Günaydı adaş öpüyorum kolay gelsin elişi yaparken kafa rahatlaması gibisi yok vallaha ördüklerini değerlendirebiliyorsanız ör sende bol bol :)Teşekkür ederim canım oldum gibi sanki :)
Bu harikaymış yaaa :)))
Bu dün akşam yediğin alinazik mii bende yapıcam yapıcam diyorum bişey yaptığım Yok tarif güzele benziyorben patlıcanları yıkadıktan sonra tuzlu suya falan basmıyorum benim ki acemi işi hemen şerit halide kesip fırça ile zeytinyağı sürüyorum hoppp tost makinesine 3 kademe var 3. De çalıştırıyorum pişince patlıcanları yan yana dizerek bir taban oluşturuyorum içine geçen akşam taze peynir, sarımsak, kırmızı toz biber koymuştum enfesti, bu akşam bir dilim pastırma (çemenisi olmayandan almıştım) ve biraz kaşar peyniri koydum sardım yine makineye koydum...
Bu dün akşam yediğin alinazik mii bende yapıcam yapıcam diyorum bişey yaptığım Yok tarif güzele benziyor
çok geç kaldım diye evde kahvaltı yapmadım açlıktan bayılıcam poof
Hele Bi kahve yapim kendime .Sonra da az lafliyayim birilerini bulup. :)
:)) kız ben sizi yirim biraz rahatlama geldi 80 olunca kiyafetlerimde oluyor ya ondan sibepTizISILDURU buraya gele
Kizimmm oyle bir bahane yok artik ben napim derin napsin herkeste gucuk cocuk var gibi
Gecen hafta 2 kilo vermistin niye boyle yaptin?
Tamam bir ogun kacamak oldu anladim niye devam ettiriyosun20 kiloyu boylemi verdin?
Evde canini sıkan durumlarmı var? Baska seyler falan?
Genelde zayıflama haplarınin içinde olan bir maddeNasıl birsey internette sadece vücut yapanlara önermis
:)) kız ben sizi yirim biraz rahatlama geldi 80 olunca kiyafetlerimde oluyor ya ondan sibep
ben patlıcanları yıkadıktan sonra tuzlu suya falan basmıyorum benim ki acemi işi hemen şerit halide kesip fırça ile zeytinyağı sürüyorum hoppp tost makinesine 3 kademe var 3. De çalıştırıyorum pişince patlıcanları yan yana dizerek bir taban oluşturuyorum içine geçen akşam taze peynir, sarımsak, kırmızı toz biber koymuştum enfesti, bu akşam bir dilim pastırma (çemenisi olmayandan almıştım) ve biraz kaşar peyniri koydum sardım yine makineye koydum...
Ne güzel seslendirmis sila,dilime dolandi bu ara:)
Öyleyse sila severlere armagan olsun
ali naziki biliyorum yaa geçenlerde bende közledim bir 5 kilo işyerine buzluğa attım yoğurtlu salatasını veya sarmısaklı şöyle az yağda çeviriyoruz onu yaparım belki dedim babakanuç diyoruz biliyorsundur belki ...O tarifi bu sabah gördüm ilgimi çekti pacanga böreğin patlıcanlı versiyonu..:) Ali nazik közlenmjş patlicanin sarımsaklı yoğurt ve Kıymalı sosla buluşması biliyorsundur. .
Pazar gunu patlicanlari kozlemistim dün eve gelince de son dokunuslari yaptım. Valla iyi oldu.. tavsiye ederim. .
ay instegramım yok dur açarsam sorarım sana vardıda giriş adımı şifremi unutuuumAdaş sen beni takip etmiyor musun instagramda bak neler yapıyorum :)
asumanzeynep.demir kullanıcı adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?