Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versinarkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Şimdiden geçmiş olsun canımGünaydın güzeller hayirli cumalariniz olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkür ederim.Dr çok kıl olduğumu düşündü malesef ameliyat olacagim.Umarim hepiniz iyisinizdir.Özlem ve sevgiyle kalin canlarim inşaallah ara ara geleceğim
Başınız sağılsın çok acı bu acının tarifi olmaz herhalde Allah sabırlar versincenaze evinden geldim zerre uyku yok ölümü yakınlarımizà konduramadgmız için bu haberlerde nefesimız kesiliyor.halada yakıştıramyorum tomurcuk güllerime
arkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Günaydın güzeller hayirli cumalariniz olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkür ederim.Dr çok kıl olduğumu düşündü malesef ameliyat olacagim.Umarim hepiniz iyisinizdir.Özlem ve sevgiyle kalin canlarim inşaallah ara ara geleceğim
Kilo bildirimi
Kilom 129.1
Spor 120 dk
Bu kiloyu gecen cumartesi görmüştüm zaten yanı hıc verememşsim
Çok geçmiş olsun canım amelyat bu gündü değilmi ?Günaydın güzeller hayirli cumalariniz olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkür ederim.Dr çok kıl olduğumu düşündü malesef ameliyat olacagim.Umarim hepiniz iyisinizdir.Özlem ve sevgiyle kalin canlarim inşaallah ara ara geleceğim
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Kilom aynı olarak yazalım
YENA cım miden bugün nasıl ? çok değişik bişeyde yememiştin sakiii
arkadaşlar çok kötü bır haber ile güne uyandım dayım memlekete gitmişti dönüşte Düzce tarafında kötü bır kaza yaptı yıkıldık hepimiz 2kardeşi kaybettik daha gencecikler 22ve 17 yaşları hayat ne garip hala inanamyorum hala.Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin dayım perişan bitmiş resmen yengemn daha haberi yok çocuklarından.hayat kısa evlatlarmizin kıymetini bilelim.
Günaydın güzeller hayirli cumalariniz olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkür ederim.Dr çok kıl olduğumu düşündü malesef ameliyat olacagim.Umarim hepiniz iyisinizdir.Özlem ve sevgiyle kalin canlarim inşaallah ara ara geleceğim
oyle yenam ama ıste ıster ıstemez canım sıkıldıAhh ahh nasıl bir acıdır böyle iki evlat birden.
Çok üzüldüm. .
Rabbim sabır versin güç versin..
Yengene en iyi doktor gözetiminde haber verilsin..
Geçmiş olsun canım. Basit bir operasyon telaşlanma. . Yeğenimde olmuştu ordan biliyorum. .
Olabilir hayrisim.. vardır bir nedeni sonuçta verdin yine üzülme. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?