- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Süper sin kasımpatım
Ben de fotograflari sevmiyorum çok canım yanıyorİnş bu haftayi iyi gecirmeyi cok istiyorum elimden gelenin fazlasini yapicam.
Kafam yorgun ruhum yorgun.
Uykum var ama su sessizlikte kulaklarim dinleniyo.
Susmayan iki kizim var yediler beynimi.
Bugun esim denizde resmimi cekmis cocuklarla gormez olaydim.
Canim yandi ya kendimi oyle gorurken.
Allah cezasini versin kapinin onundeki ve yatak odamdaki aynanin.
Aldaniyorum demek onlara.
Gozlerim doldu gorunce zoruma gitti bu yasta 10 senedir boyle olmak ve sagliksiz olmak.
Bi nargile olaydi direk kafaya dikerim közüyle birlikte. Oyle canim istedi
Simdi o resimlerden en kotusunu ekran resmi yapicam.
Kebap yemeden gelme sakın :))Ağustos 11 de 1 haftalik Adana ve antep seyahatim olacak oğlumla gideceğiz .
Bakalım nasıl geçecek. . :)
Oda sütlü kahve şeklinde ne güzel olur ama çok yağlı bir tohum kv gidince hep iceriz:)) sanırım herkesin öyle ..
Menengic kahve alacağım ordan tabii diyetisyene danışıp..
Çok güzel geçti canım...harikaydi..Derin nasıl geçti düğün canım. Yine çok güzeldin maşallah. . Düşün bir de zayifladigini. Tam afet i devran olursun..
Fotoğraf gibi neresi?
Haşema olsun rengi güzelmiş beğendimGunaydinnnmissss gibi pazar sabahi artilarrr artilarrrr
Su icemedimde daha cok oluyolar
Koyu lacivert uzun boy haşema ile frida seni selamliyorum guzu
Bu mayaların bir adı vardı ama neydi unutum 2 parçaBu arada benimde mayom denisik askılı bir badi düşünün siyah beyaz, altında tek parça don :) siyah ve siyah şort
Aaah kuzum bizlerde yaşıyoruz böyle iradrsizlikler seni okurken kızımı düşündüm diyet demiyeyimde sporcu beslenmesi uyguluyoruz böylelikle incelecekte ama çok zorlanıyoruz hep şimdilik Ağbisi takip ediyor beslenmesini rahatım fakat Ağbisi bir haftaya gidicek umarım devam ettirebiliriz ....Moralim sıfır annemler dışarı çıktı ben de evde ufak tefek islerimi yapacaktim ama annem kapıdan dışarı çıkar çıkmaz sanki içimden bir canavar çıktı ve dün geceden dolapta olan bitter çikolatalı ve fıstıklı Magnum u yedim ve o da yetmedi üstüne nutellali ekmek yedim. Üstüne kutu kola. Neyim var benimtüm çabam emeğim i kendi elimle çöpe atiyorum neden çok mutsuz suan bu zayıflık neden, ben böyle biri değildim. Sanki birileri elimden alacaksın gibi kaçırircasina işin daha da kötüsü kapıyı kapatır kapatmaz sanki yemek için fırsat kolluyormusum gibi
Hem yalancı hem hırsız oldum. Yediklerime laf söyleyecekleri için yemedim diyeceğim ve gizli saklı yediğim için de hırsız oldum daha kötüsü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?