- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Selamün aleyküm...
kilom 106,4
spor yok..
dünkü menüm
sabah 2 ufak krep salatalık domates peynir...
öğlen bi salkım üzüm
saat 4 te bi dolu tabak makarna çok acıkmıştım çocuklara yaptığımdan yedim bidahada yemek yemedim...
saat 8 de bi şeftali...
Benim de -900 gr. 81.4 kiloyum. .
Artık direnmeye başlıyor metabolizmam. normal diyorlar. .
Midede ki ödemler gidince ilk zamanlara göre daha fazla yiyorum . 2 kaşıktan 3 kaşığı çıktım misal :)
Bu durum hoşuma gidiyor . :) hiç yiyememekte mutsuz ediyor insanı yahut beni. ; )
Su bir gerçek ki en güzel yiyecekler bile hafiflemenin birilerinin sana bakıp ne güzel olmuşsun çok zayiflamissin dediklerin de duyulan hazzı vermiyor. Herşeyden öte daha rahatsın kuş gibi hissediyor insan.. komik belki ama banyo daha çabuk bitiyor. :) liflenirken bakıyorum hemen bitmiş alan daraldı tabii.. :)) tuvalete oturunca o hasmetlik fazla göze batmiyor.. nefes nefese kalmadan temizlenebiliyorsun. . Hele o kişisel temizlik her seferinde kendimden nefret ederdim..
Daha bir çok şey... Bu saydiklarim beni en rahatsız edenlerdi. .
Öperim hepinizi bir çok kez..
Kızlar merhabalar ben şuan öğlen yemeği yiyorum
6 kaşık taze fasulye
1 kase yayla çorbası
Bi tutam roka
Ekmek yok çnku çorba içiorum...
Bugun tam gun öğünumu yaptıgım için gece kahvaltı etmicem ama meyve kahve vs birseyler yapmam lazım normalde kahvaltı ederdim tum gun açım diye o yada minik bir kahvaltımı yapsam 2 kepek ekmek 1 kk peynir domates salatalık gibi mesela sabah 9 30 a kadar aç duracam
Yarın yine sabitmi olacan :)
Aman is bitmiyor asum.. bazen çok sıkılıyorum.. Hele her gün yemek düşünmek. .
Selamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Kilom
Gecen hafta 124.9
Bu hafta 124.7
Pek sevgili rakibem menünü beyendim ben,aksamki makarna hem erken hem de günün diger ögünlerini hafif gecirdiginden cok degil bence,iyi gidiyorsun
Hele simdi yaziyimda benim dünkü menümü ve kacamaklari gör
Dünkü yediklerim:)
Sabah
domates,biber,salatalik,biraz lor ve zeytinyagi ile yapilmis salata.. ( fesat ametiss )YENA
birkac dilim mango
Ara
türk kahvesi + 1 adet rafaello
Aksam
1 tabak kabak yemegi
Coban salatasi
yogurt
Ara
cay+ yesil cay + bir avuc kabak cekirdegiNe cok severim kabak cekirdegini,hergün yerim o derece ama tutuyorum kendimi:) aksam pek tutamadim..
niye len..sen bizsiz eksilirken eyiydi...neyse gel senlede kapışak ne var yani hıh...y.o.l.c.u vw Amethyst_1 siz bensiz gendiiz kapışamazsınız len pis haset göz veririm.
Tabi yine gendiiiz bilirsiiiz
Eminim canım. instagramda da hesabım var, foto paylaşıyorum baktım şimdi orda da yanlış mı hatırlıyorum diye. geçen hafta 96.2 imiş. bu hafta 96.4 .. belki yanlış yazmışımdır buraya, belki de sen listeye yanlış yazmışsındır da fark etmemişimdir, hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?