Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy sagol canım benim sende öyle çok güzel bir bayansın..zaten onları takmıyorum ben yoklar gibi davraniyorum..esimde benim yanımda sorun olmuyor en azından..

Aynen canım...duymamazliktan geldim..kendi ayıpları.. ben kayinvalidemle gorumcemle mesafeli olduğum için böyle yapıyorlar...onlarin seviyesine inmiyorum...

Biliyorum canım üzüldüğümü bildiğin için sinirlendin...en hassas olduğumuz nokta...iyiki varsınız.. insallah bayram sonrasi bomba gibi donucez..

74FRIDA Antalya tarafına gideceksiniz Limak otellerini tavsiye ederim hepside çok iyi
Sueno da güzel Sibel Can ebru Gündeş Altay da konseri oluyor tam dinlenmelik biz çok dinlendik öyle bir yerde yaşamak istedim akşam eve geldiğinde tam bir dinlenme istersen eğlence sınırsız yemek diet yemek de var çeşit cesit

Canım buralar bütçe olarak bizi aşar sağol ben yiinede bir bakayım eşimlede atıştık şimdi ben nereyi diyorsam beğenmiyorsun diyor öyle işte nereye götürürse gitçem artık zaten bir 5 gün maksat çocuğu tatile götürmek olsun üçümüz sıkılırızda zaten .....

[QUOTE="Bonus, post: 51856883, member: 29950"]Gene buralardayim derken? Benmi kacirdim buraya geldiginizi?[/QUOTE]
kk anlamında dedim bayadır aktif deildim.
Merhaba doğacım. .
Hoşgeldin iyi ettin buraya da uğra sık sık.

Nasılsın, çocuklar nasıl.kızın buyumustur. .
kızım 8 yaşında büyük oğlan ünv bitirdi küçükde sınava girdi bakalım bekliyoruz..uğrarım buuralardayım artık 90+ nın yeri ayrı
Hoşgeldin doga3 ben de hala buralardayım :)
sağolasın asumancım ama sen maşallah yol kat ettin .

74FRIDA cok bunaltmislar seni annem elimin tersiynen çarpimmi bi onlara :))
Eniste senin yemegine laf ediyomus ya sende laf et bi bünyamin vardı noldu öldümü
Yeminle hakediyorlar yarın temizlik var diye oğlan kardeşini anneannesine bırakmaya gitti giderken beni öpüyor hadi sana Allah sabır versin diyor SSS

Canim umarım hem uygun hem güzel nezih bir yer denk gelir de içinize siner. .

Bugün oğluma diyorumki tatil nasıl gidiyor mutlumusun. ? Çok mutluyum fakat tek bir eksikle
Neden dedim. Çünkü denize hiç gitmedik diyor :)

doga3 maşallah.. sen burdaydin oğlun üniversiteyi kazandığında. ..
Zaman nasıl hızla geçiyor. .
Asıl soru :) kaç kilosun peki. . ?

Bu arada kahke aklım da yapıcam bir ara. Yapamasamda yaz sonu Adana seyahatim var gelirsem antepe ugruycam hem Salça hem de kahke almak için. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…