yenacim sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim kan degerlerinde en kisa zamanda yukselir insallahKan sonucum çıkmış doktor aradı.
B12 ve Dvitamini çok düşükmus onun dışındakiler normal şükür. .
Coresatin mustela nemlendirici ve şampuan sadece biraz nemlendiriyor esas iyi gelen elidel oldu kızlar 15 gün sabah akşam sürünce iyileşiyor elhamdülillahCoresatin i bende aldim ama gecirmek yerine iyice azdirdi. Bicok nemlendirici krem denedim gercekten cok kuru cildi nemlendiriciyi surdugum anda kupkuru oluyo tekrar. Ben 3 4 kere suruyorum acaba sayisini mi arttirsam ise yarar mi.
Ya bide devlet bu konuda hoc destek degil yani bu kremler sonucta bu hastalim nedeniyle veriliyor ama devlet karsilamiyor hadi sen ben alabiliyoruz ya alamayan napcak. Cok sukur ki mamayi karsiliyor devlet yoksa 1 kutusu 87 liraymis ve aylik 8 kutu yazmis dr 6 kutuyu bitiriyor. Vucudundaki kizarikliklar gecmedigi icin ek gidaya gecemiyorum bir turlu malesef.
Sen hangi nemlendiriciyi kullandin ben nilola kullandim dr sonra degis dedi bioderma kullandim onu da degis dedi vucudu rahatlamadikca aven kullaniyorum simdi bitmk uzere o da simdide mustela alcam bakalim o ise yariycak mi
gecmis olsun hayriyecim nasil oldun simdiyataktan bildiriyorum cok basim agriyorrrr ama migren degil sukur bu da bi farkli ilac aldim ama banamisin demedi gunes gecti sanirim dag gibi bulasik var mutfakta aksama annemgil gelecek yemek yapilacak off neyse
insallah
benim bunyede iflas etti edecek son kursunlari atiyorum umarim hastalanmam
aliyorum frida ama pek fayda etmiyor sanki
Var canım 65 TL parayla alırsan cildiye Dr 6 aylık yada 1 yıllık rapor verince sağlık ocagindaki Dr da yazabiliyorIsil eczanede var mi nasil bi krem
Sağol canım çok teşekkür ederimplynna canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kac kisiyi daha kurban verebilir bir yürek?
Kac kere sirtindan bicaklanabilir?
Hep mi bi nankörlük vurur cigerinden..
An itibari ile büyük kizimi da gözden çikarmis ve hakkinda radikal bir karar vermis bulunuyorum..
Kesin sarhos olmaliyim hatta gidip morfin falan vurdurmaliyim..
Aciycak bi canim bile kalmadi artik..
Çok mutlu oldum bu benim için çok önemliHAFTANIN 1.si ______ - 2,3 kg. __________________ Eboe
HAFTANIN 2.si ______ - 1,8 kg. _________________ Bonus
HAFTANIN 3.leri _____ - 1,2 kg. _ Guldanee & HasibeG & YENA
Ellerine sağlık :) herkesi kutlarım..HAFTANIN 1.si ______ - 2,3 kg. __________________ Eboe
HAFTANIN 2.si ______ - 1,8 kg. _________________ Bonus
HAFTANIN 3.leri _____ - 1,2 kg. _ Guldanee & HasibeG & YENA
Mutlu oldum ama istedigim kilonun daha yanina bile yaklasamamisimAYIN 1.si ____ - 4,6 kg. _________ YENA
AYIN 2.si ____ - 3 kg. __ Morticia Addams
AYIN 3.sü ___ - 2,7 kg. _________ Lolaxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?