Yaa canımsınnn Nilüm inşallahh inşallah 2 tane yeriz artık eee hakederizz o zamanaBen de :)
Gel kız yiyek beraber ama 1 sene sonra :)
Günaydınn bamya sevmeyen ceyda :)
Yaş ilerleyip doğum da yapınca kilo vermek çok zorlasiyor 25 yasimda 100 kilodan 65 e dusmustum 4 ayda hiç zorlanmadan şimdi iki yıldır uğraşıyorum nerdeyse 20 kilo anca verdim birdaha almamaya calis yaşın küçük bunu değerlendirki ilerde daha çok uğraşmaKardeşimin düğünü için elbise aldım kendime dün :) düğüne az kaldı.
13 kilo vermenin bile rahatlığı oluyormuş. Eskiden 2-3 model denerken dün 15-20 model deneyebildim çünkü hepsi oldu :)
Daha da hırslandım çok daha fazlasını verip m beden falan olmalıyım elbise beni değil ben elbiseyi seçmeliyim :)
Ama çok yorgunum hergün dışardayım 40 derecede sabahtan akşama kadar alışveriş eksikler derken çok yoruluyorum. Diyete dikkat ediyorum ama kilo veremem çünkü uyamadığım çok an var. Almasam yetecek sanırım. Önce taşınma sonra bayram üstüne bide düğün biraz bünyeme ağır geldi. Buraya da giremiyorum. Girmişken size de yazayım dedim.
Kendinize iyi bakın
Tatilde içdeki kötülüklermi salınıyor :)))1 ay napcak seninki daha dogru.
6 ay sonra tekrar test yaptir.
Yolunuz acik olsun bu arada bak icindeki kotulukleri salıcaksın unutma frida
Hala duruyor ama deger 86 dustu bugun yakinda duser dedi doktor.bekliyoruz degerim de sifir olursa tamamen hastane isim bitcekÇakıl ben kacirdim sanırım yada bilmiyorum dış gebelik demistin ya cenin dustumu alindimi son durum ne ?
Kalori de fena
Tatilde içdeki kötülüklermi salınıyor :)))
Ayy oğlan evi ne hale soktu acaba yine iki vakiz yıkayıp yerleşecek eve döndüğümüzde çok iş var biraz sıkıntıları atmış oluruz inşallah .....
Ayy oğlan evi ne hale soktu acaba yine iki vakiz yıkayıp yerleşecek eve döndüğümüzde çok iş var biraz sıkıntıları atmış oluruz inşallah .....
Tamam seni dinliycem cuma veya cumartesi dönücez ben cuma çıkalım diyorum bakalımAlintilari ekle derken biraz hizli basmistim hele ettigine :))
Yav frida zaten gelince hersey kaldigi yerden devam edicek bari orda kafani yorma.
Guzel vakit gecirmeye azda olsa dinlenmeye calis
Evde benden başka bamya seven yok kendime yılda bir kuru bamya yapıp yiyorum bu ara pazarada gitmedim eşim gidiyor hiç almaz saolsunYapamadim bamyayı yine :)
Tembel ben
Geçmiş olsun canım valla çok sıcak ben havuza bile inmiyorum klimanın altındayım normalde bir saattir kardeşim geldi onun yardımıyla iki cadiyla bahçeye indik havuzdalar ben zaten regliyimYENA tatil iyi gidiyor ama aklı olan temmuzda antalyaya inmez eşimin sayesinde görmüş olduk inanılmaz sıcak ilk otel hayal kırıklığıydı ilk ,24 saat zor geçti sonra oteli değiştirdik şimdi rahatız...
Soğuk memleket çocuğu benimki sıcağı görünce hasta oldu ilaçlarla filan ayakta herşey dahil büfe den yoğurt ekmek ve şeftali filan yiyor yazık
Sen oğlanı evde yanlizmi bıraktın kaç yaşında dönüşte işin in çok olacağı kesin bu durumdaTatilde içdeki kötülüklermi salınıyor :)))
Sen bu Dr dinle bende iki Öğün yiyerek verdim o kadar sporla ve diyetle veremediğim kilolarimiMerhaba hatun kisiler
Bugün cilt dr una gitmistim kanser önleyici muayene icin iki yilda bir kontrol ediyorlar burda
Lipolyse yaptiklarini okudum yag eritme icin özellikle göbek bölgesinde
Sizin kilonuz bunun icin fazla dedi adam
Nasil besleniyorsunuz diye sordu
Bende günde ara ögünlerle bes alti ögün dedim
Çok yanlis yönlendiriyorlar günde iki defadan fazla beslenirseniz kilo vermeniz zorlasir dedi
Epey bi anlatti vücut ciddi bir sekilde aclik hissetmeden yag reservlerini kullanmaz dedi
Tibbi acidan mantikli mantikli anlatti oruc ve sifa orucu vs önerilerinde bulundu fazla sivi tüketmek sartiyla
Ben o kadar beslenme uzmanina gittim onlarda sIk yiyceksiniz diyor insanin kafasi karisiyor
25 yaşında :)Sen oğlanı evde yanlizmi bıraktın kaç yaşında dönüşte işin in çok olacağı kesin bu durumda
Geçmiş olsun zeze sana tavsiyem karbonatlı su hem içme hem kızarıklara sürme alkali su sitede araştırabilirsin neten araştır derimSelam
Ben de doktordaydim bugun 2 senedir yaz aylarimda vucudumda cikan kasimti ve yaralarin egzama baslangici oldugunu ogrendim ve sivilce tedavisine basladim insallah faydasini gorurum
simeranya7 hic bamya yemedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?