Bende dun sabah yağmura yakalandım ondan mı oldu acaba ddm üstümde kurudu herşey kafam sırılsıklamdı ufoyu yaktım ama ne kadar fayda eder. zatn mide bulantısı yapmazdı hiç dediğin gibi ama mahvoldum eve gittiğimde buz gibiydi tum vücudum titredim yani sabahta ztn hiç halim yoktu.Geçmiş olsun. ..
Leblebi mide bulantısını bastırır aslında ama genel bi mide bağırsak salgını var etrafta .. Dikkatli olmak gerek...
Geçmiş olsun canım..Bende dun sabah yağmura yakalandım ondan mı oldu acaba ddm üstümde kurudu herşey kafam sırılsıklamdı ufoyu yaktım ama ne kadar fayda eder. zatn mide bulantısı yapmazdı hiç dediğin gibi ama mahvoldum eve gittiğimde buz gibiydi tum vücudum titredim yani sabahta ztn hiç halim yoktu.
Mutfak dolabını düzenlerken tabureye çıkmıştım. Betül geldi tabureyi çekti, düşmedim ama aceleyle inerken ayağımı burktum, sağ salim bitseydi şu temizlik. 2 günde bitecek evi nerdeyse 1 haftadır temizliyorum, hala 1 haftalık iş var :) Baharatlıkları yıkıyorum hepi topu 8 tane. Betülün peşinde koşmaktan 2 saattir bitmedi :) gideyim de biraz daha yıkayayım..
Dün 18 ay aşısı vardı betülün. gece ateşlendi. bugün gitmedim okula..
Topığimizin değerli öğretmenleri bı konuya açıklık getırırmısınız bu birinci sınıflar 11 ndemi yoksa herkes le beraber 18n demi açılacak
Müdür 11 diyor müdüryardımcısı 18 bu ne yaman çelişkidir anacım
Evet resmen oksijene doydumOksijenden uyuyamiyorsundur :)
Nerdesin pozantimi. ?
Anneannem yesil sabun kullaniyor sacina pamuk gibi oluyor@74FRIDA canım nasılsın geldimi kocan.?
Saçlarımı kestirdikten sonra kına yaktım uzun süre boyamiycam soylemismiydim hatırlamıyorum. ..
Bir de yeşil sabunla yıkıyorum artık. .. uzun süre kimyasal degdirmeyecegim kafama, bakalım gelişmelerden haberdar ederim seni....
Ne guzel soyledin bu son bahar gelsin eksilerAnnemdeyim kahvaltiya geldim simdide sen yapma ben gelip yaparim dedigim dag gibi utuye basliyorum :))
Herkesede banada kolay gelsinnn.
Sabah tartimda guller acti allahim sen benide arkadaslarimida utandirma... amin
cakil80 ye ic keyfine bak cakilcim tatildesin yemisim artisini yaa sen enerji topla yeter.
Kilo verecegin guzel bir sohbahar var onunde nasilsa.
2-3 gununu kendine sıkıntı etme boyle.
YENA gecen gun duyguya sarildim agladim zaten duygusaldim o gun (yav he)
Bide okulu buyudugunu dusununce costum.
Bebekligini falan dusundum.
Oyle yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?