Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun. ..
Leblebi mide bulantısını bastırır aslında ama genel bi mide bağırsak salgını var etrafta .. Dikkatli olmak gerek...
Bende dun sabah yağmura yakalandım ondan mı oldu acaba ddm üstümde kurudu herşey kafam sırılsıklamdı ufoyu yaktım ama ne kadar fayda eder. zatn mide bulantısı yapmazdı hiç dediğin gibi ama mahvoldum eve gittiğimde buz gibiydi tum vücudum titredim yani sabahta ztn hiç halim yoktu.

Mutfak dolabını düzenlerken tabureye çıkmıştım. Betül geldi tabureyi çekti, düşmedim ama aceleyle inerken ayağımı burktum, sağ salim bitseydi şu temizlik. 2 günde bitecek evi nerdeyse 1 haftadır temizliyorum, hala 1 haftalık iş var :) Baharatlıkları yıkıyorum hepi topu 8 tane. Betülün peşinde koşmaktan 2 saattir bitmedi :) gideyim de biraz daha yıkayayım..

Dün 18 ay aşısı vardı betülün. gece ateşlendi. bugün gitmedim okula..

Geçmiş olsun canım..

Hay Allah bak sen cadiya tam ısırmalık. . Sen üstündeyken nasıl çekti Tabureyi, herkulmü bu çocuk :)

Senin operasyon bellimi yüzünde ki sivilce raporda alırsın bir kaç gün. ..

Annemdeyim kahvaltiya geldim simdide sen yapma ben gelip yaparim dedigim dag gibi utuye basliyorum :))

Herkesede banada kolay gelsinnn.

Sabah tartimda guller acti allahim sen benide arkadaslarimida utandirma... amin

cakil80 ye ic keyfine bak cakilcim tatildesin yemisim artisini yaa sen enerji topla yeter.
Kilo verecegin guzel bir sohbahar var onunde nasilsa.
2-3 gununu kendine sıkıntı etme boyle.

YENA gecen gun duyguya sarildim agladim zaten duygusaldim o gun (yav he)
Bide okulu buyudugunu dusununce costum.
Bebekligini falan dusundum.
Oyle yani :))

YENA topraaam cok gecmis olsun.acil sifalar diliyorum..Tatile kadar toparlarsin ins,meyve yemegi ihmal etme kuzuuum

Walkers cok gecmis olsun canim.

E eboe Elifim cok gecmis olsun sana da,bak sen betül hanimin yaptiklarina:)

y.o.l.c.u Rakibem kuzular nasil oldu?daha iyidir insallah.

asumanzeynep Ablacim,bitmedi henüz tadilat isleri yarina ustalarin isleri biter sanirim fakat benim isler ne zaman biter orasi muamma biraz:)
Tasinma durumundan vazgecmissiniz siz de,hayirlisi olsun ins hakkinizda..

Bonus kolay gelsin gözümmm:) Menülerin ve istikrarli gidisine cok seviniyorum,kocaman bir masallah sana Hep böyle devam et kuzuuu

Yazikcaklarim vardi daha benim amaa,ahhh suu ehtiyarligin gözü kör olsunnn

Slm kizlar

Emineyi devletin kresine yazdirmistim 11inde uyum egitimi icin cagirdilar

Selam
Hastalara sifalar,tatildekilere iyi tatiller,okula baslayacak yavrulara da zihin açıklığı diliyorum. Evet 1. Siniflar 11 Eylül de okula baslayacaklar, 10-12 arasi okulda olacaklar,digerleri 18 eylulde okula baslayacaklar.
Bugün biraz daha toparladim,kacamak yapmadim,suyu az ictim,ama kilo +300gr hala

Menümu de yazayim
Sabah, 11.00
İki bardak su, 3 gün kurusu, 2 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalik,biber,kefir,bir seftali
Ara, sekersiz cay
Aksam ,19.00
bir kase tarhana corbasi, bir tabak karisik kizartilmis etli türlü ( kizartma olmasa iyi idi ama misafirim vardi yemekte) salata, yatarken bir bardak kefir icebilirim acikirsam
Su ,az ictim 1,5 l

Anneannem yesil sabun kullaniyor sacina pamuk gibi oluyor

Ne guzel soyledin bu son bahar gelsin eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…