Çok iyi. Maşallah. .
Evet çok mutlu. şimdiden okul başlayınca nasıl ayrılıcaz diye düşünmeye başladım. bi de bu yıl bakıcıda olacak. ayarladım, iyi de bi kadın. ama insan düşünüyo işte. çok alışıcak çünkü bizle olmaya..Elifcim yeniden ne zaman tayin isteyeceksiniz şubattamı. ?
Napıyo bakişlarini yidiğim çirkin kızın.:) tatil de mutludur annesiyle..
Yok o çok memnundu serinlikten. doğduğundan beri ilk kez 7 saat deliksiz uyudu yaylada serin, temiz havada.. aslında daha uzun kalmayı planlamıştık ama böyle oldu bu seferlik.. inşallah sık sık gitmeyi düşünüyorum. 1 saate gidiyoruz zaten.. günübirlik bile gidilebilir..Eboe o yaylalar birakilirmi canim ya
Kizin icin serinmi geldi yoksa
senin ne kadar oldu yena ameliyat olalı ? ve ne kadar verdin ?
Eminim sende de güzel sonuç alacaksın .
Çünkü kaçamakları oldu çok ..arkadaşımın da . ama almadı şükür , ya da aldığı 1-2 yi hemen verdi diyeyim
Beni sıcak çarptı galiba, midem bulanıyo, başım ağrıyo biraz.. yatayım uyuyabilirsem..
Yarın diyet adına daha verimli bi gün olur inşallah..
Allah rahatlık versin herkese
Cakil sonuclarin iyi cikar insallah.
Annenle herseyden yiyosanda tabagini bitirmeden idare etcen artik dun ortaboy pizzadan 3 dlm yiterek kendimi frenledim bu arada bugun aksamda sadece 1 yk pirinc pilavi o kadar o da oglusun tabagindan yani. Cok abartmayim diye kendime koymadim
3 ay doldu benim.. diyetisyen listemin dışına çkmamaya çalışıyorum..
Umarım herşey yolunda gider ve sağlığıma kavuşurum..
Bu ameliyatı olmamda en büyük etken karaciğer ağrılarım oldu.. Obeziteye bağlı sorunlar yaşamaya başlayınca korkuttu beni bayağı..
daha çook yeniymiş canım . Çok çok geçmiş olsun bu arada rahatsızlığın için .
Çok güzel olacak gör bak .. .
Kardeşimin düğünü için elbise aldım kendime dün :) düğüne az kaldı.
13 kilo vermenin bile rahatlığı oluyormuş. Eskiden 2-3 model denerken dün 15-20 model deneyebildim çünkü hepsi oldu :)
Daha da hırslandım çok daha fazlasını verip m beden falan olmalıyım elbise beni değil ben elbiseyi seçmeliyim :)
Ama çok yorgunum hergün dışardayım 40 derecede sabahtan akşama kadar alışveriş eksikler derken çok yoruluyorum. Diyete dikkat ediyorum ama kilo veremem çünkü uyamadığım çok an var. Almasam yetecek sanırım. Önce taşınma sonra bayram üstüne bide düğün biraz bünyeme ağır geldi. Buraya da giremiyorum. Girmişken size de yazayım dedim.
Kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 2016022
Nihayet kuruldu mutfagim
Ama sinir bozucu seyler bitmiyor..
Sicak su gelmiyor ve su basinci az oldugu icin bulasik makinasi ve camasir makinasi calismiyor.
Bi de duvara kahve dökmüsler boya al boya diyorlar masrafina mi yanayim orda öyle gözüme batip sinir etmesine mi yoksa ugrasmasina mi
Yolculuk az su içmek ödem yapar. Bol su ve Yeşilçayla cumaya eksi çıkarsın bile..
Merhabalar herkese
Bayram sonu saharlardayım diyip yine yeniden karayiplere kariştigimin farkındayım:) lakin benim için spontan eşim için ise planlı gelişen bir tatile çıkmiş bulunuyoruz:) dönüşte listeleri sallandırmaya niyetliyim
Desem de beslenme durumlari fena:)ramazanda bu kadar şişmemiştim yaaaa
Netim sınırlı,eve döndügümde daha sık görüşmek üzre,sizleri pek çok öperim kiiii:)
Gunaydin
Bonus artiyi dert etme cok iyi gidiyosun biraz daha suyunu artir . Hergun tartilma canim ya
Yena insallah 89 u gorurum
Ionie hayirli olsun. Sana da kolay gelsin yorucu ve tatli isler.
Bugün tam havamdayim
7/24 ayardayim
Dört dörtlük bi moddayim
Sans melegim nerelerdeydin tam zamaninda geldin
Eksi 300 gram ile efsane sahalara geri dönüyor beybiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?