Aynen nazara geldik herhalde :)E eboe sana noldu la gecmis olsun her gun bi haber okuyorum :)) ihtiyacin olan seyi yolluyorum bak
Eki Görüntüle 2041950
Aynen nazara geldik herhalde :)
İyi geceler
Iyi akşamlar..
Nisanin dün sabah kalktığımda işhali artinca ozel cocuk doktorumuzdan randevu aldim...sehir dışında hemen yola çıktık muayenesini oldu ilaçlarını yazdı doktorumuz ayvaliga dönmek üzere yola çıktık nisa başladı titremeye dudakları tırnakları morarmaya ödümuz koptu en yakın acile girdik ateşini düşürdüler yola çıktık tekrar...cok kötü birgundu dün sabaha kadar uyumadik wcye taşımaktan,bugün öğleden sonra düzeldi çok şükür.. iki çocuk büyüttüm ilk defa başımıza geldi...
YENA cim esi mde birkaç aydir sampuani birakti ozel ev yapimi zeytinyagi sabunu kullaniyor cok memnun...
Bonus bende geçen akşam duygusallasip ayy benim kızım okula başlıyor 4.5 senedir hiç ayrılmadık dedim ağlar gibi yaptım..
Ertesi günü ben okula gitmiycem sen izin vermiyorsun Anne diyor zor ikna ettim..
Inşallah zor olmaz alışması pazartesi başlıyoruz bakalım kismetse
Aynı ben yanlız değilsin ama bence bunlar ödem ve bağırsak ta birikenlerdir hep öyle tecrubeledim çünkü 3-4 gün sıfır kaçamak spor bol su kahve yeşil çay hepsini yolluycaz geriye evvel AllahGünaydın hayrılı sabahlar hayırlı cumalar
Kilo mu uyanarak yazıyorum nasıl bir kulp alış nasıl bir iradesizlik tır bir insan bir haftada nasıl boyle kilo alır anlamış değilim kendimden nefret ettım resmen
Kilom 127.3
Hahaha küçükken banada çok dökülürdü annem götürurdü kurşun döken bı teyze vardı ilkinde ödüm patlamıştı o günler geldi aklıma sabah sabah tebessüm ettirdin bana bonuscanE eboe sana noldu la gecmis olsun her gun bi haber okuyorum :)) ihtiyacin olan seyi yolluyorum bak
Eki Görüntüle 2041950
ayyu inşallah ısılya çok canım sıkıldı çabucak gıtsınler lutfenAynı ben yanlız değilsin ama bence bunlar ödem ve bağırsak ta birikenlerdir hep öyle tecrubeledim çünkü 3-4 gün sıfır kaçamak spor bol su kahve yeşil çay hepsini yolluycaz geriye evvel Allah
kuzum inan çok panikledım çok canım sıkıldı bu pazar evime dönüyorum artı sporuda otutrtucam haklısın azda olsa başlamak lazımDerin cok gecmis olsun allah korusun hastalikla ugrasmak zor
OGULCUKLARIM naptin hayris yaa
Tamam biraz artin var ama sende diyosun yedim diye.
Karatay yaptigin icin onun disinda biseyler helede karbon ve tatli yedigin icin illaki vucut odem tutuyor.
Tuz gibi sekerde sisiriyor.
Kilo almissin diye saymiyorum ben.
Gectigimiz haftanin etkisi ortada. Bunu moralini cok bozmadan kabullenip onune bakmak zorundasin.
Ve artik 15 dk ile baslayip yuruyus yapmalisin.
Ne okulu ne isi bahane etme allah yeterki saglik versin herseye vakit bulunur.
Bu hafta gunluk 15 dk hareketi hedefle.
15 dk yi gecme.
Mesele cok yapman degil vucudunu her gun yapmaya alistirman.
geçmiş olsun bonusum geçiş dönemi malum sabah domdumben bura baya soğuk sabahları öğlen yanıyoruz aksam tekrar da nuyoruz ne gıyecegımızı sasırdıkEsim bugun erken gitti gec yattim zaten yuruyuse gidemedim.
Kizlarda erken uyandi.
Yemeden icmeden kesilip battaniyemi alip 15 bin gün yatasim var.
Grip sadece basimami gelmis 70 kilo var su an kafam kesin.
Canimin tek istedigi sey boyum kadar bir fistikli cikolata idi gece simdi onuda istemiyorum.
Kalkali 1,5 saati geciyor hala yatmaya calisiyorum. Sabahlari yurumeye alisan fucudumu sekteye ugratmanin alemi yohtur diyerekten zorla bi tarafimi kaldirip hareket edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?