Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu aksam iftarda bol salata ve mantar sote yiycem dikkat edeceğim uzun süre açlık bana acaip iyi geldi ben dietimi bu tarz yapcam. Gerçi orucken farklı ama olsun belki ise yarar . 2 ögune dönüş

Bende oyle dusunuyorum cakil diyorum hazir boyle 2 ogune alistik karataymi yapsam yada karatay kurallari olmadan yine 2 ogunmu yapsam diye.

Aksam vakitli yenince gece 16 saat acligida tutturmus oluruz.

Dahiliye dr unun beni gonderdigi diyetisyende insulin direncine uygun liste vermis sık sık yenen bir liste.
Sık yedikce insulin salgiliyoruz anlamadim nasil iş

kilo aldı başını gitti 108 falan gördüm bi kaç ay önce şimdi 104.5 ....demi zaman nasıl geçiyor bitirdi geldi sıra küçükte inşallah.....
doga3 hosgelmişsin.

Hatirlayamadim diye sordum ben ins yanlis anlamadin. Oda bizden dediler ya tanimis gibi oldum zaten :))
Masallah universiteli oglun var demek allah bagislasin.
sağolasın yok canım yanlış anlamam ..evet büyük benim oğlanlar bitirdi büyük darısı diğerine. sizlerinkilere

Ben sürekli bişeyler yemeyi sevmiyorum çok sıkıcı oluyor.2 saate bişeyler yemek zor

Geçen dev yaşamlar programinda doktor gazlı içecekler i mide yapısını büyüttügu için izin vermiyoruz dedi. Mide ameliyatı olmuş kişiler için bile aynı tehlikeye neden oluyormus. Benim kilo almam kola bağımlılığı ile ayni döneme denk geliyor bu mideyi kucultcem kolasiz yasamla darısı beyaz ekmege.

Benim kafam iyice karıştı doktorlar karaciğer için etten uzak durmami istedi. 1 ay sebze ve meyve verdiler Karatay in beslenmesi buna çok uymuyor. Karaciğer için uzun süreli açlık öneriliyor kendini yenilesin diye benim kafam çok karıştı ne yemeli simdi

Günaydın
Hayırlı cumalar...

Çakıl 2 saat arayla besleniyorum ben de artık mecburen.. hiç sevmezdim normal de, oturup tek sefer de camış gibi yiyip kalkardım. . Her iki metod da etkili demek ki kilo verildiğine göre..
Gazlı içecek konusun da hem diyetisyen hem doktor üstüne basa basa uyardı beni..

Bonus keman çok severim dinlerim de..
Müzisyen olsam Çello çalmayi çok isterdim .
Pek seksi ve etkilyeci buluyorum.

Günaydın çelo çalan sanatçı bir kuzenim var konservatuarda eğitiminide aldı ama kazandığı para çok az geçimine yetmiyor

Şu iki saat arayla beslenmen normal bizim diyetler gibi mi yoksa hala farklılıklar varmı ?

Şu iki saat arayla beslenmen normal bizim diyetler gibi mi yoksa hala farklılıklar varmı ?

Farklılık yok artık. Sadece katı sıvı ayrımına dikkat ediyorum ..
Yemekten önce ve sonra sıvı tüketmiuorum o da mideyi büyütüyormus
1. Aydan itibaren.listemde hersey var di bakliyat dahil. Benim doktorun metodu farklı. Bazı yorumlar da kahve bakliyat 3 ay yasak ama ben de yasak yok. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…