Sen de toparlıyosun ama sanki.. inşallah daha da iyi sonuçlar görürüz tartıda..süper senin adına sevindimben tartılmaya korkuyorum cumayı bekliyeceğim epey bir zamandır tartıyla aram hiç hoş değil
Hadi spor yapalım. Ben koşu bandına geçiyorum, sen de leslie yap fırsatın varsa. .Benimde bugun nolduysa icime okuz kacmis sanki hem mutfagi yemek istiyorum hem canim bisey istemiyo.
PekiSağol elifcim felaket bir isteksizlik bir gudubetlik var üstümde.
İşlerim var kalkıp yapayım eminim onlarda iyi gelir.
Seni pırıl hanim :)
Iyi ce guzellesecem kararlıyım diyorsun yani.:)
Saçlarım çok ama çok aşırı dökülüyor. .üzülüyorum .
Yarın kestiricem saçlarımı inş pişman olmam. Yeni yeni uzuyor çünkü. .
simeranya7 çok bilmiş simi naapim saçlarıma sen soyluyodun bişeyler. . Bir sürü para verip aldiklarimin hiç faydası olmadı iyice kurutup keçe gibi oldu saçlarım.
Canim ben dört bes asprini eziyorum. Kati hindistan cevizi yagi, lavanta yagi ve zeytinyagi ile haftada bir kür uyguluyorum dustan önce
Farki görmek istersen facedeki bi önceki profil resmimle simdikini kiyasla
Mideme bicaklar saplandi iki büklüm kilitlendim
Abuziddinden izin aldim eve geldim
Toparlayinca calismam lazim daha bi de laptopu getirdim yarina yetistirmem gerekenler var
Icim yaniyor hep üzüntüden bunlar neden yollar böyle ters kesisir niye birbirini tamamlayacak iki insan birbirine gec kalir ah bu çokoprens yok mu
yüzü kadar karakteri de ahlaki da su ana kadar gördügüm erkekler icinde en asili belki de tam tersini beklerken
genelde yakisikli erkekler ukala, tepeden bakan, ahlaki degerlere önem vermeyen birileri olarak kalmisti aklimda fadildan sonra..
sevgili olamayacaksakda iyi bir dost kazandim sanirim..
Tamam canım deneyeyim ben de lavanta yağı alıp. .
Sana nooldu geçmiş olsun..
Is arkadasi ile kavgasiz olur mu isin stresi baska turlu cikar mi biz surekli birbirimizi yeriz ama saat 6 olup musteriye kapaninca vur patlasin cal oynasinEeee iş arkadaşınla tatlıya bağladınız mı ? Merak ettim yarın ne olucak mevzu nekiii
Canım masa başı çalışıyorsan masanda sürekli su olsun ben öyle yapıyorum da bağzen sunum filan oluyor dışarda bir iki saat geçiriyoruz o zaman susuz kalıyorum yada bölgede ev ararken o zamanda karşıma kim çıkarsa su istiyorum site görevlileri filan hepsinin soğuk suyu var ....
Sıkıcı bir güne nazaran iyi bir beslenme programı olmuş bence kafana takma işini en iyi şekilde yapmaya çalış buda çalışma arkadaşına kapak olur umursama senden kıymetli değil yaa
Hala isteyim bugun de 9 da cikcam dun bol bol muzik esliginde calistim bugun devam calismaya rakam gorunce kusasim geliyorcakil80 aksam gelmedin insallah kacirmadin biseyler
Ne yedigini yazmadin
Ben ben ben cok severim kendilerini
Ne güzel seslendirmis sila,dilime dolandi bu ara:)
Öyleyse sila severlere armagan olsun
O okuz benim icimde yasiyoBenimde bugun nolduysa icime okuz kacmis sanki hem mutfagi yemek istiyorum hem canim bisey istemiyo.
Allahim bana da eboe nin azminden ver ama acele etHadi spor yapalım. Ben koşu bandına geçiyorum, sen de leslie yap fırsatın varsa. .
Benim senin kilona inmeme daha 8-9 kilo var. Bunun için de azime ihtiyacım var. Sen daha şanslısın bana göre düşününce.. İnşallah en acilinden bol azim gelir sana daAllahim bana da eboe nin azminden ver ama acele et
Unutuyorummm :))) o ara uyuyorum ben ondan sebepGünaydın .. kolay gelsin işçi kardes. :)
Neden yanına su almıyorsun bu sıcakta. .?
Kayisi maskesi yaptim :) icime nilgun bodur kacti sabah sabah
Sonuc piril piril geziyorum suan evde:)Tavsiye edilir efenim:) Günes lekelerine falan iyi geliyormus..
Seni pırıl hanim :)
Iyi ce guzellesecem kararlıyım diyorsun yani.:)
Saçlarım çok ama çok aşırı dökülüyor. .üzülüyorum .
Yarın kestiricem saçlarımı inş pişman olmam. Yeni yeni uzuyor çünkü. .
simeranya7 çok bilmiş simi naapim saçlarıma sen soyluyodun bişeyler. . Bir sürü para verip aldiklarimin hiç faydası olmadı iyice kurutup keçe gibi oldu saçlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?