Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok kafam karisti benim baslangic kilosu ve ilk hafta yazan kisim arasi ne kadar zamanda verildi bu kilolar. Ben sok azimlerinize hayran kaldim. Darisi basimaaaaaa

Diyete başlangıç kilosu.. ben örneğin 8 yıldır bu başlıktayım. kilo vermeye çalışıyorum..
trajik bir durum dimi.? Bonus var aramız da kalsın o 10 yıldır burada. :))..baktım hala olmuyor mide küçültme ameliyatı oldum 4 ay önce...

Son düzenleme:
Çok kafam karisti benim baslangic kilosu ve ilk hafta yazan kisim arasi ne kadar zamanda verildi bu kilolar. Ben sok azimlerinize hayran kaldim. Darisi basimaaaaaa

Ben bir yilda verdim Kortizon ve ilaclardan cok yavas veriyorum ama debelenmekte güzel sonuc alinca

siminin adayı tokatlı mı ? ben severim tokatlıları iyi olur

yes beybi

Diyete başlangıç kilosu.. ben örneğin 8 yıldır bu başlıktayım. kilo vermeye çalışıyorum..
trajik bir durum dimi.? baktım hala olmuyor mide küçültme ameliyatı oldum 4 ay önce...
Kesinlikle degil çok guzel kilo vermissiniz hepiniz. Cok sevindim çok beendim.

Bu arada mide kucultme ameliyati dedin bu kaç kilo araligina yapiliyor bi tehlikesi varmi yada sikinti yapacak birseyi. Yas siniri varmi. Nerde yaptirdin mesela sonra ne olmasi gerekiyor bu ameliyati olmak için yani tansiyonu olanlar yaptirabilirmi yada bebek sahibi olmak isteyene bir zarari varmi... Ayyy çok sordum ama hazir bulmusken yasayan birini sormak istedim.

delii.

Keşke bu kadar sahiplenmesek.. Karşıdan tuhaf duruyormu acaba..

O karşıdakinin sorunu Sadece biz değiliz ausda tatile gitti gözü hep burda

anam

yavaş gel bak kaç kişi karar veriyoruz de hele ayağın bir doğru yol alsında bizimde niyetimiz var dee

kaç kişi karar veriyoruz demek iyiydi. #diren tokat

Bende 2008 den beri burdayım. 98 kiloydum o sene. Gurubun kilo veremeyen vermeyen nadide şahsıyım.
Her seferinde bir engel çıktı nefsim duygusallığım zaten en büyük engeldi.
Son zamanlarda sağlık sorunlarım arttı mecburiyete döndü kilo verme işi bende çabalıyorum kaplumbağa hızıyla.

Verenlerin çoğu zamana yayarak verdiler.

Böyle muhabbetimiz samimiyetimiz bundandır

Samimi olarak söylüyorum ki 100 altı kilo da olanların yaptırmasına gerek yok... benim 160 boyum bir ara 120 yi görmüştüm... Düşün halimi görüntü dışın da ciddi rahatsızlıklar yaşıyordum.. bir kere kısıtlı haraeket diz ağrısı tuvalet banyo kişisel ihtiyaçlar bile çok yorucu ve zordu.. Sonrasın da obeziteye bağlı karaciğer yağlanması büyümesine bağlı ağrım vb.
Ameliyat sonrası kolay bir süreç değil. Mide bulantısı,ağrısı,kaçak riski..
Ve 2 sene sonra dikkat edilmediği takdırde tekrar kilo alımı..ameliyat bu süreçte beslenmeyi ve egzersizi yaşam şekli haline getirmen için verilen bir fırsat..

Yaş sınırı bildiğim kadarıyla 60 yaşına kadar... vki 40 ve üzeri olan kişiler devlette ücretsiz oluyor..
ben izmir de yaşıyorum.. Özel de oldum, benim vki 44 idi...

Yaşın genç normal yollarla kilo vermen çok daha zevkli ve sağlıklı..yok ama artık bıçak kemiğe dayandı diyorsan bu yontem de tıbbın bizlere bir gerekliliği..

Benimle birlikte op olan bir arkadaş.. Troid,tansiyon ve şeker hastası idi şu an troid dışın da diğer ilaclarını almıyor artık düzeldi...troid ilacın da dozaşını düşürmüş doktoru...

Son düzenleme:

Zaten 100 un altina yapilmiyor duymustum ama sanki 130 Sinir gibi kalmisti aklimda Emin degildim. Kendim için degil de ben aslinda ablam için sordum. Ameliyat zor is ve korkutucu ablamin yasi genc 35 yasinda ama kilosu var bir ara laf arasinda soyluyordu ama acikcasi korkutucu geliyor ya pek irdelemedik. o yuzden bu kadar sordum. Bebek sahibi de olmak istiyor bu yuzden kilo vermesi sart. Ayrica tansiyonuda var... Butun kotuluklerin anasi bu kilo ya

Acikcasi obez yaşamak daha korkutucu..

Ama riskli işte her op gibi. Iyi doktor iyi ekip ve sonrasında uzun bir dönem çok dikkat etmek gerek..
Özetle önce tedbir sonra tevekkül. .

Vuuuu bu sıcakta 360 dk yürüyüş vav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…