çilgin simi ve hayIn planlari diyom saga hep inanmiyin
ahanda bu da sana gelsin..bi bak bakiim adami birine benzetceen mi
Tatlımm geçmişş olsunnnn nasılsın iyi msiin birazzSağolun arkadaşlar iyiyim şükür. .
Eboe kolay gelsin . Ben de küçük bir dağ kıvamında ki ütülere girisicem inş. .
Valla ne zor hareketmiş o ya :) Anam ağladı :)
Mutlu haftasonları. .
Simi sagligindan öte hicbirsey yok..
Lütfen sadece kendini düşün artık.
Dubaili adayla daha fazla vakit geçir tanımak için.
Dün gece çok fenalastim kendi kendimi nazar ettim sanırım çok iyiyim diye.
Gece 12 gibi bir ağrı sancı nefes alamıyorum noldu çözemedim çok korktum. Acildeydik serum alınca rahatladım.
Pazartesi USG ile kontrol edilecek. Umarım safra kesesiyle alakali yahut midemle alakali bir sorun olmaz. Fazlasıyla endişeliyim. .
İyi geceler
Sık ugrayamıyorum yine bu ara,misafir yogunlugum var..Herşeye yetişmeye çalişsamda yetemiyorum bir türlü,sürekli iki ayagım bir papuçta:)Bu durumun benim tembelligim ile alakasi kesinlikle yok tabee
Menülerimi yazamamiş olsamda sıfır kaçamaksız oldugunu söylemeden geçemiycim:)
Bu saatte yarın gelicek misafirlerime sarma sarip tatlı yapıyorum,elimi attigim heryer ciss ama ben yemiycim yemiyciiiim:)
Yarınıda kazasiz atlatirim inşallah..
Birkaç günde geçmiş fena birikmiş,az muhabbet edin yahuuu,hızınıza yetişemeyenler var:)
Efenim hepinize musmutlu haftasonlari diliyorum
Dogru doktor cok onemli insallah tez zamanda bulurlarBayadir yazmamisim buraya 1 ay olucak nerdeyse sutten kestik oglani. 6.5aylik oldu simdi egzamalari gecmiyor bir turlu. Sutten keserek vucudu rahatlasin istedi dr ama yok olmuyor butun kortizonlu ktemleri denedik geciyo kremi surmeyi biraktigim anda artarak tekrar cikiyor. 2 gun agizdan kortizon verdik o bile cozum olmadi Suan sadece sut ve besin alerjisi icin ozel olan mamayi tuketiyor. Komple vucudu kizarik dr universiteye yonlendircem ben cozumunu bulamadim dedi orda adam akilli bi kavga etmek vardi da iste cocugun hatrina susuyosun aylardir ben diyorum baska bise bunu yapiyor bosyere suttende kestik. Tek arti yani kilo alimi biraz artti cok sukyr.
2 gun once universitenin sitesine baktim cildiye icin belki randevu bulurum diye bulamadim dedim bide alerjiye bakim iyiki bakmisim alerjide bos yer vardi hemen kayit yaptirdim sali gunu universiteye goturcem. Ins.nedenini bulurlar. Tetikleyen seyin ne oldugunu bilemedigimden cozum bulamiyorum. Oyle iste
Eskisehir bana cok iyi geldi iyiki gelmisim donusum harika olacakBen de çok sevindim cakilcim inan..
Çok belli edemiyorum sevincimi farkindayim ama inanamıyorum bazen. Gün de bin kez tartiya cikiyörüm.
Keşke daha önceleri bu kilolarda olsaydım..
Gençliğim obez bir sekil de gecti gitti ona yanıyorum.
Sen de artık toparlan 89 dan iyice uzaklaştın..
Ben yaptim cok ise yariyor ama ben 40sn yi gecemedim pztesi ben de tekrar baslayacagimBi de bunlara başladım 1 ay sürecek.. inşallah etkisi olur. yürüyüş, koşu bandı yada leslie nin üzerine bunları da yapacağım...
Eki Görüntüle 2020827 Eki Görüntüle 2020828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?