Eki Görüntüle 2002689
Bi insanin dört evi olunca bi baska oluyomus..
Siz ne bilcegniz bu duyguyu
Faaaakirler sizi
Sensiniz günaydin
Hoşbulduk teşekkür ederimHoşgeldin canım
Hoşbulduk tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişi inşallah diyet yapmıyorsun değil miHosgeldin shoji
Ben de yapamam Can'ım tarçın marçın hak getire Can'ım çikolata isteyinceShoji tatli istegini kuru yada yas meyvelerle gecirebilsen serbetli taylilardan ziyade birde ben yapamam ama bazi arkadaslarimiz tarcinli sutle gecirebiliyolar
takvimi kaldırmışsın, bi sorun mu oldu canım?Yola devam kizlar vermem gereken 30 kilo var
Kola nin cozemeyecegi moral bozuklugu yoktur tadini bile ozlemisim bugun hepsini yiyecegim yarin yenibastan yola devam
Evet bebegi kaybediyorum kendiliginden dusmesi bekleniyor gelisim durdu diete devam
Allah sana sağlık sıhhat versin canım.. Allah büyük ne derse o...Evet bebegi kaybediyorum kendiliginden dusmesi bekleniyor gelisim durdu diete devam
Bunca şeyin arasında keşke kızların biraz anlayışlı davransalar sana... Sıkma canını dicem de saçmalamış olucam sanırım, Allah tüm dertli yollarının sonunu hayra çıkarsın inşallah..Çocugum olmuyor diye hiç üzülme çakil
Ya da çocugu olmayanlar hiç üzülmesin
Gün olup büyüyünce bütün emeklerini hiçe sayip
"senden biktim sen de anne misin ki
ben hiç bir sey istemedim sen beni zorluyorsun
herseye katlanmaya mecbursun annenden daha iyi degilsin ondan kalir yanin yok" dedigi anda öyle için aciyor ki tek kelimeyle ölmek istiyorsun.
Gün olup arkasini dönüp gidecek ve bu çektiklerim bana dert olarak kalacak..
Sanki dünyada kimse kalmamiscasina yalnizim ve bunca derdin arasinda canim çok yaniyor..
Neden bu kadar kizgin ve refret dolu kendisi daha iyi anne olsun o kadar kolaysaÇocugum olmuyor diye hiç üzülme çakil
Ya da çocugu olmayanlar hiç üzülmesin
Gün olup büyüyünce bütün emeklerini hiçe sayip
"senden biktim sen de anne misin ki
ben hiç bir sey istemedim sen beni zorluyorsun
herseye katlanmaya mecbursun annenden daha iyi degilsin ondan kalir yanin yok" dedigi anda öyle için aciyor ki tek kelimeyle ölmek istiyorsun.
Gün olup arkasini dönüp gidecek ve bu çektiklerim bana dert olarak kalacak..
Sanki dünyada kimse kalmamiscasina yalnizim ve bunca derdin arasinda canim çok yaniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?