En azından karar vermişsiniz biz karar veremedik nereye gitsek ne yapsak havada sıcak çocuklar olmasa klimanın altında hep oturur yatardim işte onlar durmuyor mecbur gidicez bir yerlere iyi tatiller sizeSlm kizlar
Dun bazanim altindaki kiyafetler hep elimden gecti cocuklarin eskileri kuculenleri eminenin kucukler zeynebin buyukleri vs vs vs
Bugunde valiz hazirlamaya baslicam insallah tatli telaslar basladi
Simi can çok mutlu oldum senin adına düzgün biri çıktı karşına herşey gönlünce olsun canım
hadi hayırlısı :)Bu sefer gerçekten düzgün biri sanirsam..
Tam da umudumu ve erkeklere güvenimi yitirmisken..
Su an bir is baglamak üzere bizim için..
Dua edin de olsun kizlar..
Çok büyük bi adim olucak ikimizin icinde..
Oooo kanken çanta ne yaa resim ar heleee :))))
Bankada çanta lazım siyah çantam Yok alayım diyorum
Baktım kanken neymiş diye benim bu hoşuma gitti taş rengi hem moda hemde uymadığı renk Yok
Kim buuuuu???Dün bana bundan sonra artik seni elimden nanca ölüm alir külkedim didi
Şu dukan birasını yani sodalı limonlu yeşil çayı yapayım aziz perşembe günü
Gecmis olsun bonus.cabucak toparlanirsin ins.bugünlerde salgın var sanki.boll sıvı tüketiyotsindr zaten.Günaydın :)
Geçmiş olsum diyenlerim çok olmuş sağolasınız eksik olmayın.
Bugün daha iyiyim ufaklıkta iyidir heralde.
Büyük kız bi gün önce olmuştu o çabuk toparladı.
Dün yerlere yapıştım resmen nasıl bi halsizlikti anlatamam.
Kusma ishal çok şiddetli değildi ama tesiri çok oldu.
Tuzlu su içmek gerekirmiş ishalde olan kaybı yerine koymak için. Tuzlu su nasıl içelim tuzlu ayran ve tuz eklenmiş limonata yaptım kızımda içti ondan.
Narin fücudum iğneleniyorher yerim ağrıyor helede derin nefes alınca karnım yanlarım nasıl ağrıyor. İyi zorlanmışım bununla geçti inşallah diyorum.
Ah ben de tartilim pili bitiyo diye dert ediniyordum.tartm kırıldı.pil alacak bi tartm bile yok.Bugün tartına pil Alman lazım yarın kilo bildirimlerimiz var hem merakınızda gidermiş olursun ...
Sağol canım...Derin Allah yardımcın olsun yengen bir aya iyileşecek mi pekii
ananen ayağa kalkıp kendi ihtiyaçlarını görüyor dimiii ?
Sağol canım sizde çok geçmiş olsun bende çokWalkers hoşgeldin....
İnsülin direnci bende de var. sende pco varmış ilaçta alsan yavaş kilo vermek bunlardandır sorun etme.
Yavaş kilo vermek iyi bişey bizi pek mutlu etmesede. Önemli olan yavaşta olsa devamlı kilo vermek.
Az az eksilenler biriktimi çok oluyor.
Derin allah kolaylık versin canım ne diyim. Bol sevap kazanıyorsun hastalarla.
Yemediğin hamurlar içinde öperim seni.
Sağol canımBonus ıyı olmana sevindim kuzu. tel noolcak.?
Davina saçlarımı sevdim ben. :) bunca yıllık yaşantım da ilk kez bu kadar kısalttım.. bir süre boyada yapmıycam toparlansın şöyle...
Tatil gibi değil adana ve antep yapıcaz oğlumla 1 haftalığına. Adana'da kuzenim de kalıcam.. Sonra antep. yapılıcak iş var.. Hem ziyaret hem ticaret bir nevi.. :)
Ailecek tatil eylül ü bulur heralde yer belli değil henüz. belki Antalya ..
@Amethyst_1 canım geçmiş olsun.. Umarım önemli bir durum değildir..
Derin Kolay gelsin canım... Bu sefer çok kararlısın bozmayacağını düşünüyorum...
cakil80 senin bi ara yaptığın oruçlu bi diyet vardı. intermittent fasting dedikleri şey mi bu? eğer değilse de bu dediğimi bi araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?