Hoşgeldindoga3 ben de hala buralardayım :)
Ayyy sagol canım benim sende öyle çok güzel bir bayansın..zaten onları takmıyorum ben yoklar gibi davraniyorum..esimde benim yanımda sorun olmuyor en azından..Güzelimm benimm kurban olsunlar sana o lafı diyenler susmak ile en güzel cevabı vermişssinn insan değillermişş üzme kendinii maşşalah çok güzel bir bayanın kg dediğin alınır verilirr kalbin güzell yzüün gzüel şükürler olsun.Şunu da hiç unutmak herkes kalbindekini kusar fesatlarmışş boşverr tatlı cnaını üzmene değmezz
Aynen canım...duymamazliktan geldim..kendi ayıpları.. ben kayinvalidemle gorumcemle mesafeli olduğum için böyle yapıyorlar...onlarin seviyesine inmiyorum...Günaydın mutlu perşembeler. .
Insanlar ne değişik artık. . Patavatsizlik yaparak mutlu olanlar var ne acı..
Derincim cevap vermeyerek çok iyi yapmışsın öyle terbiyesiz merhametsiz birine ne desen boş. En iyi cevap susarak olmuş.
Biliyorum canım üzüldüğümü bildiğin için sinirlendin...en hassas olduğumuz nokta...iyiki varsınız.. insallah bayram sonrasi bomba gibi donucez..Deli senin ne kusurun var ben kendime soylenmis gibi uzuldum sen uzuldun diye. Hepinizi seviyorum incindigimiz noktalari biliyorum.
Herkesin kendi orucu kim laf edip karisabilirki? Haddimiz degil.
Oyle iste bazi insanlar şuurları yok. Biz niye burayi birakamiyoruz birbirimizi tanidik cunku cok ortak noktamiz var.
Sıkma canını ins milletin agzini kapaticaz.
Hımmm onu seyretmedimSen yabanci izliyon :)) kara sevdanin finali vardida
Sueno da güzel Sibel Can ebru Gündeş Altay da konseri oluyor tam dinlenmelik biz çok dinlendik öyle bir yerde yaşamak istedim akşam eve geldiğinde tam bir dinlenme istersen eğlence sınırsız yemek diet yemek de var çeşit cesit74FRIDA Antalya tarafına gideceksiniz Limak otellerini tavsiye ederim hepside çok iyi
Canım buralar bütçe olarak bizi aşar sağol ben yiinede bir bakayım eşimlede atıştık şimdi ben nereyi diyorsam beğenmiyorsun diyor öyle işte nereye götürürse gitçem artık zaten bir 5 gün maksat çocuğu tatile götürmek olsun üçümüz sıkılırızda zaten .....Sueno da güzel Sibel Can ebru Gündeş Altay da konseri oluyor tam dinlenmelik biz çok dinlendik öyle bir yerde yaşamak istedim akşam eve geldiğinde tam bir dinlenme istersen eğlence sınırsız yemek diet yemek de var çeşit cesit
kızım 8 yaşında büyük oğlan ünv bitirdi küçükde sınava girdi bakalım bekliyoruz..uğrarım buuralardayım artık 90+ nın yeri ayrıMerhaba doğacım. .
Hoşgeldin iyi ettin buraya da uğra sık sık.
Nasılsın, çocuklar nasıl.kızın buyumustur. .
sağolasın asumancım ama sen maşallah yol kat ettin .Hoşgeldindoga3 ben de hala buralardayım :)
Yeminle hakediyorlar yarın temizlik var diye oğlan kardeşini anneannesine bırakmaya gitti giderken beni öpüyor hadi sana Allah sabır versin diyor SSS74FRIDA cok bunaltmislar seni annem elimin tersiynen çarpimmi bi onlara :))
Eniste senin yemegine laf ediyomus ya sende laf et bi bünyamin vardı noldu öldümü
Canım buralar bütçe olarak bizi aşar sağol ben yiinede bir bakayım eşimlede atıştık şimdi ben nereyi diyorsam beğenmiyorsun diyor öyle işte nereye götürürse gitçem artık zaten bir 5 gün maksat çocuğu tatile götürmek olsun üçümüz sıkılırızda zaten .....
YENA canımsın.. gündüz gördüm etiketi de dinlemek şimdi kısmet oldu, şu an ki moduma da öyle gitti ki, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?