Sağolun kızlar@Derin canım çok geçmiş olsun.. ne kotu olmus öyle. Dediğin gibi silah falan olsaydı Eyvah Eyvah. .Allah korusun dışarı çıkıyoruz ama dönüşümüz belli değil. .
ISILDURU iyi gunler de tüketin.. Ablam da senin yaptığın gibi saklıyor domatesleri pişirmeden. .
Davina yeni başlangıcın son olur hayırlı olur inşallah. .
Hiçte çok deil bende yiyorum74FRIDA evet burcuda hamile :))
Yav bana yarim kilo yogurdun bi seferde cok olmadigini soyleyin nolur :))
Hiçte çok deil bende yiyorum
Himm açıkta havuz yokmu temiz havada spor salonu falan olabilirSıcaklar çok etkiliyor elimden gelse kipirdamadan yatacagim terlememek için. Kendime bir arkadaş bulamadim havuza gitmek için en sonunda dayanamayıp tek gideceğim ama tedirginim çok yeraltı huzursuz ediyor otelin 4 kat altı olunca
Üç gündür deli gibi yiyorum dün gece kızların abur cuburlarina bile daldım neler yedim yazmayimSen iki ogun yiyosun sana normal. Hos banada normal degilse bile artik cok gec
Baska bisey yemedim ama yaninda 1 saat once yaprak galete yedim sozde yogurtla yiycektimde yogurdu ancak aldim.
Başka hayvansal protein almazsan çok değil bence74FRIDA evet burcuda hamile :))
Yakınlarda yok malesefHimm açıkta havuz yokmu temiz havada spor salonu falan olabilir
Sen neredeydin İstanbul mu?Yakınlarda yok malesef
EvetSen neredeydin İstanbul mu?
Noldu gidemedin mi ? Gitseydin bayan filan varsa kalırdın ...
Heeee bilmiyordum yada unutmuşum sağlıcakla doğsun ne diyelim :) Allah yardımcısı olsun74FRIDA evet burcuda hamile :))
Hoş geldin canım :) bu ablanda kiloları aldı veremiyor yok düzenede oturtamıyorum neyse günlük neler yiyorsun yazarsın bakarız artık inşallah :)Anladım canım öyle düşünmemiştim. Denk gelirsin umarım öyle bir yere.
İstemeye gelsinler öyle olmaz :)))
Bizde ailecek yazilalim spor salonuna dedik eşim çok istedi halada istiyor ufaklık ne olacak durmaz ki ağlar oyun odasıda var ama durmaz işteYakınlarda yok malesef
Hoş geldin canım :) bu ablanda kiloları aldı veremiyor yok düzenede oturtamıyorum neyse günlük neler yiyorsun yazarsın bakarız artık inşallah :)
Simiye istemeye gelsinler artık öyle olmaz lafın kahkaha attırdı bana :))))
Listeyi uygulamaya başladın mı ?Hoşbulduk :) düzensiz kalakaldık bakalım düzeliriz inşallah.
Hoş geldin canım :) bu ablanda kiloları aldı veremiyor yok düzenede oturtamıyorum neyse günlük neler yiyorsun yazarsın bakarız artık inşallah :)
Simiye istemeye gelsinler artık öyle olmaz lafın kahkaha attırdı bana :))))
Listeyi uygulamaya başladın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?