Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 9 30 da kahvaltı ettim kızlar bu sabah erkenciyim. Gece işte napıcam allah bilir...

1 domates
4 kıl biber
1 kk dan az fazla yarım yağlı peynir
6 tuzsuz zeytin
Bı tutam roka
2 yumurta az yagda pişmiş
1 dilim kepek ekmek
2.5 galeta(ekmeğim kalmamıştı)
Diyetisyen in verdiği besin değişiminde 2 3 galeta 1 dilim ekmekmiş oyle yazıyor ben gene işimi garantiye aldım uzun galetalardan( grissininin az kalını en buyuklrden değil) 2,5 yedim

Az önce de ara öğün yaptım

yarm bardaktan az fazla sut
Ince bir dilim ananas

Pek sevgili rakibem menünü beyendim ben,aksamki makarna hem erken hem de günün diger ögünlerini hafif gecirdiginden cok degil bence,iyi gidiyorsun

Hele simdi yaziyimda benim dünkü menümü ve kacamaklari gör

Topraaam ne mutlu sana,ne cok seviniyorum senin icin..Daha da hafifleyecek kilo vermekten aldigin haz ve mutlulugunu katlayacaksin..Ve bizlerde sahit olacagiz,yolundan gelecek yasadigin mutluluklari yasayacagiz insallah
Gönülden isteyerek,hepimiz icin arzu ediyorum bunu..

Dünkü yediklerim:)

Sabah

domates,biber,salatalik,biraz lor ve zeytinyagi ile yapilmis salata.. ( fesat ametiss ) YENA
birkac dilim mango

Ara
türk kahvesi + 1 adet rafaello

Aksam

1 tabak kabak yemegi
Coban salatasi
yogurt

Ara

cay+ yesil cay + bir avuc kabak cekirdegi Ne cok severim kabak cekirdegini,hergün yerim o derece ama tutuyorum kendimi:) aksam pek tutamadim..

Kızlar merhabalar ben şuan öğlen yemeği yiyorum

6 kaşık taze fasulye
1 kase yayla çorbası
Bi tutam roka

Ekmek yok çnku çorba içiorum...

Bugun tam gun öğünumu yaptıgım için gece kahvaltı etmicem ama meyve kahve vs birseyler yapmam lazım normalde kahvaltı ederdim tum gun açım diye o yada minik bir kahvaltımı yapsam 2 kepek ekmek 1 kk peynir domates salatalık gibi mesela sabah 9 30 a kadar aç duracam

Ekmek yokmu yazmış çorba olunca? gece çalıştığın gün için ne demişti dr?

Yarın yine sabitmi olacan :)

Aman is bitmiyor asum.. bazen çok sıkılıyorum.. Hele her gün yemek düşünmek. .

puff...

Selamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

Kilom
Gecen hafta 124.9
Bu hafta 124.7

Aleyküm selam canım sakın üzülme çok güzel yol katettin hem malum dönem normal yani böyle olması yıldırmasın seni bu durum haftaya güzel eksi görüceksin inş..

Pek sevgili rakibem menünü beyendim ben,aksamki makarna hem erken hem de günün diger ögünlerini hafif gecirdiginden cok degil bence,iyi gidiyorsun

Hele simdi yaziyimda benim dünkü menümü ve kacamaklari gör

kaçamak deyince acep neki dediydim bence gayet başarılı...kabak çekirdeğini bende çok severim ayrıca o kaçamaktan sayılmaz bence...kendi adıma sağlıklı beslenemesemde yemeği azaltmayı başardım gibi güzel yanı midemde biraz alıştı çabuk doyuyorum he tabi gözüm hep aç o ayrı...

E eboe artıda olduğuna eminmisin kuzu? Geçen haftada 96,4 yazmışım.
Eminim canım. instagramda da hesabım var, foto paylaşıyorum baktım şimdi orda da yanlış mı hatırlıyorum diye. geçen hafta 96.2 imiş. bu hafta 96.4 .. belki yanlış yazmışımdır buraya, belki de sen listeye yanlış yazmışsındır da fark etmemişimdir, hiç bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…