Yooo eskisiyle idare ediyorum çok baktım giydim hoşuma giden olmadı evdekinden güzelini bulamadım anlıyacağın benimki elbiseli Zaten yada etekli mi oluyor ondan işte...
Farkında olduğun için artik geçecek kendini gördüğün için artık geçecek bitecek bu sefer çünkü sen cok cok farklısın artık karar verdim ve bittiİnş bu haftayi iyi gecirmeyi cok istiyorum elimden gelenin fazlasini yapicam.
Kafam yorgun ruhum yorgun.
Uykum var ama su sessizlikte kulaklarim dinleniyo.
Susmayan iki kizim var yediler beynimi.
Bugun esim denizde resmimi cekmis cocuklarla gormez olaydim.
Canim yandi ya kendimi oyle gorurken.
Allah cezasini versin kapinin onundeki ve yatak odamdaki aynanin.
Aldaniyorum demek onlara.
Gozlerim doldu gorunce zoruma gitti bu yasta 10 senedir boyle olmak ve sagliksiz olmak.
Bi nargile olaydi direk kafaya dikerim közüyle birlikte. Oyle canim istedi
Simdi o resimlerden en kotusunu ekran resmi yapicam.
Hay senin muhafazakar akımına ,Fena kapılmışsın yarım kollu heee :))Benim de elbise şeklin de kısa kollu boyu diz üstü çok hoş elbise görünümlü mayo. Bir ara atarım sana resmini..
Oğlana hamileliğe kadar bikini giyerdim.
Sonra muhafazakar akıma kapıldım. :)
Hayır en kötü resmini kapak fotoğrafı yapma karşıyım olmaz gerek Yok arada görmek iyi oluyor tabii oda bizim kamçımız olur tokat gibiii insanın yüzüne çarpıyor iyi oluyor ama kapak fotoğrafı yapmaya gerek Yok kendimizi ve bedenimizi seviyoruzİnş bu haftayi iyi gecirmeyi cok istiyorum elimden gelenin fazlasini yapicam.
Kafam yorgun ruhum yorgun.
Uykum var ama su sessizlikte kulaklarim dinleniyo.
Susmayan iki kizim var yediler beynimi.
Bugun esim denizde resmimi cekmis cocuklarla gormez olaydim.
Canim yandi ya kendimi oyle gorurken.
Allah cezasini versin kapinin onundeki ve yatak odamdaki aynanin.
Aldaniyorum demek onlara.
Gozlerim doldu gorunce zoruma gitti bu yasta 10 senedir boyle olmak ve sagliksiz olmak.
Bi nargile olaydi direk kafaya dikerim közüyle birlikte. Oyle canim istedi
Simdi o resimlerden en kotusunu ekran resmi yapicam.
Hay senin muhafazakar akımına ,Fena kapılmışsın yarım kollu heee :))
Günaydın mutlu pazarlar
Mısafırlerm öğleden sonraya kaldı bende biraz ıs yaptım simdi bahçeye inip oraları toparlamak lazım
Hirsliyim abla kararlıyım bu sefer gerçekten çok cabaliyorum hepimiz çabalıyoruzGuldanee ye bak hele..
Hirsliyim abla kararlıyım bu sefer gerçekten çok cabaliyorum hepimiz çabalıyoruz
Iyiyim cok şükür.buralardaym okuyorum pek yazmaya fırsatm olmuyo.takipteyim siziNasılsın canım iyiymisin böyle bizi bırakmayışın senden haber almak çok güzel kendine iyi bak olurumu :)
Al benden de o kadar suan bir boş bulunsam ya da dolabimda olsa kesin midem de oluriyi aksamlar
Bugun aksam cayinin yaninda kacamaklar havada ucustu,canim fena sIkkinTüm gün saglikli beslenmis,yürüyüste yapmistim oysa...Niye hep böyle oluyor,nicin irade, istikrar denen su zimbirtilar ben de yok yawww
Neyse bin defa düssemde yürümeye devam,yarin yepyeni birgün,yeni umutlar..
Benim Annem de var bel fıtığı değil ama kasları kitleniyor. Yıllarca fıtık dediler hareket ettirmediler daha kötü oldu. Şimdi yürüyüş yapıyor ani hareketlerden kaçıyor ama üzüldü mu yine tutuluyor kortizonlu iğne ile kasları aciyorlar. Bu yıl gittiği doktor doğru teşhis etti rahatladıFridam hexesschuss'un türkcesi bel tutulmasi oluyor ama tamamen ayni degil sanirim,biraz kaslar ile de alakali bir durum,kaslar aniden kasilip kitlenip hareket edemesi seklinde gerceklesiyor..Ben yillar evvel koltugu cevirirken iki büklüm kalmistim mesela..
Hala zaman zaman gergin ve stresli,üzüntülü oldugum zamanlarda,ani haraket ettigimde,hatta rüzgarli havalarda falan belim tutulabiliyor..
Benim doktorum,hassas,kaygili vb olan kisilerde cok sIk görüldügünü,nemli iklimlerde yasayan,masa basi calisan,fazla kilolu olan,ani haraket edenler vb kisilerde cok görüldügünü söylemisti..
Etkili igne,agri kesiciler ilede tedavi edilebiliyor ama yasin cok genc diye bana önermemisti doktorum,daha cok küvette bekletilen kas gevseticileri,ilik dus,yüzme,dinlenme,yürüyüs ve kaslari kuvvetlendirici spor vs önermisti..
Arkadasininda benzer durum olabilir..
kıyamam adet zamanı bizde de oluyor ya97 kiloya düşünce 3-5 tane bademli magnum yiyeceğim, günlerdir canım çekiyo deli gibi...
Süper sin kasımpatımMutlu haftasonlari olsun hepicinize
Vakit dünki gereksiz alinan kalorileri yakma vakti,ormana dogru yol almiş bulunmaktayım:)
Sabah güzel ve hafif bir kahvalti ile güne başlanıp,akşamin hafif menüsü hazırlandı ben den mesudu yok:)
Sevgiler efenim
Benim Annem de var bel fıtığı değil ama kasları kitleniyor. Yıllarca fıtık dediler hareket ettirmediler daha kötü oldu. Şimdi yürüyüş yapıyor ani hareketlerden kaçıyor ama üzüldü mu yine tutuluyor kortizonlu iğne ile kasları aciyorlar. Bu yıl gittiği doktor doğru teşhis etti rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?