Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de fotograflari sevmiyorum çok canım yanıyor

Moralim sıfır annemler dışarı çıktı ben de evde ufak tefek islerimi yapacaktim ama annem kapıdan dışarı çıkar çıkmaz sanki içimden bir canavar çıktı ve dün geceden dolapta olan bitter çikolatalı ve fıstıklı Magnum u yedim ve o da yetmedi üstüne nutellali ekmek yedim. Üstüne kutu kola. Neyim var benim tüm çabam emeğim i kendi elimle çöpe atiyorum neden çok mutsuz suan bu zayıflık neden, ben böyle biri değildim. Sanki birileri elimden alacaksın gibi kaçırircasina işin daha da kötüsü kapıyı kapatır kapatmaz sanki yemek için fırsat kolluyormusum gibi
Hem yalancı hem hırsız oldum. Yediklerime laf söyleyecekleri için yemedim diyeceğim ve gizli saklı yediğim için de hırsız oldum daha kötüsü var mı

Derin nasıl geçti düğün canım. Yine çok güzeldin maşallah. . Düşün bir de zayifladigini. Tam afet i devran olursun..
Çok güzel geçti canım...harikaydi..
Çok teşekkür ederim..esimde diyor hükümet gibi kadınsın hoşuma gitti...
Inşallah canım zayıflarsam daha güzel olucak...
Bizde denize geldik yüzüyorum denizde hareketler yapıyorum...

Aaah kuzum bizlerde yaşıyoruz böyle iradrsizlikler seni okurken kızımı düşündüm diyet demiyeyimde sporcu beslenmesi uyguluyoruz böylelikle incelecekte ama çok zorlanıyoruz hep şimdilik Ağbisi takip ediyor beslenmesini rahatım fakat Ağbisi bir haftaya gidicek umarım devam ettirebiliriz ....

Bu akşam ikimizde koca dilim pasta yedik yarın tekrardan devam edicem yapıcak bişey Yok bence sende öyle yap hem evde o kadar magnum nuttela varsa dayanmakta zor tabiii bunada çözüm lazım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…