Gızlar yatmış bonus ablam sabaha tekrar mı tıklatsam kapınızıııı
Tamam abla yoh bundan sonra. Yarın sabah erkenden damlayacam tekrardanAbla de hep emi triplere girim bende
Ayricada sana hep yer var ne zaman istersen
O zaman bi şarkı patlat da ruhumuz dinlensin hem yarın sabah geleceklere de günaydın şeysi olsunTamam abla yoh bundan sonra. Yarın sabah erkenden damlayacam tekrardan
O zaman bi şarkı patlat da ruhumuz dinlensin hem yarın sabah geleceklere de günaydın şeysi olsun
Tam iyi geceler demiş takımdan çıkıyordum ki sana yakalndım geldim bi selam verem dedim. Anaa suçlu olduk iyi miNe verim abime diyodu cem yilmaz ben ne verim sana?
Kac saattir burdasin kimbilir de get yat
Şarkı için eyvallah
Tamda su an bu caliyor :)) hassas sarki yok su an listemde.
Dedigin gibi olsun bize iyi geceler sabaha gunaydin sarkisiigdedali
Bi de iyi ki tanidim sizi be ben biseyler yapicaksam benim kadar katkiniz var.
Duygusallasma bonus
Arkadaşlar ben 12. Takım kaptanıyım. Üye ihtiyacımız var katılmak ister misiniz ? Takımımıza gelin bi çay ikram edeyim muhabbet edelim
Bugun naptim diye sorar gibisiniz heeç merakta galmayin ben zaten diyecegim :))
Avm ye gitmem gerekiyordu gittim.
Tabi ben orda biseyler yenecegini ve zaten evden cikmadan acikmaya basladigimi dusunerek kendime yulafli cilekli yogurdu hazirladim kavanoza koydum ve yanimda goturdum :))
Baya yanimda kendi mamami tasidim.
Onlar yemek yerken bi baktim bana agir gelicek ne alirsam salatali tabaklarada para vermek isime gelmedi ve dedimki ben yemiyorum!
Okudunuz dimi? BEN YEMIYORUM dedim.
O yemek bana cok zarar vereceginden degildi mesele benim bunu yapmamdi.
Mesele tam duzenimi oturtmusken disarida bozmamakti.
En onemliside 3 pazardir kacamakla bitirdigim icin bu pazari temiz biramakti geriye.
Ausencia ausa verecegim bir hesap vardi.
Kendi tarihimi yazdim ve beynimle olan savasimi o an kazandim.
Ne derler insanlik icin kucuk benim icin buyuk bir adimdi.
E eboeYENA Ausencia igdedali sizin desteginizi guveninizi cok fazla hissettim.
Önümde iskenderi gömdüler evlat gibi sevdigim lahoyu dürüp yediler ben yogurdumu kasikladim.
Bu barnaklar bunuda yazacağmış.
Yurumek icin hava cok sicakti avm icinde yurudum. Mekanin zeminin ne onemi var dedim. Bilen bilir mall off buyuktur bende hic ara vermeden tempolu yurudum orda.
Aksam kv de misir tuzagina dusmedim tabiki. Yemeyince herkes idrak etmis oldu diyetimi.
Beyleyken beyle. Yine gılgamış destani gibi yazdim helal edin
Evlat gibi sevdiğin laho da lahmacun olsa gerek ilahi bonus bir kahkaha patlattım sabah sabah çok yaşa emiBugun naptim diye sorar gibisiniz heeç merakta galmayin ben zaten diyecegim :))
Avm ye gitmem gerekiyordu gittim.
Tabi ben orda biseyler yenecegini ve zaten evden cikmadan acikmaya basladigimi dusunerek kendime yulafli cilekli yogurdu hazirladim kavanoza koydum ve yanimda goturdum :))
Baya yanimda kendi mamami tasidim.
Onlar yemek yerken bi baktim bana agir gelicek ne alirsam salatali tabaklarada para vermek isime gelmedi ve dedimki ben yemiyorum!
Okudunuz dimi? BEN YEMIYORUM dedim.
O yemek bana cok zarar vereceginden degildi mesele benim bunu yapmamdi.
Mesele tam duzenimi oturtmusken disarida bozmamakti.
En onemliside 3 pazardir kacamakla bitirdigim icin bu pazari temiz biramakti geriye.
Ausencia ausa verecegim bir hesap vardi.
Kendi tarihimi yazdim ve beynimle olan savasimi o an kazandim.
Ne derler insanlik icin kucuk benim icin buyuk bir adimdi.
E eboeYENA Ausencia igdedali sizin desteginizi guveninizi cok fazla hissettim.
Önümde iskenderi gömdüler evlat gibi sevdigim lahoyu dürüp yediler ben yogurdumu kasikladim.
Bu barnaklar bunuda yazacağmış.
Yurumek icin hava cok sicakti avm icinde yurudum. Mekanin zeminin ne onemi var dedim. Bilen bilir mall off buyuktur bende hic ara vermeden tempolu yurudum orda.
Aksam kv de misir tuzagina dusmedim tabiki. Yemeyince herkes idrak etmis oldu diyetimi.
Beyleyken beyle. Yine gılgamış destani gibi yazdim helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?