Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hayırlı cumalar
Corumdayım evi temizletmeye geldim. Pazartesi inşaAllah tasınıcam. Tartım yok malesef tartılamadım ama hazır yemekten cok aldımmbariz belli oluyor bu malesef.
Spor yok
Kilo tartım yok
Su yogunlıgum bi bitsin diyet spor baslıyacagım inşaAllah. Bu hafta izinli olabilirsem sevinirim.Allaha emanet olun

Günaydıııınnn

Boş otobüse binceö diye yarım saat erken kalkıyorum ya :) tembel miyim değil miyim bilemedim.. İşe de erken gidiyorum neyse bunlar hep mesai!
Bu arada işyerinde gemileri yaktık bir kaç kişi.. taleplerimizi bildirdik yoksa toplu istifa dedik! ya bu patron biZi kovacak ya hiç bir şey yapmayıp bizim gitmemizi bekleyecek.

Dün menümüde yazmamıştım kaçamaklı diye. Neyse yazayımda azarımı yiyeyim

Sabah ceviz süt
Kahvaltı peynir zeytin salatalık 1 dilim ekmek

Öğle
Et dürüm menü ( kola pattes filan)

Ara yok

Akşam
Patates yemeği
Az bulgur pilavı
Yogurt

Bir arada azıcık çerez yemiş olabilirim

Dün kötü gündü dünde kaldı neyseki.
Sabah sütümü içtim yeni güne merhaba

Ah ben de tartilim pili bitiyo diye dert ediniyordum.tartm kırıldı.pil alacak bi tartm bile yok. neyse tartı alırsam pip al.a derdinden de kurtulurum:)var mı onereceginiz bi tartı bu hafta alaym

Valla ben hiç anlamiyorum tarti islerinden ama digital isteyip almistim özellikle sinbonunkiler guzel ama ben bekarken ondan kullaniyordum simdiki tartim premier yani öyle iyi yada kotu diyemem hani diyetisyenle falan kontrol etmedim ama sinboyu denemistim diyetisyenle esit tartiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…