Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacim geçmiş olsun baş ağrın hafiflemıştır umarım...

Iyiyim canım sagol.
Senin de maşallah derincim bozmamissin çok seviniyorum. .

Heee anladım ne zaman gidicen uçakla mı oralardanda yaz merak ederiz Antalya sıcak değilmi yaa gerçi odalar klimalı hadi gönlünüzce olur inşallah ...

Bilmiyorum canım ege dışında bir yer olsun istiyoruz artık. Antalyaya hiç gitmedik misal... bakalım artık. .

Biraz moralsizim ve tempomu kaybettim almaktan korkuyoru. Bir de telefon bozuk her zaman giremiyorum ama dönecem eski tempoya inşallah

Aaa umarım çok kısa sürer lolaxx,sakın koyverme kendini. .
Sen bizim idolumuzsun. ..

YENA baş ağrım nasıl oldu ?

Iyiyim fridacım Sağol.

Valla ben 85 liyim kuzu :)
O zaman yok abla size :) 80li tayfaya abla yok :))

Benim masa çok kalabalık su kayboluyor arada :) kışın daha rahat oluyor en azından soğuk su aramıyor insan. Şaşal rahat rahat geziyor ortaalıkta.

İş arkadaşımın kocaman bir egosu var kendi olmadan hiçbir iş olmaz sanıyor. Birde her şeye söyylenmeye bayılıyor.
Biz fatura kesiyoruz ürünlere.faturalarda farklı bir barkod kağıdı ile beraber ataçlanıyor normalde öyle teslim ediliyor bize. Bunlar cumartesiden öyle üst üste yıgmışlar. Bir sürü kağıt. Ataçlanmaması kötü olmuş dedim vantilatör filan var odada uçuşur
diye. Bu egosu yüksek herifte " iş yyapmaya gönlünüz yok" bilmem ne filan abuk subuk konuştu bende ne dediğine dikkat et dedim cevap vermemi beklemiyordu şaştı kaldı egosu ezilir mi hiç ama söylendide söylendi. Sinirim bozuldu baya. Günümü hiç etti yani. Neyseki izine çıktı bir hafta görmeyeceğim.
Benden kıymetli değil valla haklısın. Şikayet edecek insan yok birde. Bir sorumlumuz var ama o işi herkesten beter sallamış durumda. Birde kıymetliler bu onların hayatta laf etmezler. Egosuda burdan zaten bununda.
Sallayayım işi gönülsüz yapayımda o zaman görsünler isteksiz nasıl çalışılıyormuş. Psikolojimi düzenimi bozdu bu iş iyice benim. Maaşıma zam filanda yapmadılar kızgınım o yüzdende çok fazla çalışıyoruz emeğin karşılığı yok. Birde böyle abuk subuk insanların kahrını çek. Bir tatil yapmam lazım :) yoksa deliriciğiiimmm

İş huzursuzluğu çok can sıkıcı... Kolay gelsin canım..bizim de sıkıntılı okul atama da çıkmadı. bi sene daha katlanıcaz. iyi anlıyorum seni.. ama yıpratma kendini bu kadar. ağlamak da neymiş :) tekrardan hoşgeldin bu arada.. lütfen hemen kurtul o aldığın kilolardan..

Vay canına birde kendini vazgeçilmez sanıyor heee .....

Neyse bir hafta yokmuş rahat edersin birde o yokken de işler yolunda giderse iyi olur bence iş konusunda çok danışıyormusunki ona danışmamaya çalışsan güzel olur gibi gibi gibi ....

Sinir bozucu ....

İzin günlerinde seni dinlendirecek keyiflendirecek şeyler yapsan yazında izin kullanmadın dimiii ?

Sabah 9:00 - 9:30
1 yumurta rafadan
3 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme ile tost
6 zeytin, salatalik

11:00
Yarım şeftali, 10 üzüm, 4 eti form

Öglen 13:30
6 tane nagıt (okudugum gibi yazarim)
Buyuk kase salata (kivircik k.lahana)
1 dilim tam bugday
3 kasik yogurtla sodali ayran

17:30
Turk kahvesi,
4 eti form,
Yarim armut, 1 beyaz nektarin (erik gibi)

Akşam 19:30
1 tabak acili yumurtasiz menemen (12 kasik vardi)
1,5 dilim tam bugday
1 kofte kadar kizimin yemedigi balik
1 kase bol dereotlu susuz cacik

Su 1,5 litre yine cok az. Ugrasiyorum ama bazen gercekten icemiyorum.
Sporum yok

Siz bi de Abuzittin ile Cünübittinin bana ettiklerini bilseniz

Fadilimi hic saymiyorum zaten o bir fenomen
Ondan ayarim kaçiyo arada zati eniste adaylarina sardiriyorum
Her gün birinizi, bir gün hepinizi

Yaaa bonusss senden bekliyordum böyle bir eleştiri ama helvaya
Incir bugün ilk defa yedim canim çok çekmişti dün pazarda almadim, biliyorum yasak olduğunu ,ama arkadaş annesinin bahçesinden toplamış imrendim dayanamadım affet hocam

Vallaha şu listelerde semiz otu yiyen arkadaşlar benden kocaman bir bravo Ayakta alkışlıyorum yeminleee :)
Fridacim yedim ama gel de bana sor nasıl yedin diye..
Inan diyete uygun ve sağlıklı diye yapıyorum,allah günah yazmasin midem bulanarak yiyorum
Ev halkına bol domatesi kızartma bana semizotu

Kiz ne hocasi carpilacaz gece gece
Niye incire laf ettim cunku helvayi arkadasin senin icin yapmis yemesen olmazmis dedin diye.
Bazen oluyor oyle durumlar o yuzden tamm.
Ama helva yedikten sonra baska ara ogun olmasinki telafi olsun.

Bozmamaya çalışıyorum canim...insallah bayrama kadar birkaç kilo daha gider

Kiz ne hocasi carpilacaz gece gece
Niye incire laf ettim cunku helvayi arkadasin senin icin yapmis yemesen olmazmis dedin diye.
Bazen oluyor oyle durumlar o yuzden tamm.
Ama helva yedikten sonra baska ara ogun olmasinki telafi olsun.

Arkadaşa kahveye gittim ikramda yapmış,birde arkasından bir tabak meyva 7_8 çeşit hepsi annesinin bahcesindenmis ,neyseki iki incirle tabağı geri çevirdim...bile bile yedim yani
Umarım tartı uzmez beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…