Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok iyi. Maşallah. .

senin ne kadar oldu yena ameliyat olalı ? ve ne kadar verdin ?
Eminim sende de güzel sonuç alacaksın .
Çünkü kaçamakları oldu çok ..arkadaşımın da . ama almadı şükür , ya da aldığı 1-2 yi hemen verdi diyeyim

Cakil sonuclarin iyi cikar insallah.
Annenle herseyden yiyosanda tabagini bitirmeden idare etcen artik dun ortaboy pizzadan 3 dlm yiterek kendimi frenledim bu arada bugun aksamda sadece 1 yk pirinc pilavi o kadar o da oglusun tabagindan yani. Cok abartmayim diye kendime koymadim

Elifcim yeniden ne zaman tayin isteyeceksiniz şubattamı. ?

Napıyo bakişlarini yidiğim çirkin kızın.:) tatil de mutludur annesiyle..
Evet çok mutlu. şimdiden okul başlayınca nasıl ayrılıcaz diye düşünmeye başladım. bi de bu yıl bakıcıda olacak. ayarladım, iyi de bi kadın. ama insan düşünüyo işte. çok alışıcak çünkü bizle olmaya..
Tayin işi seneye haziranda yine..
Eboe o yaylalar birakilirmi canim ya

Kizin icin serinmi geldi yoksa
Yok o çok memnundu serinlikten. doğduğundan beri ilk kez 7 saat deliksiz uyudu yaylada serin, temiz havada.. aslında daha uzun kalmayı planlamıştık ama böyle oldu bu seferlik.. inşallah sık sık gitmeyi düşünüyorum. 1 saate gidiyoruz zaten.. günübirlik bile gidilebilir..

3 ay doldu benim.. diyetisyen listemin dışına çkmamaya çalışıyorum..
Umarım herşey yolunda gider ve sağlığıma kavuşurum..
Bu ameliyatı olmamda en büyük etken karaciğer ağrılarım oldu.. Obeziteye bağlı sorunlar yaşamaya başlayınca korkuttu beni bayağı..

Beni sıcak çarptı galiba, midem bulanıyo, başım ağrıyo biraz.. yatayım uyuyabilirsem..

Yarın diyet adına daha verimli bi gün olur inşallah..

Allah rahatlık versin herkese

Geçmiş olsun .. İyi geceler..

Daha çok var 1 eylüle şimdiden düşünmemeye çalış canım.. bakıcınız da hayırlı olsun annen gelmeyecekmi bu yıl.?

Son düzenleme:

Harikasın.. Bu cuma 89 ları görecekmissin gibi geliyor bana...

daha çook yeniymiş canım . Çok çok geçmiş olsun bu arada rahatsızlığın için .

Çok güzel olacak gör bak .. .

Kardeşimin düğünü için elbise aldım kendime dün :) düğüne az kaldı.
13 kilo vermenin bile rahatlığı oluyormuş. Eskiden 2-3 model denerken dün 15-20 model deneyebildim çünkü hepsi oldu :)
Daha da hırslandım çok daha fazlasını verip m beden falan olmalıyım elbise beni değil ben elbiseyi seçmeliyim :)
Ama çok yorgunum hergün dışardayım 40 derecede sabahtan akşama kadar alışveriş eksikler derken çok yoruluyorum. Diyete dikkat ediyorum ama kilo veremem çünkü uyamadığım çok an var. Almasam yetecek sanırım. Önce taşınma sonra bayram üstüne bide düğün biraz bünyeme ağır geldi. Buraya da giremiyorum. Girmişken size de yazayım dedim.

Kendinize iyi bakın

Kolay gelsin... Güle güle giyin elbiseni.
Ne güzel duygu dimi rahat kıyafet bulabilmek..

Kilo almadan dönüşünü bekliyoruz..

Slm kizlar iyi geceler

Zeynebi uyuturken bende 1 saat uyumusum kalip camasir serdim mutfagi topladim yarin gotureceklerimi ayarladim

Is cikisi yururken markete gitmem gerekti sonra aldiklarim cok olunca esimi cagirdim yani yuruyusum 45 dk degil 30 dk oldu eve geldikten sonra telefondaki programin ilk 3 gununu yaptim tarihler ayni gitsin diye 40 dk egzersiz surdu ama kanter icinde kaldim

Gule gule kullan cnm

Yolculuk az su içmek ödem yapar. Bol su ve Yeşilçayla cumaya eksi çıkarsın bile..

Sorma sabah is yerinde kac kere wcye tasindim 4ten sonrasini saymadim artik

Iyi tatiller cnm

Gunaydin

Bonus artiyi dert etme cok iyi gidiyosun biraz daha suyunu artir . Hergun tartilma canim ya

Yena insallah 89 u gorurum

Ionie hayirli olsun. Sana da kolay gelsin yorucu ve tatli isler.

Baktim baktim Ionie kim acaba diye sonra dusundum bahar bosuna yazmamistir yeni birimi nasil gormedim diye sonra bi tikirti geldi zihnimden oinone27 sanirim :)))

Oinone hayirli olsun elbisende dugununuzde.
Kardes dugunu cok tatli heyecandir.

Bugün tam havamdayim
7/24 ayardayim
Dört dörtlük bi moddayim

Sans melegim nerelerdeydin tam zamaninda geldin

Eksi 300 gram ile efsane sahalara geri dönüyor beybiler..

Guzel bi gahvaltiya ne dersin ben artiyken eksi olmana gonlum razi gelmedi.
Gozumun onunde eriyosun kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…