Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlar günaydın..
Hayırlı cumalar..
Dularınızın kabul olması ve dualarınızda yer almak dileğiyle

Kilom aynı.
Dün baya artıdaydım dün ekmek yemedim ve protein günümsü bişi yaptım. Şuan aynı gibiyim tartı her defasında değişik tartı çünkü

Spor 190 dk yürüyüş

2 gündür evden çalışıyorum defneye bakabilmek için. Pazartesi salı kardeşim izinliydi geldi. Çarşambada eşim baktı işe gitmedi

Bayramdan sonraya kadar izinliyim sonrası hayırlı olur inşallah..

Günaydın canım. ..
Inşallah hayirla neticelenir. Bir orta yol bulunur sen üzülmeden..
Hiç aramiyormu kayinvalden. .

Harika. . Demek ki.liste ise yarıyor :)

Diyete başlangıç kilon kaç peki. Gördüğün en yüksek rakam..

teşekkürler canım ,çok zor gerçekten ama idare etmeye çalışıyorum

Kolay gelsin Derincim. .
Normal yani bu kadar strese artı görmemek bile iyi...

Kilo bildirimi

Kilo: 96.4
Spor: 96 dk

Geçen haftaya göre +200 gr.

Artık bahanem kalmadı, kaldığım yerden devam ediyorum inşallah..

Ne bahanen var di elifcim.

O diyetten bu diyete geçme. Sana rahat ve kolay gelen şekliyle Beslen. . Iyi de gidiyorsun. 200 gram arti da hicbirsey..

Günaydın canım. ..
Inşallah hayirla neticelenir. Bir orta yol bulunur sen üzülmeden..
Hiç aramiyormu kayinvalden. .
İnşallah canım. Yok aramaz zaten artık beni. Bahane ya onlara her zaman ihtiyavım olduğunda bir şey çıkartıyorlar zaten. İhtiyacım yokken hiç bir sorun yok.
Annem gelecek inşallah ama binbir nazla. Ve inşallah gelince sorunsuz atlatırız bu ayları. Stresten çocuğa bişi olcak diye korkuyorum artık..

Ne bahanen var di elifcim.

O diyetten bu diyete geçme. Sana rahat ve kolay gelen şekliyle Beslen. . Iyi de gidiyorsun. 200 gram arti da hicbirsey..
Bahane bol :) ama bahane işte.. aynen bildiğim gibi ilerlicem artık.. biraz hızlanmasını istemiştim, yılmaya başlıyodum çünkü. ama olmadığını görmüş oldum.. yine başa dönmeden, ilerlemem lazım inşallah .

Benim de -900 gr. 81.4 kiloyum. .

Artık direnmeye başlıyor metabolizmam. normal diyorlar. .
Midede ki ödemler gidince ilk zamanlara göre daha fazla yiyorum . 2 kaşıktan 3 kaşığı çıktım misal :)
Bu durum hoşuma gidiyor . :) hiç yiyememekte mutsuz ediyor insanı yahut beni. ; )
Su bir gerçek ki en güzel yiyecekler bile hafiflemenin birilerinin sana bakıp ne güzel olmuşsun çok zayiflamissin dediklerin de duyulan hazzı vermiyor. Herşeyden öte daha rahatsın kuş gibi hissediyor insan.. komik belki ama banyo daha çabuk bitiyor. :) liflenirken bakıyorum hemen bitmiş alan daraldı tabii.. :)) tuvalete oturunca o hasmetlik fazla göze batmiyor.. nefes nefese kalmadan temizlenebiliyorsun. . Hele o kişisel temizlik her seferinde kendimden nefret ederdim..
Daha bir çok şey... Bu saydiklarim beni en rahatsız edenlerdi. .

Öperim hepinizi bir çok kez..

Harika. . Demek ki.liste ise yarıyor :)

Diyete başlangıç kilon kaç peki. Gördüğün en yüksek rakam..
Inşallah dahada yarar durmaz hiç... Ya soyle ben haziran sonn ilk diyete niyetlendiğimde diyetisyen tarttı 98.8 çıktım ama yapamadım diyeti geçen hafta kontrolüm vardı gitti lafımı yedim yeni listemi aldım falan tartıldım 99.2 cıktım yani 30 yıldır geldiğim en yuksek nokta geçen haftaydı

Hayırlı cumalar
spor 25 dk
Kilo 78.5
Yerleştim ama trabzona gidicem hep bi bahanem var bir türlü diyete başlıyamıyorum. Halbuki trabzondaki bi çok kişi beni 90 larda gordu en son 77 olarak gitsem super olur. Malum donemdeyim ve karnım çok şiş. Geri diyet piskolojisine girebilmek istiyorum ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…