Otel sahibi böyle anlatamazdı otelini herhalde:)Canım çok memnun kaldık sakin temiz bir otel HD evet tam bir aile ortamı çalışanlar çok sıcak kanlı evinde gibi hissedeceksin kendini sentido belazur otel bodrum akyarlar mevki denize sıfır plajı hem kum hem çim bölümü var sahilde de HD devam ediyor ne istersen sürekli mevcut en önemlisi çok Güleryüzlu insanlar her an memnun etmek için çabalıyorlar otele ulaşım otobüs dolmuş hava alanı transfer mevcut biz izmirdeyiz diye kendi arabamizla 3 saatte gittik müşteri temsilcisi nihan Hn muhasebe Aygül Hn yardımcı olucaktir aile odaları var bahçede iki oda banyo teras şeklinde buyuk ama eski bodrum evleri tarzında biz konfor çok sevdiğimiz için orada bir gece kalıp otel odasına geçtik 5 gece otel odası tek oda ama büyük yataklar ve ortopedik yastıklar çok rahattır evdeki yatağın öyle rahat deil inan
Ben bu aksam iftarda bol salata ve mantar sote yiycem dikkat edeceğim uzun süre açlık bana acaip iyi geldi ben dietimi bu tarz yapcam. Gerçi orucken farklı ama olsun belki ise yarar . 2 ögune dönüş
Yena bu hafta kilon kaç
Dokturun dediği bakBenim kafam iyice karıştı doktorlar karaciğer için etten uzak durmami istedi. 1 ay sebze ve meyve verdiler Karatay in beslenmesi buna çok uymuyor. Karaciğer için uzun süreli açlık öneriliyor kendini yenilesin diye benim kafam çok karıştı ne yemeli simdi
Dort dortluk savunmuyorum ama haklilik payi cok karatayin.Dokturun dediği bak
karataya inanmıyorum karatay kolestrol kötü bir sey değildir bile dedi
Bir ara dukan bir ara karatayi biraz yaptım evet kilo verdim kalici olmadiDort dortluk savunmuyorum ama haklilik payi cok karatayin.
Kolesterol ve insulin direnci icin verilen ilaclarin zarari ortada. Cok cok yuksek olmadan ilac kullanmakta dengeyi bozuyor
Masallah vuuuuu Rabbim nazarlardan korusun saglik sihhat versin
Bende durum tam tersi kolestorolum yok fakat karaciger yaglanmam 2. Derece esimin karaciger yaglanmasi yok fakat kolestorolu 2 yildir ilac kullaniyor ilac kullanmadan once kalbini zorluyordu kolestorolBir ara dukan bir ara karatayi biraz yaptım evet kilo verdim kalici olmadi
ustelik hayatim boyunca yaşadığım en yorgun zamanlari o zaman yaşadım sanki üzerime biri çıkmış gibi zor hareket ediyordum
Hepsi kolestrol yüksekliğiymis
Aşırı yüksek çıktı kolestrol ve karaciğere en fazla zarar veren şey kolestrol
O yüzden cakila yyasaklamalarini anladım
Tabii yarar gören olmuştur ve karatay in dedikleri arasinda dogrular da fazla ama hepsi dogru değil bence
Bende durum tam tersi kolestorolum yok fakat karaciger yaglanmam 2. Derece esimin karaciger yaglanmasi yok fakat kolestorolu 2 yildir ilac kullaniyor ilac kullanmadan once kalbini zorluyordu kolestorol
Dokturun dediği bak
karataya inanmıyorum karatay kolestrol kötü bir sey değildir bile dedi
Çok teşekkür ederim bu hafta temizlikle geçti vir de akşamları gec hic bir sey yememeye çalıştımIsin özü kendi bedenimizi tanıyıp faydali besinleri kararinca tuketip hareketi yaşam şekline çevirmekte bitiyor..
Basit karbonhidratın zararı hekimlerin genel fikri. Yağlanmayi protein değil de un şeker yapıyor deniliyor. .
Inşallah hepimiz sağlıkla veririz kiloları. .
Bu hafta iyi kilo vermiştim Tebrikler. .
Çok teşekkür ederim bu hafta temizlikle geçti vir de akşamları gec hic bir sey yememeye çalıştım
Ama bayrama aileme gidiyorum baklava börek her gidilen yerde uzatılan seker korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?