Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yooo eskisiyle idare ediyorum çok baktım giydim hoşuma giden olmadı evdekinden güzelini bulamadım anlıyacağın benimki elbiseli Zaten yada etekli mi oluyor ondan işte...

Benim de elbise şeklin de kısa kollu boyu diz üstü çok hoş elbise görünümlü mayo. Bir ara atarım sana resmini..
Oğlana hamileliğe kadar bikini giyerdim.
Sonra muhafazakar akıma kapıldım. :)

Farkında olduğun için artik geçecek kendini gördüğün için artık geçecek bitecek bu sefer çünkü sen cok cok farklısın artık karar verdim ve bitti
O senin öncesi resmin olsun ve kısa çocuklarla kartoru oynarken çekilen fotorafa bakıp mutluluktan dolacak gözlerin

Benim de elbise şeklin de kısa kollu boyu diz üstü çok hoş elbise görünümlü mayo. Bir ara atarım sana resmini..
Oğlana hamileliğe kadar bikini giyerdim.
Sonra muhafazakar akıma kapıldım. :)
Hay senin muhafazakar akımına ,Fena kapılmışsın yarım kollu heee :))

Hayır en kötü resmini kapak fotoğrafı yapma karşıyım olmaz gerek Yok arada görmek iyi oluyor tabii oda bizim kamçımız olur tokat gibiii insanın yüzüne çarpıyor iyi oluyor ama kapak fotoğrafı yapmaya gerek Yok kendimizi ve bedenimizi seviyoruz

Al benden de o kadar suan bir boş bulunsam ya da dolabimda olsa kesin midem de olur

Benim Annem de var bel fıtığı değil ama kasları kitleniyor. Yıllarca fıtık dediler hareket ettirmediler daha kötü oldu. Şimdi yürüyüş yapıyor ani hareketlerden kaçıyor ama üzüldü mu yine tutuluyor kortizonlu iğne ile kasları aciyorlar. Bu yıl gittiği doktor doğru teşhis etti rahatladı

Süper sin kasımpatım

Canim hexenschuss dedikleride bir kas rahatsızlıgı aslında,benim doktorum igne ve ilaca karşi:)yan etkilerinin çok oldugunu,sürekli tekrarlanırsa alişkanlık yaptıgını söylüyor.. kaslari güçlendirici spor öneriyor,bir de stressiz yaşam pek münkün olmasada:)
Annecigine acil şifalar diliyorum,çok zor bir durum olmadik anlarda insanın yaşantisini altüst edebiliyor maalesef..
Allah tüm hastalara şifa versin,neresi agrırsa canın orda derlerya öyle gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…