Yaptigin spora ve listene Masallah,Ayağıma giyecek ayakkabı bile bulamıyorum desem inanır mısınız? 38 numara olan ayağım 40 oldu.. hatta çoğu ayakkabının 40ı bile olmuyo.. Zaten topuklu giymiyorum da babet ya babet... kurtulacağım bu kilolardan, başka yolu kalmadı...
Bizim yapanlardan neyimiz eksik???Yaptigin spora ve listene Masallah,
Benimde gozlerim acildi okuyunca.:)
Maalisef bende 40
Ben bilmezKizlar birsey sorucam evde sac rengini degistirebilen var mi? Varsa nerden hangi malzeme aliniyor?
Bu arada sac rengim koyu kahve bu renkten biktim cabucak gelen onlerdeki beyazlarimin hemen gozume batmasindan da.
Seçim da beyazlar çıkmaya başladı diye 6 ay önce kendi rengine boyattim köyü kumrala 6 olmuş unuttum sen yazınca hatirladim neyseki beyazlarim az doğal duruyor.eylulde tatil öncesi mi boyatsam dedim her ay gidip boyamalik değil benimkiler
Bizim yapanlardan neyimiz eksik???
Artık evine döndüysen diyetine de dönebilirsin. 2 günü yarın bi yürüyüşle telafi edersin inşallah.. İstersen yarın protein günü yap..Iyi aksamlar 2 gundur evde degilim.
Gunduzum dun biraz karbonlu oldu.
Bugunde abur cuburlu oldu.
Cok stresliydim her acidan onu bahane ediyorum ama yine uzulen ben oluyorum.
Onceki gibi degilim iki biskuvi yesem 2 tugla gibi oluyor onun agirligi kaldirmiyor vucudum bunyem artik.
Cok fazla rahatsiz oluyorum takimada yazdim aynisini.
On bin kere tokezlesemde tokezlemeyene kadar ugrasicam
Saclarim koyu kahve siyaha yakin diyolarBaharcim,
Saç rengini çok acmayacaksan bir iki boyamada ton farkı oluyor .
Bir de vitaminleri sormuştun. Igne değil kapsül. B12 dil altı emiliyor. .
Seçim da beyazlar çıkmaya başladı diye 6 ay önce kendi rengine boyattim köyü kumrala 6 olmuş unuttum sen yazınca hatirladim neyseki beyazlarim az doğal duruyor.eylulde tatil öncesi mi boyatsam dedim her ay gidip boyamalik değil benimkiler
Iyi aksamlar 2 gundur evde degilim.
Onceki gibi degilim iki biskuvi yesem 2 tugla gibi oluyor onun agirligi kaldirmiyor vucudum bunyem artik.
YENA mekik programı bu.. ben yürüyüş yada spor ne yaptıysam soğumadan bunu yapıyorum. gün gün artıp azalıyo. hiç dakika tutmadım bunun için.
Eki Görüntüle 2021694
Hmm olmaz bana.. Eylüle kadar yürüyüş en iyisi.. Bir de lastik aldım kollar için. Nasıl fena yumuşadılar salkım saçak oldu kollar..
Iyi aksamlar 2 gundur evde degilim.
Beyazın mi var canım ne renk saçın ben yıllardır röfle yaptırıyorum beyazim yok çok şükürHer ay boyuyorum. . Bıktım artık boyamaktan. .
Haftasonu ne çabuk geçiyor dimi.?
49 neyin geri sayımı. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?