Bugün ogleden sonra kötü oldum..
Midem çok fena ağridi
Dün de öyleydi..
Mide koruyucu ya sanırım yeniden başlıcam. ..
arkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
arkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Başınız sağolsun ,rabbim sabır versin insallah cok büyük bir acı .arkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Hayırlı yolculuklar canım. .
Canim bu tuketilen hurmalarin bir sebebi varmı. ?
Yoksa sevdiğini içinmi. ?
Yada tatli ihtiyacını gidermek içinmi. ? :)
Hala dinlerim Haluk levent 'i fakat çok zigzag lar çizen bir karakter :)
Bu arada sen nasılsın,nasıl gidiyor beslenme.?
Kizlar cok eglenceli bir leslie 1 mil videisu arkadaki grili adama bakarken hareketleri kacirdim ben yapmadiysaniz bi deneyin derim
cenaze evinden geldim zerre uyku yok ölümü yakınlarımizà konduramadgmız için bu haberlerde nefesimız kesiliyor.halada yakıştıramyorum tomurcuk güllerime
sorma canım mücadele ediyorum bir aydır goriyorsunuz peşini bırakmadım çok ağladım mutsuz oldum bu sefer ipin ucunu kaçırmadim...insallah canim 120nin altına bir düşsem kendimi uzmeden daha rahat diyet yapi cam..Derin cok sevindim guzum sabredince daha neler olucak bak.
Sen su 20 nin altina bende bi 100 un altina dussem dahada guzel vericez.
oyle yenam ama ıste ıster ıstemez canım sıkıldı
sen neden kesmıstınkı mıgde koruycuyu baya ıcmek gerekiyor dıye bılıyorum ben ama
Gunaydin kizlar
Carsamba 95.8dim dun 97.2 ciktim ne hikmetse bugunde 96.8 ciktim hayirlisi bakalim bunlar hep sporsuzluktan herhalde
Kilom 96.8
Spor yok
Günaydın hAyirli cumalar
Çok şükür bugün 126lari gordum
Geçen hafta 128.8
Bugün .126.7
Derin cok sevindim guzum sabredince daha neler olucak bak.
Sen su 20 nin altina bende bi 100 un altina dussem dahada guzel vericez.
Bakalim bakalım. Insta güzeli Yeliz. .Kizlar cok eglenceli bir leslie 1 mil videisu arkadaki grili adama bakarken hareketleri kacirdim ben yapmadiysaniz bi deneyin derim
En en ennn sevdiğim kuru meyve hurma onun dışında özel bir sebebi yok :) bir de faydalı birşey kuru üzümden ziyade bunu tüketmeye çalışıyorum kan şekerini düzenleyici etkisi var.
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
98.8
Bu hafta yediklerime dikkat ettim ama Malum günüm yaklaşıyor kilomun aynı olması da guzel ne diyelim buna da sukur
Kilo 79.3
Spor 60 dk
İlk artımı gördüm sanırım sürecin başından berinazar boncuğu olsun diyeyim. Ama reglimin 2. Günde kesilmesinin de etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Tek tesellim kaçamak olmaması nasıl artı çıktın derseniz de her zaman yediklerimin porssiyonunu biraz arttırıp sporu azaltıp öğün saatlerini düensizleştirince hooop artı.
Bu mücadele ömür boyu devam edecek Allah yardım etsin güç versin hepimize verdiklerimizi almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?