- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Canlar günaydın..
Hayırlı cumalar..
Dularınızın kabul olması ve dualarınızda yer almak dileğiyle
Kilom aynı.
Dün baya artıdaydım dün ekmek yemedim ve protein günümsü bişi yaptım. Şuan aynı gibiyim tartı her defasında değişik tartı çünkü
Spor 190 dk yürüyüş
2 gündür evden çalışıyorum defneye bakabilmek için. Pazartesi salı kardeşim izinliydi geldi. Çarşambada eşim baktı işe gitmedi
Bayramdan sonraya kadar izinliyim sonrası hayırlı olur inşallah..
Gunaydın kızlar bugun ne guzel birgunnnn....
Bugun tabloya girebilicem sonunda galiba ilk karar verdiğim zamanki kilomla baslamam lazım galiba
Baslangıç kilom 98.8
Geçen hafta 99.2
Bu haftaaaaaaa 97.8
Giden kilo 1.400
Spor çok yapmadım yuruyus hızlı tempo bazende evde yaptım hesabıma gore
100 dk spor
teşekkürler canım ,çok zor gerçekten ama idare etmeye çalışıyorumtamam inş canım...
yaw senin menü pek güzel ama bende menü namına pek bişi yok...neyse bi alışveriş yapsam iyi olucak sanırsam yoksa başlamadan yenilicem sana..:))
Rabbim şifa versin canım ve sanada bolca sabır zor gerçekten Allah yardımcın olsun...bebişinizde hayırlı olsun..
günaydın ,anneme temizliğe başladım dün çoğu bitti bugün az kaldı artık şimdi oraya gidiyorum hemen kilomu yazayım
nedense bu koşturmacaya göre bu kadar dikkatli olmama rağmen buy hafta kilo verememişim
kilom aynı kızlar
Kilo bildirimi
Kilo: 96.4
Spor: 96 dk
Geçen haftaya göre +200 gr.
Artık bahanem kalmadı, kaldığım yerden devam ediyorum inşallah..
İnşallah canım. Yok aramaz zaten artık beni. Bahane ya onlara her zaman ihtiyavım olduğunda bir şey çıkartıyorlar zaten. İhtiyacım yokken hiç bir sorun yok.Günaydın canım. ..
Inşallah hayirla neticelenir. Bir orta yol bulunur sen üzülmeden..
Hiç aramiyormu kayinvalden. .
Bahane bol :) ama bahane işte.. aynen bildiğim gibi ilerlicem artık.. biraz hızlanmasını istemiştim, yılmaya başlıyodum çünkü. ama olmadığını görmüş oldum.. yine başa dönmeden, ilerlemem lazım inşallah .Ne bahanen var di elifcim.
O diyetten bu diyete geçme. Sana rahat ve kolay gelen şekliyle Beslen. . Iyi de gidiyorsun. 200 gram arti da hicbirsey..
Inşallah dahada yarar durmaz hiç... Ya soyle ben haziran sonn ilk diyete niyetlendiğimde diyetisyen tarttı 98.8 çıktım ama yapamadım diyeti geçen hafta kontrolüm vardı gitti lafımı yedim yeni listemi aldım falan tartıldım 99.2 cıktım yani 30 yıldır geldiğim en yuksek nokta geçen haftaydıHarika. .Demek ki.liste ise yarıyor :)
Diyete başlangıç kilon kaç peki. Gördüğün en yüksek rakam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?