Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapma böyle.. .dert sahibi olucan bak..
Geçmiş olsun çok. .

Kolay gelsin hayrişim. .
AcimI biberler. ?
Nasıl olsa çok yedin bu sene de yemeyiver emaann :)
sağol yenam tatlı canım aynen tenmıycek inşallah

ellerine sağlık cancağazım

Kurbandan sonra da yılbaşı hedef listesi hazirliyak çok iyi olur.
Bu sefer Asu sen de bi salın artık listede ..
inşallah yapalım

Gece uzun süre uyuyamadim sonra dehset bi böbrek ve mide agrisi saplandi ve dünden beri de kronik ürtikerim tekrarladi..
nasil ise gidicem bilmiyorum..
herkese günaydin..

Cok gecmis olsun simii,yipratma kendini bu kadar bu adam yüzünden sagligindan olucaksin Allah korusun,ne arizaymis yahuu

Ellerine saglik iki gözüm,tisikkirlir:)

Sabah yarım domates minik salatalık minik biber doğrayıp üzerine en organikinden Çökelek ve zeytinyağı sonra hoooop saklama kabına. Isyerin de haşlanmış yumurta ve 5 zeytin eşliğinde ham yaptım. .

Hele anlatisina hele ham yapisinina:)
Agzimin suyunu toplayamadim bian:) aynisinin tipkisindan hazirliyip yiycimmm simciii,özendimmm

Hayırlı günler..

İki gündür tartılmadım.. tartıda göreceklerim korkutuyo, bakalım yarına ne olacak..

Sabah 1 kaşarlı gözleme 1 çatal helva yedim..

Bence artı görmezsin elifcim. . Paylaştıklarin dişin da kaçamak yapiyorsan bilemiyciim :))

Ding dingggg saat 11 30 ara öğün zamanıııı
2 murdüm eriği
Yarım bardak yogurtla yapılmış ayran

Afiyet olsun. Iyi seçim...
Galeta,grissini beni hemen aciktiriyordu..
Bünye farkı işte :)

Son düzenleme:
Afiyet olsun. Iyi seçim...
Galeta,grissini beni hemen aciktiriyordu..
Bünye farkı işte :)
Valla daha anlayamadım ben acıktırıyomuda listeye uyuyorum bakalım grisinili olan oğün ikindide. Deneyerek gorücem ona gore 29 eylülde liste yapıp gidicem ndn bilmiyorum ama sanki bu liste bana beni zayıflatmıcak gibi geliyor bi ileri bi geri yapıyorum.

Oğlen yemeğimi ancak hazırladım koca bir tabak ton balıklı domatesli semizotu salatası... Yalnız balık oldugundan yogurdumu eklemedim ikindide 1 su barfağı yerim diyorum...
Ekmeği az kalsın unutuyordum 3 dilim kepekli ekmek.

Bünyeni tanıdığın da bir daha ki diyetisyen görüşmeniz de kendini daha iyi ifade etmiş olursun..
O doğrultuda yeni liste hazırlayabilir. .
Sabır ve disiplin işin özü..

Son düzenleme:
Bünyeni tanıdığın da bir daha ki diyetisyen görüşmeniz de kendini daha iyi ifade etmiş olursun..
O doğrultuda yeni liste hazırlayabilir. .
Sabır ve disiplin işi özü..
İnşallah bakalım onu yapmaya calışıyorum ama en azından kilo versem ya biraz rahatlasa bunyem.

Selamün aleyküm...

simii geçmiş olsun...
bonus eline sağlık...

ben bugun artıdaydım niyeyse...temizlik yapıyorum hiç bitmeyen dolap çekmece yerleştirme işide cabası ütüm birikti gene yemek ne yapsam bilmiyorum yoruldum...uğraşmak istemiyorum hiç bişeyle...dışardanmı bişey söylesem...of oda olmaz yarın cuma bir rakibem var artık benim...bugunkü artıyı eksiye çevirmeliyim yarın....

Kızlar akşam 18 de 2 murdüm eriğinden 1 kase yogurtla meyveli yogurt yaptım yanındada 6 adet minik galeta yedim eve gidince bakıcam artık duruma ekmeksiz sebze ve yogurt yada bir çoban salata yerim ya saat 9 30 da yemek istemiyorum çok zaten yarında tartı gunu ayyy çok heycanlıyım inşallah eksilerde çıkarız hepimiz.

Slm bugün

Öğlen Şehriye corbasi+ pazı 2 kasik + yeşil fasulye 2 kaşık + 1 kase yogurt yedim henüz eve gidemedim gidince allah kerim. Yeni bir yer buldum öglenleri ev yemeği yiyecegim hemde diet yemek yapacakmis

Çok iyi.. hem doyacak hem zayiflayacaksın. .
Bu hafta ne çok çalıştın canım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…