- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Selamun aleykum gine şiddetli baş ağrım var yemeğe başka misafirlerimiz vardı onları gönderdik yeni yattım arada okudum ama yazamadımBonus YENA ellerınıze sağlık bahar lıstemız bitmiş inşallah bayram sonu başka hedef listeleri koyalım bu çok motive edici oluyor
Artık uyumaya calısıcam hepinizi öptüm
y.o.l.c.u vw Amethyst_1 siz bensiz gendiiz kapışamazsınız len pis haset göz veririm.
Tabi yine gendiiiz bilirsiiiz
Yaz ve bayram hedef listemiz sona erdi......
Uzatmıyorum haftaya kadar bayram haftası diyerekten.
1.miz şampiyonumuzOGULCUKLARIM biricik hayrişimiz 10 kilo hedefleyip 9,3 ünü verdin maşallah
2.miz yarı şampiyonumuz @eboe biricik öğretmenimiz10 kilo hedefleyip 7,7 sini verdin maşallah
3.müz son şampiyonumuzYENA gözbebeemiz 10 kilo hedefleyip 7,1 ini verdin maşallah
İlk üçe giremeyen......
Hedefin yarısını bile tutturamayan ama yaklaşan, azmeden diğer güzelleride unutmadık neden çünkü biz ilk üçtekilerden daha güzeliz vuhhuuuu
Amethyst_1 Kasımpatımız son bir hamle ile buhrandan çıkıp listeye girdin 10 kilo hedefleyip 4,7 kilo verdin
Bonus Görünce bıktığımız göremeyince özlediğimiz insan ite kaka ittin kaktın 10 kilo hedeften 4 kilo verdin
@Derin ayvalık mavişimiz sabit kala kala sonunda şeytanın ümüğünü sıktın10 kilo hedefleyip 3,8 kilo verdin
@zeze_84 kayıp şahıs son ataklarınla bir hareketlenme yaşadın10 kilo hedeften 2,9 kilo verdin
@simeranya7 çılgın gişimiz senden beklediğimiz olmadı ama sabitte kalmadın10 kilo hedeften 1,7 kilo verdin
Birde sabit kalan ve 10 kilonun üstüne çıkanlarımız var... bir dahaki listeye inşallah en çok atılımı sizden bekliyoruz
@cakil80 dansçı güzel 10 kilo hedeften sadece 200 gr verebildin...
asumanzeynep & @74FRIDA Adaşlarımızzzzzzzzz o neydi gısss hedefin üstüne 500 gr daha eklediniz.
Neettiiniz beyle sizi sersemlerSiz burda en çok kiloyu verenlersiniz yakıştımı size yeni yetmelerin ardında kalmak?
Bayramda yeyin için eyice doyun bayramın peşine burda tam hızla başlıyosunuz inşallah.
@lolaxx tıfılcanımızzzumarım tartı yada bildirimin yanlıştır.Geçen haftayı kabul edersek hedeften 1,4 kilo verdin.
@HasibeG tek sağlık personelimizz naptın sen hemşiiiire
HAFTANIN 1.si _______ - 1,8 kg. __________Amethyst_1
HAFTANIN 2.leri ______ - 1,6 kg. _ @simeranya7 &y.o.l.c.u
HAFTANIN 3.leri ______ - 1,4 kg. _____YENA & @Walkers
Selamun aleykum gine şiddetli baş ağrım var yemeğe başka misafirlerimiz vardı onları gönderdik yeni yattım arada okudum ama yazamadımBonus YENA ellerınıze sağlık bahar lıstemız bitmiş inşallah bayram sonu başka hedef listeleri koyalım bu çok motive edici oluyor
Acaba cuma rehavetine kapılıp kaçamakmı yapıyorlar...
Yediklerim:)
Sabah
iki dilim peynir,salca sürdüm dilimlerin üzerine.
1 haslanmis yumurta
domates+salatalik
biraz kaju
4-5 zeytin
feslegen
Aksam
Yesil mercimek salatasi,bol yesillikli
yogurt
Ara
kahve+cay+yesil cay
Acaba cuma rehavetine kapılıp kaçamakmı yapıyorlar...
Ahaaanda rakibemin biri beyenerekten gümbür gümbür geliyiiii:)y.o.l.c.u
HAFTANIN 1.si ______ - 1,9 kg. _______ @zeze_84
HAFTANIN 2.si _______ - 1,8 kg. _____Amethyst_1
HAFTANIN 3.sü ______ - 1,6 kg. ________@y.o.l.c.u
senin muhteşem videolarına bakayım. :)
geldim canım...çok işim vardı vaktim olmadı gelmeye akşamdan beride eşim filim izliyodu pcde bana sıra gelmedi anca yazıcam menü...
sabah 1,5 haşlanmış yumurta büyük dilim peynir salatalık domates bir dilim ekmek...
arada şeftali...
akşam 4 tane ortaboy biber dolması...
arada 5li çay...
hayır tabisii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?