Çok güzel bir bilgi değerlendirelim bugün
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Cok calismamiz lazim çok
Bende o yuruyusleri ozledim disarda yurumeye baslayim dimi
Olsun her zaman farkli yerler goruyosunuz
:))
Bayilirim ama bitek annem yaparsa 25 yasina kadar hic sevmedigim yemedigim yuzune bakmadim 25 inden sonra tattigim ve bi daha da birakamadigim bir yemek simdi tazesini dondurucuya bol bol attigim bir sebze ama kurusu apayri aslinda dusundumde ben ne zamanki bircok yemegi sevmeye baslamisim o zaman kilo almaya baslamisim dusunuyorumda
Allah kavustursun.
Aynen beni yazmisin bengisu
Yeni isyeri hayirli olsun
Kabak cicegi ayy bugun hep damarima basan yemekleri yazmisiniz cicek vaktine yetisemesem bile anneme yap sakla dedigim bir yemek her yaz beni düsünur.
Gecti gecti simdiden detoks tarifleri topluyorum carsamba detoks niyetim var
Hayirlisi boylrymis cok huzursuz isen baska bi okula gorevlendirme filan olamazmi canim ya
Kismetin beklemedigin bi anda bi yerde cikar gelir
Gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun saglik sihhat versin insallah
Slm kizlar iyi geceler
Yarin sabahtan duzceye gitcez bayram sonu doncez insallah koyde internet iyi cekmiyor insallah donunce gorusuruz
Simdiden hepinizin bayrami mubarek olsun
Bende cok severim kabak cicegi dolmasini eline saglik afiyet olsun cnm
Liste icin tesekkurler cnm kilo veren butun arkadaslarimi tebrik ederim
Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun
E eboe cnm hakkinizda hayirlisi olsun vardir bundada bir hayir
Oyy allah hayirli etsin yavruyu kuzum.
Allah mutlulugunuza mutluluk kalsın
Kızlar eşimle iddiaya girdik 1 eylül e kadar 80 e düşersem 500 tl verecek tatil öncesi kıyafet param çıkacak bu da demek oluyor ki destek bekliyorum hatta bayram demeyip yarın sabah menu paylasimina başlıyorum yürüyüş de o biçim. Eşime rezil olamam onun diline düşeceğime kanalizasyona dusmeyi tercih ederim. Elinizde güzel diet listesi var mı eski diyetisyen listelerimi arayim bugün hedef haftada 2 kilo
Selamun aleyküm..
Betül bütün gece uyumadı diye sabah uyanınca eşimden rica ettim bi kaç saat uyuyayım da bak diye, bi ton laf işittim..bi insan 4 senede nasıl bu kadar değiişir aklım almıyo valla pes...
y.o.l.c.u hala olmak güzeldir :) Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah..
simeranya7 yavaş yavaş düzene giriyo sanki hayatın, inşallah sıkıntısız günler geçirirsin bundan sonra..
cakil80 sen nasıl oldun canım?
YENA Bonus canlarım.. elinize emeğinize sağlık.. azimli arkadaşlar sizi de kutlarım..
Bana sabah tomrukcum dedi ben de onu yastıkla dövdum. Olay gurur meselesi oldu görür o pişman etcem onu. Bu konuda bana guvenmiyormus ne zaman gerçekten kilo verir izlediklerime uyarsam ozaman bana destek olacakmis. Sözümü tutmazsam kırıcı olacakmış. Durum vahim eşim 79 kilo 180 boy beden eğitimi öğretmeni adam fit. 10 gibi duruyoz yanyanaEşle iddia tehlikeli iş girmişsin bi kere ama bi daha girme derim.
Eşlerden cok inciniyoruz cunku.
Sanki bi tek onlar oruç tutuyo.. amaann biliyosun can sıkma olayını çoktan geçtim ben..Oruclu olunca herseyi yapma haklari oluyor heralde.
O guzel canını sıkma sakın ve değişme :))
Erkekleri anlamiyorum ama doğalari bencil sanırım cozemedimSelamun aleyküm..
Betül bütün gece uyumadı diye sabah uyanınca eşimden rica ettim bi kaç saat uyuyayım da bak diye, bi ton laf işittim..bi insan 4 senede nasıl bu kadar değiişir aklım almıyo valla pes...
y.o.l.c.u hala olmak güzeldir :) Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah..
simeranya7 yavaş yavaş düzene giriyo sanki hayatın, inşallah sıkıntısız günler geçirirsin bundan sonra..
cakil80 sen nasıl oldun canım?
YENA Bonus canlarım.. elinize emeğinize sağlık.. azimli arkadaşlar sizi de kutlarım..
Doğaları orman bence canım :)Erkekleri anlamiyorum ama doğalari bencil sanırım cozemedim
Bana sabah tomrukcum dedi ben de onu yastıkla dövdum. Olay gurur meselesi oldu görür o pişman etcem onu. Bu konuda bana guvenmiyormus ne zaman gerçekten kilo verir izlediklerime uyarsam ozaman bana destek olacakmis. Sözümü tutmazsam kırıcı olacakmış. Durum vahim eşim 79 kilo 180 boy beden eğitimi öğretmeni adam fit. 10 gibi duruyoz yanyana
Çok iyi geldi
Tatil öncesi iyi olur deniz havuz koca göbek isyanSana guvenmiyo demek pehh guvenmesinler bakalim.
Tabiki hirs bazen guzeldir ama sen kendin icin yapiyosun bunu once.
Söz verme bi daha senin bunyen nasil rahat ederse oyle ver ins.
Eziyet olmasin kilo vermeye calismak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?