Sen bos durmadin kilo verdin hatun
Ben bu aksam iftarda bol salata ve mantar sote yiycem dikkat edeceğim uzun süre açlık bana acaip iyi geldi ben dietimi bu tarz yapcam. Gerçi orucken farklı ama olsun belki ise yarar . 2 ögune dönüş
kilo aldı başını gitti 108 falan gördüm bi kaç ay önce şimdi 104.5 ....demi zaman nasıl geçiyor bitirdi geldi sıra küçükte inşallah.....doga3 maşallah.. sen burdaydin oğlun üniversiteyi kazandığında. ..
Zaman nasıl hızla geçiyor. .
Asıl soru :) kaç kilosun peki. . ?
Bu arada kahke aklım da yapıcam bir ara. Yapamasamda yaz sonu Adana seyahatim var gelirsem antepe ugruycam hem Salça hem de kahke almak için. :)
sağolasın yok canım yanlış anlamam ..evet büyük benim oğlanlar bitirdi büyük darısı diğerine. sizlerinkileredoga3 hosgelmişsin.
Hatirlayamadim diye sordum ben ins yanlis anlamadin. Oda bizden dediler ya tanimis gibi oldum zaten :))
Masallah universiteli oglun var demek allah bagislasin.
Ben sürekli bişeyler yemeyi sevmiyorum çok sıkıcı oluyor.2 saate bişeyler yemek zorBende oyle dusunuyorum cakil diyorum hazir boyle 2 ogune alistik karataymi yapsam yada karatay kurallari olmadan yine 2 ogunmu yapsam diye.
Aksam vakitli yenince gece 16 saat acligida tutturmus oluruz.
Dahiliye dr unun beni gonderdigi diyetisyende insulin direncine uygun liste vermis sık sık yenen bir liste.
Sık yedikce insulin salgiliyoruz anlamadim nasil iş
Kuzum iyisini dimi geçtimi morluklarinGünaydın güzellerr kilom 80,5 sporum yok doğru dürüst lakin ipin ucu kaçmadna bayramsonu benn gene sıkı diyete başalr
Günaydın çelo çalan sanatçı bir kuzenim var konservatuarda eğitiminide aldı ama kazandığı para çok az geçimine yetmiyorGünaydın
Hayırlı cumalar...
Çakıl 2 saat arayla besleniyorum ben de artık mecburen.. hiç sevmezdim normal de, oturup tek sefer de camış gibi yiyip kalkardım. . Her iki metod da etkili demek ki kilo verildiğine göre..
Gazlı içecek konusun da hem diyetisyen hem doktor üstüne basa basa uyardı beni..
Bonus keman çok severim dinlerim de..
Müzisyen olsam Çello çalmayi çok isterdim .
Pek seksi ve etkilyeci buluyorum.
Şu iki saat arayla beslenmen normal bizim diyetler gibi mi yoksa hala farklılıklar varmı ?Günaydın
Hayırlı cumalar...
Çakıl 2 saat arayla besleniyorum ben de artık mecburen.. hiç sevmezdim normal de, oturup tek sefer de camış gibi yiyip kalkardım. . Her iki metod da etkili demek ki kilo verildiğine göre..
Gazlı içecek konusun da hem diyetisyen hem doktor üstüne basa basa uyardı beni..
Bonus keman çok severim dinlerim de..
Müzisyen olsam Çello çalmayi çok isterdim .
Pek seksi ve etkilyeci buluyorum.
Günaydın çelo çalan sanatçı bir kuzenim var konservatuarda eğitiminide aldı ama kazandığı para çok az geçimine yetmiyor
Şu iki saat arayla beslenmen normal bizim diyetler gibi mi yoksa hala farklılıklar varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?