Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm,
Hayırlı cumalar

Bugün ogleden sonra kötü oldum..
Midem çok fena ağridi
Dün de öyleydi..
Mide koruyucu ya sanırım yeniden başlıcam. ..

Geçmiş olsun canım.bugün iyi olmana sevindim

Allah rahmet eylesin.Rabbim sabırlar versin.çok büyük imtihan. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

DelyDoly çok geçmiş olsun. Sıkıntısız geçer inşallah

Basiniz sagolsun canim Allah sabir versin cok zor bir durum

Başınız sağolsun ,rabbim sabır versin insallah cok büyük bir acı .

En en ennn sevdiğim kuru meyve hurma onun dışında özel bir sebebi yok :) bir de faydalı birşey kuru üzümden ziyade bunu tüketmeye çalışıyorum kan şekerini düzenleyici etkisi var.

Kilo 79.3
Spor 60 dk

İlk artımı gördüm sanırım sürecin başından beri nazar boncuğu olsun diyeyim. Ama reglimin 2. Günde kesilmesinin de etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Tek tesellim kaçamak olmaması nasıl artı çıktın derseniz de her zaman yediklerimin porssiyonunu biraz arttırıp sporu azaltıp öğün saatlerini düensizleştirince hooop artı.
Bu mücadele ömür boyu devam edecek Allah yardım etsin güç versin hepimize verdiklerimizi almayalım

Son düzenleme:
cenaze evinden geldim zerre uyku yok ölümü yakınlarımizà konduramadgmız için bu haberlerde nefesimız kesiliyor.halada yakıştıramyorum tomurcuk güllerime

Geçmişi çok okuyamıyorum bu aralar kaçırdığım haberleriniz varsa kusura bakmayın

Habere çok üzüldüm Allah kalanlara sabır versin. Ölüm sıralı değil ama genç olunca insan daha kötü hissediyor Allah mekanlarını cennet eylesin rahmet eylesin.

Derin cok sevindim guzum sabredince daha neler olucak bak.

Sen su 20 nin altina bende bi 100 un altina dussem dahada guzel vericez.
sorma canım mücadele ediyorum bir aydır goriyorsunuz peşini bırakmadım çok ağladım mutsuz oldum bu sefer ipin ucunu kaçırmadim...insallah canim 120nin altına bir düşsem kendimi uzmeden daha rahat diyet yapi cam..

oyle yenam ama ıste ıster ıstemez canım sıkıldı
sen neden kesmıstınkı mıgde koruycuyu baya ıcmek gerekiyor dıye bılıyorum ben ama

3 ay kullanmak zorunlu sonrasında duruma göre devam edilsin demişti Dr.
Fakat iki gün üst üste olunca demek ki devam etmem gerekiyor. . Bu sabah aldım tekrar. .

Gunaydin kizlar
Carsamba 95.8dim dun 97.2 ciktim ne hikmetse bugunde 96.8 ciktim hayirlisi bakalim bunlar hep sporsuzluktan herhalde

Kilom 96.8
Spor yok

Hasibecim yine salmaya başladın kendini .. :)
Sanırım sana programlı listeler daha iyi geliyor kaçamak yapmiyorsun o zaman..

Günaydın hAyirli cumalar
Çok şükür bugün 126lari gordum
Geçen hafta 128.8
Bugün .126.7

Ayy Maviş nasıl sevindim anlatamam. Iyi moral bu ..
Sakın rehavete kapılma yol çok uzun..
Diyetisyen kontrolüne yine git ama bırakma. .6 öğün beslenmek sana da iyi geliyormuş. . Karatay da böyle verememistin. .
110 lara geldiğinde daha hafiflersin yürüyusler de gelir o vakit..

Derin cok sevindim guzum sabredince daha neler olucak bak.

Sen su 20 nin altina bende bi 100 un altina dussem dahada guzel vericez.

Inşallah olacak.. Ben kilo verdikçe hepiniz verin daha çok istiyorum. Beraber başladığımız bu mücadeleyi birlikte bitirelim istiyorum. . senin kilonu merak ediyorum..

Kizlar cok eglenceli bir leslie 1 mil videisu arkadaki grili adama bakarken hareketleri kacirdim ben yapmadiysaniz bi deneyin derim
Bakalim bakalım. Insta güzeli Yeliz. .

En en ennn sevdiğim kuru meyve hurma onun dışında özel bir sebebi yok :) bir de faydalı birşey kuru üzümden ziyade bunu tüketmeye çalışıyorum kan şekerini düzenleyici etkisi var.

Anladım ..

Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
98.8
Bu hafta yediklerime dikkat ettim ama Malum günüm yaklaşıyor kilomun aynı olması da guzel ne diyelim buna da sukur

Evet bu hafta paylaşımın da menülerini de iyiydi.. :)
Dediğin gibi döngü zamanların da oluyor arti durumları. .

Kendini bilmen analiz etmen senin bir daha kilo almayacak intibası uyandırdı ben de.. maşallah bilinç abidesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…