kolaymış derken tam olarak bunu kast ettim :) herkes aynı senin söylediğini söylüyor. hoşgeldin bu arada, elif ben..
hoşgeldin ne güzel emzirmen avantaj çok çabuk verirsinn inşallahhMerhaba ben de katılmak istiyorum size 8 aylık oğlum var emziriyorum 96,8 kiloyum
her gün menü bildirmeye çalış canım, ben pek yapamasam da.. bi de cuma günleri kilo bildirimi ve dakika cinsinden spor bildirimi yapıyoruz.. 2 hafta düzenli paylaşım ve bildirim sonrası listelere dahil olabiliyosun..Hoşbulduk Can'ım Dilek bende ne yapmam lazım bebişle pek geçmişe bakamadım her gün menü bildirip kilomuzu mu yazıcaz acaba ?
İnşallah avantaj mı bilmiyorum daha çok kilo alıyorum çünkü hep Can'ım tatlı istiyor ama artık dur demeliyimhoşgeldin ne güzel emzirmen avantaj çok çabuk verirsinn inşallahh
nursena aklıma hep komşun geliyo, napıyolar şimdihoşgeldin ne güzel emzirmen avantaj çok çabuk verirsinn inşallahh
Tamam tatlım teşekkür ederimher gün menü bildirmeye çalış canım, ben pek yapamasam da.. bi de cuma günleri kilo bildirimi ve dakika cinsinden spor bildirimi yapıyoruz.. 2 hafta düzenli paylaşım ve bildirim sonrası listelere dahil olabiliyosun..
2 normal doğum evet sezeryana göre kolay oluyo ben carsamba doğumyapmıştım kızıma tain dönemiydi cumartesi kanyon geldi taşındikk ne zor günlerdi ama sezeryan olsa hayatta yapamazdımmEvet kolaymış derken tam olarak bunu kast ettim :) herkes aynı senin söylediğini söylüyor. hoşgeldin bu arada, elif ben..
hoşaf komposto tarçınlı kaynatıp içebilirsin çocuğunada faydalıİnşallah avantaj mı bilmiyorum daha çok kilo alıyorum çünkü hep Can'ım tatlı istiyor ama artık dur demeliyim
komşumm kötüüü valla ya asıl filim evine geilnce başlayacak 35 gün oldu annesi de babasını genç yaşta kaybetmiş annesi ile smemlektinde ev açacak yenibi hayat kuracak amma velakin eşi ailesi torun bizim yanımızda kal diolarmış 24 yaında bi genç ağrı nın biilçesinde doğal olarak kalmak istemiyo bilmiyorum <Allah kimsenin yuvasını bozmasın çok zorr bir durum evin anahtarı bizde eşi kuş almıştı kendi adlarını koymuştu ya her yer hatırası dolu yeniden başa döncek eşyaları nası toplucak bilmiyorumnursena aklıma hep komşun geliyo, napıyolar şimdiçocukları da vardı sanki dimi?
Oo kötü olmuş Can'ım anlıyorum seni doğumdan sonra 2. Ayda kontrole çağırmıştı ona bile hiç gitmek istemedi Can'ım 4. Ayda falan gitmiştim kadın olmak zor2 normal doğum evet sezeryana göre kolay oluyo ben carsamba doğumyapmıştım kızıma tain dönemiydi cumartesi kanyon geldi taşındikk ne zor günlerdi ama sezeryan olsa hayatta yapamazdımm
normal doğummun şu an bana verdiği sıkıntıı yırtık fazla sanrırm taşınma esnasından dikiş vardı onlar attı yeniden bir operasyon lazımm gerek hiç gözüm kesmioo dikiş atılması lazım
Allah yardımcısı olsun ya gerçekten çok zor.. bi de tabi şimdi torun mevzusu var, öffff.... Allah büyüktür, yardım eder bi orta yol bulurlar inşallah..hoşaf komposto tarçınlı kaynatıp içebilirsin çocuğunada faydalı
birde hacı hurması yersen tatlı ihtıyacın körelir yararlı tatlılar yemek iydir
komşumm kötüüü valla ya asıl filim evine geilnce başlayacak 35 gün oldu annesi de babasını genç yaşta kaybetmiş annesi ile smemlektinde ev açacak yenibi hayat kuracak amma velakin eşi ailesi torun bizim yanımızda kal diolarmış 24 yaında bi genç ağrı nın biilçesinde doğal olarak kalmak istemiyo bilmiyorum <Allah kimsenin yuvasını bozmasın çok zorr bir durum evin anahtarı bizde eşi kuş almıştı kendi adlarını koymuştu ya her yer hatırası dolu yeniden başa döncek eşyaları nası toplucak bilmiyorum
Emmi sen hayirdir cumadan once buralarda bilemiyorum yani :))günayydınnn hayırlı günler diliyorummmm
Hoşbulduk Can'ım teşekkür ederimHosgeldinshoji
Hoşgeldin canımMerhaba ben de katılmak istiyorum size 8 aylık oğlum var emziriyorum 96,8 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?