Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Ramazandan once bikac gun gelemedim ya daha once konusuldu mu bilmiyorum bi sorayim dedim size
Simdi cuma gunu bildirim yapcaz ya sabah ise gitmeden onceki kilomuzu mu yazcaz yoksa aksam iftardan onceki kilomuzu mu ( ikisi arasi 1 kilo farkediyorda )

Hele bi tartilayim
Kola nin cozemeyecegi moral bozuklugu yoktur tadini bile ozlemisim bugun hepsini yiyecegim yarin yenibastan yola devam

Her seyde bi hayir vardir lutfen cok yipratma uzme kendini.

Tedavisiz hamile kalabildin tek artisi bu senin icin. Bu yepyeni bir baslangic gibi olur ins onundeki surecler icin.

Takdir allahin ne derse onu yasiyoruz.

Çocugum olmuyor diye hiç üzülme çakil
Ya da çocugu olmayanlar hiç üzülmesin

Gün olup büyüyünce bütün emeklerini hiçe sayip
"senden biktim sen de anne misin ki
ben hiç bir sey istemedim sen beni zorluyorsun
herseye katlanmaya mecbursun annenden daha iyi degilsin ondan kalir yanin yok" dedigi anda öyle için aciyor ki tek kelimeyle ölmek istiyorsun.

Gün olup arkasini dönüp gidecek ve bu çektiklerim bana dert olarak kalacak..

Sanki dünyada kimse kalmamiscasina yalnizim ve bunca derdin arasinda canim çok yaniyor..

Bunca şeyin arasında keşke kızların biraz anlayışlı davransalar sana... Sıkma canını dicem de saçmalamış olucam sanırım, Allah tüm dertli yollarının sonunu hayra çıkarsın inşallah..

Neden bu kadar kizgin ve refret dolu kendisi daha iyi anne olsun o kadar kolaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…