Başka doktora da gittim cuma ya tutunursa rapor verecek yatarak gecirecegim sıkıntıdan patlarimmasallah Allah hakınızda hayırlısını versin inşallah yiyecek ekmeği varsa nasip doğar sağ sağlim inşallah
sıkı takipteyimmmm çok mutlu oldum dün senle konuştuktan sonra yena kilo verme topiğine yıllardır kilo veremediğimiz için :))
sesin acayip neşeli geldi bana piskolojikman tamam olmuşsun sennn artık mutlu günler seni bekliyo inşallah
her hamilelik farkli tabi ama kanama derken baya baya çokmu oluyo benim ilk kızımda 6. aya kadar böyle akıntıyla karışık pembe hep geldi sağ sağlim doğdu yavrum
bance bir başka dr görünsen diyorum
birde alttan muane olma dediler hep bana ilk kanamam olduğunda
her şey naip nasibinde varsa doğar dunyaaya gelir inşallah
manyakça yiyorum derken :))) normal yena bu yediklerini yemek yaparken tadına bakmaktaki ölçüleriydi:))
anam orucu acıyokkk yuruyuş cay derken sahurr geliyo
eski sohbetleri bende özledim dicemde girmeyince topiğe nası sohbet edecen diye atarlanacak bonus şimdi bana
aminnn zor bizim için burda hayatlar bi söz var ya ölümü ensesinde hisseden biriyle evlenmek gerçekten zorAllah yardımcısı olsun ya gerçekten çok zor.. bi de tabi şimdi torun mevzusu var, öffff.... Allah büyüktür, yardım eder bi orta yol bulurlar inşallah..
allahım hayırlısını versinnn oohh biz varızz buralarda merak etme 9 ay sıkılmana fırsat vermeyiz inşBaşka doktora da gittim cuma ya tutunursa rapor verecek yatarak gecirecegim sıkıntıdan patlarim
Kızlar paradontaks diş macunu kullanan varmı ilk kez aldım iğrenç bir tadı var hala ağzımda bir saat oldu bozulmusmu acaba diye düşünüyorum
Bende yorumları okudum aynen öyle malesef neyse işe yarasinda artık katlanicazMaalesef gerçek tadı öyle bozulmamıştır :/
Bende yorumları okudum aynen öyle malesef neyse işe yarasinda artık katlanicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?