Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Otel sahibi böyle anlatamazdı otelini herhalde:)

Ben bu aksam iftarda bol salata ve mantar sote yiycem dikkat edeceğim uzun süre açlık bana acaip iyi geldi ben dietimi bu tarz yapcam. Gerçi orucken farklı ama olsun belki ise yarar . 2 ögune dönüş

Bende gunde 2 ogun yapmak istiyorum
Ayni seyleri dusunmuşüz
Su karaciger konusu bende de sikintili dahiliyeci bol kirmizi et tuket kansizliga diyor ama karacigerim nolcak

Sen 92 olmuşun
Bense 93 oldum
Her hafta 1 kilo

Dokturun dediği bak
karataya inanmıyorum karatay kolestrol kötü bir sey değildir bile dedi

Dokturun dediği bak
Dort dortluk savunmuyorum ama haklilik payi cok karatayin.
Kolesterol ve insulin direnci icin verilen ilaclarin zarari ortada. Cok cok yuksek olmadan ilac kullanmakta dengeyi bozuyor

Dort dortluk savunmuyorum ama haklilik payi cok karatayin.
Kolesterol ve insulin direnci icin verilen ilaclarin zarari ortada. Cok cok yuksek olmadan ilac kullanmakta dengeyi bozuyor
Bir ara dukan bir ara karatayi biraz yaptım evet kilo verdim kalici olmadi
ustelik hayatim boyunca yaşadığım en yorgun zamanlari o zaman yaşadım sanki üzerime biri çıkmış gibi zor hareket ediyordum
Hepsi kolestrol yüksekliğiymis
Aşırı yüksek çıktı kolestrol ve karaciğere en fazla zarar veren şey kolestrol
O yüzden cakila yyasaklamalarini anladım

Tabii yarar gören olmuştur ve karatay in dedikleri arasinda dogrular da fazla ama hepsi dogru değil bence

Bende durum tam tersi kolestorolum yok fakat karaciger yaglanmam 2. Derece esimin karaciger yaglanmasi yok fakat kolestorolu 2 yildir ilac kullaniyor ilac kullanmadan once kalbini zorluyordu kolestorol

Düzeleceğiz kızlar. Benim de ileri derecede yağlanma arti büyüme var biliyorsunuz.

Artık son düzlük bayramdan sonra bahane yok. Sağlığımız söz konusu estetik kaygı bir yana belli bi yaştan sonra kaliteli yaşamak çok önemli.

Bayram sonrası menu ve Yürüyüş dakikası şart. Baharcim bant yerine dışarıda yürümeye çalış hem ruhunada iyi gelir
biliyorsun zaten. Ayrıca ben seninle yürümeyi özledim. .

Bayram sonrası topik yikilsin artık . :)

Son düzenleme:
Dokturun dediği bak

Isin özü kendi bedenimizi tanıyıp faydali besinleri kararinca tuketip hareketi yaşam şekline çevirmekte bitiyor..

Basit karbonhidratın zararı hekimlerin genel fikri. Yağlanmayi protein değil de un şeker yapıyor deniliyor. .

Inşallah hepimiz sağlıkla veririz kiloları. .

Bu hafta iyi kilo vermişsin Tebrikler. .

Çok teşekkür ederim bu hafta temizlikle geçti vir de akşamları gec hic bir sey yememeye çalıştım
Ama bayrama aileme gidiyorum baklava börek her gidilen yerde uzatılan seker korkuyorum

Çok teşekkür ederim bu hafta temizlikle geçti vir de akşamları gec hic bir sey yememeye çalıştım
Ama bayrama aileme gidiyorum baklava börek her gidilen yerde uzatılan seker korkuyorum

Evet bayram tuzak resmen ..
Ben de baklava yapmaya çalışıcam bugün.

Aileden uzaktasın sanırım, is nedeniylemi. ?
Çocuk varmı tanisalim kaynasalim :)
Ben izmirden iki çocuk annesi hem ev de hem dışarıda çalışan bir siskoyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…