Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Oyy allah hayirli etsin yavruyu kuzum.

Allah mutlulugunuza mutluluk kalsın

Aminn kızlar Sağolun....sankim hiç bebiş görmedim he aklım orda gece evime geldim temizlik yapıyom işim bitsin gidicez gene...

Kızlar eşimle iddiaya girdik 1 eylül e kadar 80 e düşersem 500 tl verecek tatil öncesi kıyafet param çıkacak bu da demek oluyor ki destek bekliyorum hatta bayram demeyip yarın sabah menu paylasimina başlıyorum yürüyüş de o biçim. Eşime rezil olamam onun diline düşeceğime kanalizasyona dusmeyi tercih ederim. Elinizde güzel diet listesi var mı eski diyetisyen listelerimi arayim bugün hedef haftada 2 kilo

Eşle iddia tehlikeli iş girmişsin bi kere ama bi daha girme derim.
Eşlerden cok inciniyoruz cunku.

Selamun aleyküm..

Betül bütün gece uyumadı diye sabah uyanınca eşimden rica ettim bi kaç saat uyuyayım da bak diye, bi ton laf işittim..bi insan 4 senede nasıl bu kadar değiişir aklım almıyo valla pes...

y.o.l.c.u hala olmak güzeldir :) Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah..

simeranya7 yavaş yavaş düzene giriyo sanki hayatın, inşallah sıkıntısız günler geçirirsin bundan sonra..

cakil80 sen nasıl oldun canım?

YENA Bonus canlarım.. elinize emeğinize sağlık.. azimli arkadaşlar sizi de kutlarım..

Oruclu olunca herseyi yapma haklari oluyor heralde.
O guzel canını sıkma sakın ve değişme :))

Eşle iddia tehlikeli iş girmişsin bi kere ama bi daha girme derim.
Eşlerden cok inciniyoruz cunku.
Bana sabah tomrukcum dedi ben de onu yastıkla dövdum. Olay gurur meselesi oldu görür o pişman etcem onu. Bu konuda bana guvenmiyormus ne zaman gerçekten kilo verir izlediklerime uyarsam ozaman bana destek olacakmis. Sözümü tutmazsam kırıcı olacakmış. Durum vahim eşim 79 kilo 180 boy beden eğitimi öğretmeni adam fit. 10 gibi duruyoz yanyana

Erkekleri anlamiyorum ama doğalari bencil sanırım cozemedim

Sana guvenmiyo demek pehh guvenmesinler bakalim.
Tabiki hirs bazen guzeldir ama sen kendin icin yapiyosun bunu once.
Söz verme bi daha senin bunyen nasil rahat ederse oyle ver ins.
Eziyet olmasin kilo vermeye calismak.

Sana guvenmiyo demek pehh guvenmesinler bakalim.
Tabiki hirs bazen guzeldir ama sen kendin icin yapiyosun bunu once.
Söz verme bi daha senin bunyen nasil rahat ederse oyle ver ins.
Eziyet olmasin kilo vermeye calismak.
Tatil öncesi iyi olur deniz havuz koca göbek isyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…