Yenacim geçmiş olsun baş ağrın hafiflemıştır umarım...
Heee anladım ne zaman gidicen uçakla mı oralardanda yaz merak ederiz Antalya sıcak değilmi yaa gerçi odalar klimalı hadi gönlünüzce olur inşallah ...
Biraz moralsizim ve tempomu kaybettim almaktan korkuyoru. Bir de telefon bozuk her zaman giremiyorumama dönecem eski tempoya inşallah
YENA baş ağrım nasıl oldu ?
O zaman yok abla size :) 80li tayfaya abla yok :))Valla ben 85 liyim kuzu :)
Eeee iş arkadaşınla tatlıya bağladınız mı ? Merak ettim yarın ne olucak mevzu nekiii
Canım masa başı çalışıyorsan masanda sürekli su olsun ben öyle yapıyorum da bağzen sunum filan oluyor dışarda bir iki saat geçiriyoruz o zaman susuz kalıyorum yada bölgede ev ararken o zamanda karşıma kim çıkarsa su istiyorum site görevlileri filan hepsinin soğuk suyu var ....
Sıkıcı bir güne nazaran iyi bir beslenme programı olmuş bence kafana takma işini en iyi şekilde yapmaya çalış buda çalışma arkadaşına kapak olur umursama senden kıymetli değil yaa
İş huzursuzluğu çok can sıkıcı... Kolay gelsin canım..bizim de sıkıntılı okul atama da çıkmadı. bi sene daha katlanıcaz. iyi anlıyorum seni.. ama yıpratma kendini bu kadar. ağlamak da neymiş :) tekrardan hoşgeldin bu arada.. lütfen hemen kurtul o aldığın kilolardan..O zaman yok abla size :) 80li tayfaya abla yok :))
Benim masa çok kalabalık su kayboluyor arada :) kışın daha rahat oluyor en azından soğuk su aramıyor insan. Şaşal rahat rahat geziyor ortaalıkta.
İş arkadaşımın kocaman bir egosu var kendi olmadan hiçbir iş olmaz sanıyor. Birde her şeye söyylenmeye bayılıyor.
Biz fatura kesiyoruz ürünlere.faturalarda farklı bir barkod kağıdı ile beraber ataçlanıyor normalde öyle teslim ediliyor bize. Bunlar cumartesiden öyle üst üste yıgmışlar. Bir sürü kağıt. Ataçlanmaması kötü olmuş dedim vantilatör filan var odada uçuşur
diye. Bu egosu yüksek herifte " iş yyapmaya gönlünüz yok" bilmem ne filan abuk subuk konuştu bende ne dediğine dikkat et dedim cevap vermemi beklemiyordu şaştı kaldı egosu ezilir mi hiç ama söylendide söylendi. Sinirim bozuldu baya. Günümü hiç etti yani. Neyseki izine çıktı bir hafta görmeyeceğim.
Benden kıymetli değil valla haklısın. Şikayet edecek insan yok birde. Bir sorumlumuz var ama o işi herkesten beter sallamış durumda. Birde kıymetliler bu onların hayatta laf etmezler. Egosuda burdan zaten bununda.
Sallayayım işi gönülsüz yapayımda o zaman görsünler isteksiz nasıl çalışılıyormuş. Psikolojimi düzenimi bozdu bu iş iyice benim. Maaşıma zam filanda yapmadılar kızgınım o yüzdende çok fazla çalışıyoruz emeğin karşılığı yok. Birde böyle abuk subuk insanların kahrını çek. Bir tatil yapmam lazım :) yoksa deliriciğiiimmm
Vay canına birde kendini vazgeçilmez sanıyor heee .....O zaman yok abla size :) 80li tayfaya abla yok :))
Benim masa çok kalabalık su kayboluyor arada :) kışın daha rahat oluyor en azından soğuk su aramıyor insan. Şaşal rahat rahat geziyor ortaalıkta.
İş arkadaşımın kocaman bir egosu var kendi olmadan hiçbir iş olmaz sanıyor. Birde her şeye söyylenmeye bayılıyor.
Biz fatura kesiyoruz ürünlere.faturalarda farklı bir barkod kağıdı ile beraber ataçlanıyor normalde öyle teslim ediliyor bize. Bunlar cumartesiden öyle üst üste yıgmışlar. Bir sürü kağıt. Ataçlanmaması kötü olmuş dedim vantilatör filan var odada uçuşur
diye. Bu egosu yüksek herifte " iş yyapmaya gönlünüz yok" bilmem ne filan abuk subuk konuştu bende ne dediğine dikkat et dedim cevap vermemi beklemiyordu şaştı kaldı egosu ezilir mi hiç ama söylendide söylendi. Sinirim bozuldu baya. Günümü hiç etti yani. Neyseki izine çıktı bir hafta görmeyeceğim.
Benden kıymetli değil valla haklısın. Şikayet edecek insan yok birde. Bir sorumlumuz var ama o işi herkesten beter sallamış durumda. Birde kıymetliler bu onların hayatta laf etmezler. Egosuda burdan zaten bununda.
Sallayayım işi gönülsüz yapayımda o zaman görsünler isteksiz nasıl çalışılıyormuş. Psikolojimi düzenimi bozdu bu iş iyice benim. Maaşıma zam filanda yapmadılar kızgınım o yüzdende çok fazla çalışıyoruz emeğin karşılığı yok. Birde böyle abuk subuk insanların kahrını çek. Bir tatil yapmam lazım :) yoksa deliriciğiiimmm
O zaman yok abla size :) 80li tayfaya abla yok :))
Yaaa bonusss senden bekliyordum böyle bir eleştiri ama helvayaYavrim helvayi anladim ekmegin yerine koyarizda sonra o inciri niye yedin :))
Kuru meyve yiyceksek kuru kayisu tercih etmeliymisiz incir hurma kalori deposu ve cok sekerli bizim icin.
Ha gunde tek ogun meyve yiyene bisey yapmazda bizim 3 ogun meyvemiz var
Fridacim yedim ama gel de bana sor nasıl yedin diye..Vallaha şu listelerde semiz otu yiyen arkadaşlar benden kocaman bir bravo Ayakta alkışlıyorum yeminleee :)
Yaaa bonusss senden bekliyordum böyle bir eleştiri ama helvaya
Incir bugün ilk defa yedim canim çok çekmişti dün pazarda almadim, biliyorum yasak olduğunu ,ama arkadaş annesinin bahçesinden toplamış imrendim dayanamadım affet hocam
Bozmamaya çalışıyorum canim...insallah bayrama kadar birkaç kilo daha giderIyiyim canım sagol.
Senin de maşallah derincim bozmamissin çok seviniyorum. .
Bilmiyorum canım ege dışında bir yer olsun istiyoruz artık. Antalyaya hiç gitmedik misal... bakalım artık. .
Aaa umarım çok kısa sürer lolaxx,sakın koyverme kendini. .
Sen bizim idolumuzsun. ..
Iyiyim fridacım Sağol.
Kiz ne hocasi carpilacaz gece gece
Niye incire laf ettim cunku helvayi arkadasin senin icin yapmis yemesen olmazmis dedin diye.
Bazen oluyor oyle durumlar o yuzden tamm.
Ama helva yedikten sonra baska ara ogun olmasinki telafi olsun.
Aynennn uyuyamayan
Aynennn
Noldi helvanin pismanligindanmi uyuyamadin :))
Bende fena aciktim oyle boyle degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?