Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cakilcim çok iyisin. . Sadece sabah ogununde peynirin eksik..

Çok az yiyorsun çoook :))) bende hep açım bonusun dediği gibi bişeyler eksik sankiii

Iyi geceler kizlar
Insan dunden bugune +1 kg cikar mi ne yedimde sistim acaba o kadar 1 gecede

Hep böyle devam eder insallah topraaam

Kurtulmak istiyorum artik su yüklerden,biktip usandim gariii:) Hem söz verdim sana 30 olmadan zayifliyciiim dimii
Bende 30 olmadan zeyiflamak istiyorum ama son 2 haftadir bir icraat yok nedense :-(

Ne kadar tatil yapıcan gideceğin yer bellimi ? Az kalmış sayılı gün önemli olan seni tatmin edicek mi ben tatile gidip geldim ama hiç gitmemiş gibiyim bende bir tuhaflık var herhalde .....
Ailemin yanına gideceğim 4 5 gün biryerlere kacabiliriz ama izin tarihimi ise bildirirken tüp bebek tedavisi için o tarihi girmistim . Şuan tedavi yok izin de güm oldu. Izle çıkıyorum ama tatil planı olmadan malesef eşimin okulu açılıyor. 2 gün kıbrıs istiyorum ama hayırlısı olsun

Cakilcim çok iyisin. . Sadece sabah ogununde peynirin eksik..
Bugün gidip aldım peynir ama kaşar aldım dilimli sabah kaşar kırmızı biberli sandviç yapıp götüreceğim. Aksama yumurta düşünüyorum. Ayran da alırsam güzel haftasonu yemek yapacağım yaşasın cumaaa

iyi akşamlar bugün yediklerim,
sabah
iki dilim chia tohumlu karabuğdaylı ekmk
bir kk peynir
5 top peynir
4 siyah zeytin
dom.salt.biber
bir haslanmış yumurta
cay
ara
bir erik
öğle
bir kepçe mercimek çorba
6 kaşık bamya
börülce salt
bir pişi
ara
sade turk kahvesi bir erik
cay
akşam
ızgara tavuk salata yoğurt
ara iki lokma karpuz soda
limonlu su
bugun anneme arkadaş geldi pişi yapmışlar ben sebze yemeğimi yedim
bir tane pişinin tadına baktım ..buyuk başarı bu benım için..

arkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.

Günaydın güzeller hayirli cumalariniz olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkür ederim.Dr çok kıl olduğumu düşündü malesef ameliyat olacagim.Umarim hepiniz iyisinizdir.Özlem ve sevgiyle kalin canlarim inşaallah ara ara geleceğim

Okuyunca yüreğim sıkıştı çok çok üzüldüm ne ağır bir imtihan anne baba için Allahım evlatlarimizla sınamasın yarabbim mekanları cennet olsun sizlere de sabırlar diliyorum

Basiniz sagolsun allah bu aciyi aratacak daha buyuk aci vermesin

Gecmis olsun bor cirpida gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…