Yaaa sorma misafir istemiyor inşallah dayısı birkaç gün kalırsa misafirin zorluğu olmadığını anlar ben misafire bakamam işe gidiyorum yemek yapamam diye teleşları var rahat ol diyorum gelen başının çaresine bakar aslında biraz gitmek lazım alışması içinHele yaa onda bile misafir telasi :))
Gecmise donuk yaz tarih yaz.
5 agustos 6 agustos diye ne yedin cokca icime dert oldu
Günaydın çoook güzel bir hafta olsun inşallah
Herkes mutlu huzurlu ve sağlıklı yaşasın
misgibi sade kahve en dublesinden alıştım sankı sekersızlıge amama yanında iki kare bitter aaramıyorum desem yalan olur
Hayriye senin dediğin spor öncesi içeceğini biliyorum spordan önce içiliyor spor yapmadan işe yaramıyor şöyle cam tüplerde kırmızı bir sıvı dimiii ? Umarım aynı şeyden bahsediyoruzdur ben kullanmadım ama geçmişte oğlum spor öncesi kullanıyordu bu sene kullanırken görmedim ....kızlarrrr ıstegramda bır spr hocasını takıp ediyorum cla dıye bısey anlatmıs yag yakımını hızlandırıyormuş varmı kullanan yagı depolamadan atıyormuş vücuttan
cumartesı gunu esımın teyzesının kızıyla berebardık benden 4 kıllo zayıf aynı boydayız ama ben ondan 20 kılo az gıbı duruyorum ozellıkle aynanın karsısında bakıtım kıloya fazla takılmamakmı lazım anam kafam karıştı
bende tam bılmıyorum ama faydalı bırseyse bızde kullanaım illa profosyonel sporcumu olmak lazımmkıHayriye senin dediğin spor öncesi içeceğini biliyorum spordan önce içiliyor spor yapmadan işe yaramıyor şöyle cam tüplerde kırmızı bir sıvı dimiii ? Umarım aynı şeyden bahsediyoruzdur ben kullanmadım ama geçmişte oğlum spor öncesi kullanıyordu bu sene kullanırken görmedim ....
6 agustos menüsü:)Bonus iyi oku gözümmm:)
Sabah
1 yumurta
domates+ salatalik
1 minik kayisi
Aksam ( piknikteydik)
Bir adet izgara köfte
bir catal et
1 servis kasigi patlican salatsi
yarim kücük kase cacik
Ara
Bir avuc kendi ellerimizle topladigimiz ahududu
Yarim avuc kadar Johannisbeeren (türkcesini bilmiyorum)
6.7 tanecik üzüm:)
Aralarda
cay+kahve
5 agustos menüsü:)
sabaha
mantarli omlet
biraz kuzu kulagi otu
biraz kaju
Ara
1 misir
Aksam
1 firin karniyarik
bir catal pilav
karisik yesil salata
ara
yarim misir:)
Ara
bir latte,cay,kahve + yesil cay
Unutup atladigim yoktur umarim:)
bende tam bılmıyorum ama faydalı bırseyse bızde kullanaım illa profosyonel sporcumu olmak lazımmkı
Hurma yok..
İyi geceler..
Kızlar bende 90.3 gruba katılmak istiyorum bıktm artik bu kilolardan
kızlarrrr ıstegramda bır spr hocasını takıp ediyorum cla dıye bısey anlatmıs yag yakımını hızlandırıyormuş varmı kullanan yagı depolamadan atıyormuş vücuttan
cumartesı gunu esımın teyzesının kızıyla berebardık benden 4 kıllo zayıf aynı boydayız ama ben ondan 20 kılo az gıbı duruyorum ozellıkle aynanın karsısında bakıtım kıloya fazla takılmamakmı lazım anam kafam karıştı
Ahahaha evet hurmasız bir gündü dedim acaba hurma bağımlısı mı oldum biraz kesmeye karar verdim ama çok seveyom namıssızı
Hoşgeldin. .
Karatay dukan yapanlar daha ince görünüyor hayriyecim. ..
Benim de 4 ay da 18 cm incelmis belim.
Tamamen karbonhidratsiz beslenmeye bağlıyorum. .
Diğer dediğini spor yapmadan önce almak gerekiyor bayan muyendiz siminin dediği gibi :)
Bana doktor yazmıştı ama ben kullanmadım :)
bayan müyendiz simi dirkene
gendimi esofmanli Sevket hoca gibi hissediyorum bazen
Bayılıyorum Şevket hoca ve fanlarına. .
Hele bıyıkleri nasıl. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?