Mutlu oldum ama istedigim kilonun daha yanina bile yaklasamamisim
Zencefilli limonlu detoks suyu hazırladım 2 lt. Allahım azmimi daim et lütfen, beni bu yüklerimden kurtar
Doğru kışa göre daha az yiyorum ama kaçamak bol adi yazin iki rakamlara düşecektimKilon yüksek. Dikkat edince her hafta kilo verirsin...sanırım bol kaçamak yapıyorsun. :)
Yediklerini paylassan belki kısıtlarsın bu bahaneyle. .
İlk kez zencefil limon yaptım :) yarın söylerim tadını :)Amin.
Acı olmuyomu canım. Tadı nasıl. ?
Gerci ben içememde merak işte :)
Otelde vardı süper güzeldi detoks suyu diye hergun 3-4 çeşit her köşe başında güzel soğuk cam surahilerde gördüm bende ilk zencefilli limonlu lezzetliydiAmin.
Acı olmuyomu canım. Tadı nasıl. ?
Gerci ben içememde merak işte :)
Bayadir yazmamisim buraya 1 ay olucak nerdeyse sutten kestik oglani. 6.5aylik oldu simdi egzamalari gecmiyor bir turlu. Sutten keserek vucudu rahatlasin istedi dr ama yok olmuyor butun kortizonlu ktemleri denedik geciyo kremi surmeyi biraktigim anda artarak tekrar cikiyor. 2 gun agizdan kortizon verdik o bile cozum olmadi Suan sadece sut ve besin alerjisi icin ozel olan mamayi tuketiyor. Komple vucudu kizarik dr universiteye yonlendircem ben cozumunu bulamadim dedi orda adam akilli bi kavga etmek vardi da iste cocugun hatrina susuyosun aylardir ben diyorum baska bise bunu yapiyor bosyere suttende kestik. Tek arti yani kilo alimi biraz artti cok sukyr.
2 gun once universitenin sitesine baktim cildiye icin belki randevu bulurum diye bulamadim dedim bide alerjiye bakim iyiki bakmisim alerjide bos yer vardi hemen kayit yaptirdim sali gunu universiteye goturcem. Ins.nedenini bulurlar. Tetikleyen seyin ne oldugunu bilemedigimden cozum bulamiyorum. Oyle iste
HAFTANIN 1.si ______ - 2,3 kg. __________________ Eboe
HAFTANIN 2.si ______ - 1,8 kg. _________________ Bonus
HAFTANIN 3.leri _____ - 1,2 kg. _ Guldanee & HasibeG & YENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?