Menum
Sabah salamli marullu kepekli sandviç
Öğlen yine aynısı
Saat 3 de 1 tane muz
Saat 5 de 3 tane eti Burçak
Akşam
100gr makarna 1 tane sinitzel 1 kase yoğurt ve acibiber turşusu
Şimdi de limonlu suyu ve sodamla baba 1 seyrediyorum
Çok az yiyorsun çoook :))) bende hep açım bonusun dediği gibi bişeyler eksik sankiiiAkşamıniz Hayır olsun..
Bugün yediklerim asagida .. :)
Sabah,
Yumurta
Peynir
Karpuz
Ara,
Kahve
2 ceviz
1 hurma
Öğle,
Menemen
Salatalık
Ara,
Üzüm
Akşam,
Sulu köfte
Ara,
1 çay bardağı kefir
60 dk. Yürüyüş ..
Çok az yiyorsun çoook :))) bende hep açım bonusun dediği gibi bişeyler eksik sankiii
Bende 30 olmadan zeyiflamak istiyorum ama son 2 haftadir bir icraat yok nedense :-(Hep böyle devam eder insallah topraaam
Kurtulmak istiyorum artik su yüklerden,biktip usandim gariii:) Hem söz verdim sana 30 olmadan zayifliyciiim dimii
Ailemin yanına gideceğim 4 5 gün biryerlere kacabiliriz ama izin tarihimi ise bildirirken tüp bebek tedavisi için o tarihi girmistim . Şuan tedavi yok izin de güm oldu. Izle çıkıyorum ama tatil planı olmadan malesef eşimin okulu açılıyor. 2 gün kıbrıs istiyorum ama hayırlısı olsunNe kadar tatil yapıcan gideceğin yer bellimi ? Az kalmış sayılı gün önemli olan seni tatmin edicek mi ben tatile gidip geldim ama hiç gitmemiş gibiyim bende bir tuhaflık var herhalde .....
Bugün gidip aldım peynir ama kaşar aldım dilimli sabah kaşar kırmızı biberli sandviç yapıp götüreceğim. Aksama yumurta düşünüyorum. Ayran da alırsam güzel haftasonu yemek yapacağım yaşasın cumaaaCakilcim çok iyisin. . Sadece sabah ogununde peynirin eksik..
Okuyunca yüreğim sıkıştı çok çok üzüldüm ne ağır bir imtihan anne baba için Allahım evlatlarimizla sınamasın yarabbim mekanları cennet olsun sizlere de sabırlar diliyorumarkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Basiniz sagolsun allah bu aciyi aratacak daha buyuk aci vermesinarkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Gecmis olsun bor cirpida gecsinGünaydın güzeller hayirli cumalariniz olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkür ederim.Dr çok kıl olduğumu düşündü malesef ameliyat olacagim.Umarim hepiniz iyisinizdir.Özlem ve sevgiyle kalin canlarim inşaallah ara ara geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?