O zaman zar atmaya devam desene bak bizde o şansda yok:)Kim kimi istemeye geliyi nen
Ciks beybiler ha bu zamana kadar ki enisde adaylarindan bi cacik olmaz
Nasil di hani tarihte
"Geldikleri gibi giderler!.."
Yalniz su son parca akillara zarardi ya more çok zor olcek hayir demesi
Di mi @YENA
O zaman zar atmaya devam desene bak bizde o şansda yok:)
sağol canım sorma çok buyuk bir korku yaşadık akşam..Allah esirgemis büyük birsey atlatmissiniz.
Aaa geçmiş olsun gerçekten size sığınan oğlan birini bıçaklamış mı yok ama o kadar kişi kovaladığına göre yapmıştır bir halt sizde bayağı korkmuşsunuzdur tabiii....
Derin canım çok geçmiş olsun.. ne kotu olmus öyle. Dediğin gibi silah falan olsaydı Eyvah Eyvah. .Allah korusun dışarı çıkıyoruz ama dönüşümüz belli değil. .
ISILDURU iyi gunler de tüketin.. Ablam da senin yaptığın gibi saklıyor domatesleri pişirmeden. .
@Davina yeni başlangıcın son olur hayırlı olur inşallah. .
sağol canımBonus Gözüm ellerine saglik,cok tesekkürler Cok zahmet veriyorsunuz bizler icin hem sen hem @YENA topraaam,emeginizin karsiligini asla ödeyemeyiz fakat cokca sever,gönülden dualar ederiz sizler icin bilin istedim beyaa:) yaklasin öpicim ikinizide
Derin Cok gecmis olsun,Allah baterinden korusun herkesi..
cakil80 Lütfen gecmiste yapamadiklarini düsünerek üzme kendini canim yaa,inan bu daha cok demoralize olmamiza sebep oluyor..Bazen yasanmasi gereken kötü tecrübeler yeni ve güzel günlerin baslangici olabiliyor,öyle olur senin icin de insallah..
Hadi yeniden kalk düstügün yerden,küllerinden yeniden dogur kendini..
@Davina Yeni baslangicin güzelliklere vesile olsun kuzumm,ugur getirsin sana..
ISILDURU güle güle,güzel günlerde saglikla tüketin kisliklarinizi canim..
sağol canım evet düğünde birini bıçaklamış tam düğünden kaçarken bizim arabaya atladı, hemde nasıl korktuk..Aaa geçmiş olsun gerçekten size sığınan oğlan birini bıçaklamış mı yok ama o kadar kişi kovaladığına göre yapmıştır bir halt sizde bayağı korkmuşsunuzdur tabiii....
Iyi geceler
cakil80
Hoşgeldin kendini biraz tanıtırsan bizde seni tanımış oluruz :)Kızlar bende 90.3 gruba katılmak istiyorum bıktm artik bu kilolardan
Güzel olmuş yüreğine sağlık ben beğendim :)Gözleridir kalbindeki ağırlığın sebebi
Olur olmaz bir sözüdür yüzünü güldüren
Bir bakışıdır kalbini titreten
Sırtında hissettigin nefesidir huzurun
Ardına bakmadan koştugun ufukların
En dik yamaçların, en çetin yolundur
Mutlu bir ağacın dallarıdır elleri
Zaman geçse ne ki?
Aşıksındır ve birazda saf.
Biraz müzige daldim bunlar cikti.
Ne oldugu nasil oldugundan ziyade benden cikmasi.
Ilginc bir rahatlama tarifi yok.
Paylaştım sizinle neydim :)
Güzel olmuş yüreğine sağlık ben beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?