Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun bazanim altindaki kiyafetler hep elimden gecti cocuklarin eskileri kuculenleri eminenin kucukler zeynebin buyukleri vs vs vs
Bugunde valiz hazirlamaya baslicam insallah tatli telaslar basladi
En azından karar vermişsiniz biz karar veremedik nereye gitsek ne yapsak havada sıcak çocuklar olmasa klimanın altında hep oturur yatardim işte onlar durmuyor mecbur gidicez bir yerlere iyi tatiller size

Simi can çok mutlu oldum senin adına düzgün biri çıktı karşına herşey gönlünce olsun canım

Bu sefer gerçekten düzgün biri sanirsam..
Tam da umudumu ve erkeklere güvenimi yitirmisken..
Su an bir is baglamak üzere bizim için..
Dua edin de olsun kizlar..
Çok büyük bi adim olucak ikimizin icinde..

Kizlar merhabalar tekrardan saat 10 30 da kahvalti ettikten sonra hiç yeme icme paylasmadim hemen yazayim unutmadan

Saat 14 00 te
1 adet sert seftali

Saat 16 00 da

1 tabak yesil mercimek
1 tabak Kivircik salata (Servis tabagi dolu degildi iste o kadar. Ama yagsiz yiyemiyorum ya az bisi koydum birde tuzsuz olmuyor Hele Kivircik)
2 dilim kepekli ekmek

Aksama eve gidince ilaç icicem. Onun içinde bir seyler yemem gerekecek bakalim artik. Obur turlu çok erken oluyor sanki. sabahla aksam dengesi olmuyor gibi

Oooo kanken çanta ne yaa resim ar heleee :))))

Bankada çanta lazım siyah çantam Yok alayım diyorum

Baktım kanken neymiş diye benim bu hoşuma gitti taş rengi hem moda hemde uymadığı renk Yok

Bu rengi görmemiştim hoşmuş, hem klasik tarzda duruyor.
Bir bakınayım şu rengi bulabilirim belki :)

Dün bana bundan sonra artik seni elimden nanca ölüm alir külkedim didi
Kim buuuuu???
W.apptan tacize başlıyorum bekle dur srn :)
Şu dukan birasını yani sodalı limonlu yeşil çayı yapayım aziz perşembe günü

Bende iççem biraaa banada yappp!!! olmadı tarif ver :))))

Gecmis olsun bonus.cabucak toparlanirsin ins.bugünlerde salgın var sanki.boll sıvı tüketiyotsindr zaten.

Bugün tartına pil Alman lazım yarın kilo bildirimlerimiz var hem merakınızda gidermiş olursun ...
Ah ben de tartilim pili bitiyo diye dert ediniyordum.tartm kırıldı.pil alacak bi tartm bile yok. neyse tartı alırsam pip al.a derdinden de kurtulurum:)var mı onereceginiz bi tartı bu hafta alaym

Derin Allah yardımcın olsun yengen bir aya iyileşecek mi pekii
ananen ayağa kalkıp kendi ihtiyaçlarını görüyor dimiii ?
Sağol canım...
Anneannem sürekli teyzemde kalıyor,teyzemin gelini doğum yapicak istanbul'a gidiyor haftaya ,dayımın hanımida evine aldı bir ay bende kalirsin dedi ,bir hafta olunca hastalandı safra kesesinde taş varmis,taşyerinden oynamiş.guya biz tabii pek inanmıyoruz huylarini bildiğimiz için...anneannem yani mecburen bende kalıyor başka kimse yok bakacak annemde hasta utana sıkıla kalıyor çok çekingen...wolker ile wcye gidiyor ayakları çok kötü ama yatalak değil en azından canım...

Sağol canım sizde çok geçmiş olsun bende çok

Sağol canım
Sana da iyi tatiller...
Aynen çok kararliyim..maalesef yarın fazla eksi bildiremiycem bugün malum misafirim geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…