Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

efsane geri döndü
heyt yavyum bea

Gunaydin kizlar
2gun once 100.6 cikmistim dun 99.9 ciktim bugun yine 100.6 ciktim
Bugun yogurtlu patatesli bir diyete basladim 3 gunluk bakalim sonucu ne olacak en azindan odemlerim gider bir sey kaybetmem
Neyse sonuc olarak

Kilom 100.6
Spor yok

Bizde seni ozledik cnm hosgeldin

Hoşgeldin canım gecmıs olsun

Hayırlı cumalar
Ankaraya geldim bu sene bi düzene giremedim. İnş okullar acılınca
Spor yok
Kilo 81.5 uzun zamandır 77 78 im ramazanda 76 ydım bu sok bi kilo işin kotusu diyetede donemiyorum o moda giremiyorum

Geçmiş olsun canım aman ev halkına bulaşmasın diyim ne diyim bilemedim sende çocuklar varya hasta olsalar kötü yaniii

Geldim buraya ne sözler verdim Yok geç yemiycem yok bol su içicem filan filan ne oldu yapmadım yapamadın ne pis boğazım yaa irade sıfır utanıyorum vallaha koca kadın ço ayıp ...

Neyse bugün ay ve yıldızlar eski takvime göre hani astrolojimi desek ne desek bilemedim bir işe başlamak için doğru bir günmüş başladın mı devamı geliyormuş kulağıma küpe olsa keşke

Aslaa aslaa vazgeçme güzelimmm Edison 2000 kez deney yapmışş düşünn bizde öyle hedefe ulaşşasıyaa devamm durmakkk yokk başaracagızz ben inanıyorumm Bende pazartesiden itibaren düzene sokayım kendimi almadım vermedimde gibi ama gören çok kg vermişsin diyo tartılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…