Umarım en kısa zamanda anlatırsınız ben sadece coresatin barrier p diye mavi yüzlü onu kullandım o yatıştırdı biraz daha sonra vazelin kullandım hala kullanıyorum bu gündüz biraz düzenliyordu akşam olunca tekrar kızarma ya başlıyordu su çok kurutuyor diye banyo bile yaptırıren çekinerek yaptiriyordum sık nemlendirmeye bak zaten yaz günü usuyecek değil fırsat buldukça nemlendirici başka çözümü yok bu illetinCoresatin i bende aldim ama gecirmek yerine iyice azdirdi. Bicok nemlendirici krem denedim gercekten cok kuru cildi nemlendiriciyi surdugum anda kupkuru oluyo tekrar. Ben 3 4 kere suruyorum acaba sayisini mi arttirsam ise yarar mi.
Ya bide devlet bu konuda hoc destek degil yani bu kremler sonucta bu hastalim nedeniyle veriliyor ama devlet karsilamiyor hadi sen ben alabiliyoruz ya alamayan napcak. Cok sukur ki mamayi karsiliyor devlet yoksa 1 kutusu 87 liraymis ve aylik 8 kutu yazmis dr 6 kutuyu bitiriyor. Vucudundaki kizarikliklar gecmedigi icin ek gidaya gecemiyorum bir turlu malesef.
Sen hangi nemlendiriciyi kullandin ben nilola kullandim dr sonra degis dedi bioderma kullandim onu da degis dedi vucudu rahatlamadikca aven kullaniyorum simdi bitmk uzere o da simdide mustela alcam bakalim o ise yariycak mi
Umarım en kısa zamanda anlatırsınız ben sadece coresatin barrier p diye mavi yüzlü onu kullandım o yatıştırdı biraz daha sonra vazelin kullandım hala kullanıyorum bu gündüz biraz düzenliyordu akşam olunca tekrar kızarma ya başlıyordu su çok kurutuyor diye banyo bile yaptırıren çekinerek yaptiriyordum sık nemlendirmeye bak zaten yaz günü usuyecek değil fırsat buldukça nemlendirici başka çözümü yok bu illetin
Yani bunun ilacı bol nemlendirmek vazelin baby var onu kullanıyorum tekrardan geçmiş olsunCoresatin pembe kullandim ben. Haklisin galiba daha fazla nemlendireyim bide vazelini sade denim bakalim nolcak
Bi dahakinde bunu yapayım ben de sağol canımEki Görüntüle 2020805
elifcim ben bunu yapıyorum hem çok zevkli
insallahGeçmiş olsun canım
Aralarda dinlenmeye çalış baharın dediği gibi
benim bunyede iflas etti edecek son kursunlari atiyorum umarim hastalanmamHayrişim yorma kendini ama bazi hareketlerde iyi geliyo agrilara.
Ben evi supuruyorum biraz fazla yuruyorum belim yaniyo hemen sen nasil dauaniyosun o kadar ise
aliyorum frida ama pek fayda etmiyor sankiGeçmiş olsun canım ağrıkesici filan alıyorsun değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?