Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim ben dört bes asprini eziyorum. Kati hindistan cevizi yagi, lavanta yagi ve zeytinyagi ile haftada bir kür uyguluyorum dustan önce
Farki görmek istersen facedeki bi önceki profil resmimle simdikini kiyasla

Mideme bicaklar saplandi iki büklüm kilitlendim
Abuziddinden izin aldim eve geldim
Toparlayinca calismam lazim daha bi de laptopu getirdim yarina yetistirmem gerekenler var

Icim yaniyor hep üzüntüden bunlar neden yollar böyle ters kesisir niye birbirini tamamlayacak iki insan birbirine gec kalir ah bu çokoprens yok mu
yüzü kadar karakteri de ahlaki da su ana kadar gördügüm erkekler icinde en asili belki de tam tersini beklerken
genelde yakisikli erkekler ukala, tepeden bakan, ahlaki degerlere önem vermeyen birileri olarak kalmisti aklimda fadildan sonra..
sevgili olamayacaksakda iyi bir dost kazandim sanirim..

Tamam canım deneyeyim ben de lavanta yağı alıp. .

Sana nooldu geçmiş olsun..

Is arkadasi ile kavgasiz olur mu isin stresi baska turlu cikar mi biz surekli birbirimizi yeriz ama saat 6 olup musteriye kapaninca vur patlasin cal oynasin

Kayisi maskesi yaptim :) icime nilgun bodur kacti sabah sabah

Sonuc piril piril geziyorum suan evde:)Tavsiye edilir efenim:) Günes lekelerine falan iyi geliyormus..

Nasıl bir şey o maske tarifini rica edebilir miyim efenim :))

Watsonsta treatment wax diye bir ürün var yeni aldım bende geçen haftadan beri kullanıyorum yumuşadı baya saçlarım. Kesecektim bende uçlara dogru saçak saçak olmuştum ama şu an iyi hali.

Sabah yogurt ceviz
Kahvaltı 2 dilim peynir zeytin domates salatalık

Ögle sebzeli tavuk
Semizotu yogurtlu salata

Ara 15:00 süt + kayısı
Ara 17:00 süt+ kayısı

Akşam
Patates yemeği
Az bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Yogurt

Daha ara hakkım yoktu ama bir avuç üzüm yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…