Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Hoşgeldin canım gecmıs olsunGünaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Yess beybisii döndümmm dönüşümm muhteşem oldu inşallahefsane geri döndü
heyt yavyum bea
Hoşbuldukk güzelimmmBizde seni ozledik cnm hosgeldin
Hoşbuldukk canımmm sağolasınnHoşgeldin canım gecmıs olsun
Enee bir güzelik görüyorum hoşgeldin yavruuu öpüyorum :)Yess beybisii döndümmm dönüşümm muhteşem oldu inşallah
Hoşbuldukk güzelimmm
Hoşbuldukk canımmm sağolasınn
Canımsınn hoşbuldukk güzelimmm özledimm vallah sizii ayyaşlar gibi sürekli uyuduğuma işbaşı yapar yapmazz neşemm yerimee geldiiEnee bir güzelik görüyorum hoşgeldin yavruuu öpüyorum :)
Geçmiş olsun canım aman ev halkına bulaşmasın diyim ne diyim bilemedim sende çocuklar varya hasta olsalar kötü yaniiiEsim bugun erken gitti gec yattim zaten yuruyuse gidemedim.
Kizlarda erken uyandi.
Yemeden icmeden kesilip battaniyemi alip 15 bin gün yatasim var.
Grip sadece basimami gelmis 70 kilo var su an kafam kesin.
Canimin tek istedigi sey boyum kadar bir fistikli cikolata idi gece simdi onuda istemiyorum.
Kalkali 1,5 saati geciyor hala yatmaya calisiyorum. Sabahlari yurumeye alisan fucudumu sekteye ugratmanin alemi yohtur diyerekten zorla bi tarafimi kaldirip hareket edecegim.
Geçmiş olsun canım aman ev halkına bulaşmasın diyim ne diyim bilemedim sende çocuklar varya hasta olsalar kötü yaniii
Aslaa aslaa vazgeçme güzelimmm Edison 2000 kez deney yapmışş düşünn bizde öyle hedefe ulaşşasıyaa devamm durmakkk yokk başaracagızz ben inanıyorummGeldim buraya ne sözler verdim Yok geç yemiycem yok bol su içicem filan filan ne oldu yapmadım yapamadın ne pis boğazım yaa irade sıfır utanıyorum vallaha koca kadın ço ayıp ...
Neyse bugün ay ve yıldızlar eski takvime göre hani astrolojimi desek ne desek bilemedim bir işe başlamak için doğru bir günmüş başladın mı devamı geliyormuş kulağıma küpe olsa keşke
Geçmiş olsun bonuscan gripte çok kötü olur bol bol c vitamini tüket güzelim
Onlardan bana bulasti zaten agir tutmadi cok sukurde baya sersemlestim.
Kolay gelsin kosturmalarda.
107 yi de gordumbayramdi diyorum sadece
Geçmiş olsun bonuscan gripte çok kötü olur bol bol c vitamini tüket güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?