Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün küçük kızımı krese yazdirdim...çok heyecanlıyım benden ayrılmak istemiyor sende beniml e kal diyor..okullar açılınca başlıyacak...bakalim belki bir hafta okulda beklerim alisana kadar...
en azindan artık kendime vakit ayirabilirim
yürüyüşe giderim pazara giderim bir arkadaşıma kahve içmeye gidebilirim..
tabii önce allah sağlık versinde ....

Umarım en kısa zamanda anlatırsınız ben sadece coresatin barrier p diye mavi yüzlü onu kullandım o yatıştırdı biraz daha sonra vazelin kullandım hala kullanıyorum bu gündüz biraz düzenliyordu akşam olunca tekrar kızarma ya başlıyordu su çok kurutuyor diye banyo bile yaptırıren çekinerek yaptiriyordum sık nemlendirmeye bak zaten yaz günü usuyecek değil fırsat buldukça nemlendirici başka çözümü yok bu illetin

Coresatin pembe kullandim ben. Haklisin galiba daha fazla nemlendireyim bide vazelini sade denim bakalim nolcak

yataktan bildiriyorum cok basim agriyorrrr ama migren degil sukur bu da bi farkli ilac aldim ama banamisin demedi gunes gecti sanirim dag gibi bulasik var mutfakta aksama annemgil gelecek yemek yapilacak off neyse
Geçmiş olsun canım
Aralarda dinlenmeye çalış baharın dediği gibi
insallah
Hayrişim yorma kendini ama bazi hareketlerde iyi geliyo agrilara.

Ben evi supuruyorum biraz fazla yuruyorum belim yaniyo hemen sen nasil dauaniyosun o kadar ise
benim bunyede iflas etti edecek son kursunlari atiyorum umarim hastalanmam
Geçmiş olsun canım ağrıkesici filan alıyorsun değil mi ?
aliyorum frida ama pek fayda etmiyor sanki

Hemen menumu yazayım
Sabah
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
Domates
Salatalık ve
Zeytin 3 tane
Ara
3,4 dilim kavun
Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Salata
Bir kase yoğurt
Ara
nektarın ve iki kayısı
Akşamda 2 yumurtadan menemen ve bir dilim ekmek
Su 4 litre
Spor bir saat yuruyus

Ben de menü yazayım

Büyük bir bardak limonlu su

1 yumurta ile mantarlı omlet
4 yeşil 3 siyah zeytin
Avuç içi kadar light peynir

Sütlü tarçınlı şekersiz türk kahvesi

1 kase yoğurt içinde 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 tk keten tohumu, 1 kayısı, 1 ceviz, 10 kuru üzüm vardı..

3 lt su..
1 lt sodalı yeşil çay..

45 dk leslie
15 dakika yer hareketleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…