Hayirdir insallah cok kotu olmus sebebi neymis neden olurmus allah esirgesinIyi akşamlar..
Nisanin dün sabah kalktığımda işhali artinca ozel cocuk doktorumuzdan randevu aldim...sehir dışında hemen yola çıktık muayenesini oldu ilaçlarını yazdı doktorumuz ayvaliga dönmek üzere yola çıktık nisa başladı titremeye dudakları tırnakları morarmaya ödümuz koptu en yakın acile girdik ateşini düşürdüler yola çıktık tekrar...cok kötü birgundu dün sabaha kadar uyumadik wcye taşımaktan,bugün öğleden sonra düzeldi çok şükür.. iki çocuk büyüttüm ilk defa başımıza geldi...
YENA cim esi mde birkaç aydir sampuani birakti ozel ev yapimi zeytinyagi sabunu kullaniyor cok memnun...
@Bonus bende geçen akşam duygusallasip ayy benim kızım okula başlıyor 4.5 senedir hiç ayrılmadık dedim ağlar gibi yaptım..
Ertesi günü ben okula gitmiycem sen izin vermiyorsun Anne diyor zor ikna ettim..
Inşallah zor olmaz alışması pazartesi başlıyoruz bakalım kismetse
Iyi akşamlar..
Nisanin dün sabah kalktığımda işhali artinca ozel cocuk doktorumuzdan randevu aldim...sehir dışında hemen yola çıktık muayenesini oldu ilaçlarını yazdı doktorumuz ayvaliga dönmek üzere yola çıktık nisa başladı titremeye dudakları tırnakları morarmaya ödümuz koptu en yakın acile girdik ateşini düşürdüler yola çıktık tekrar...cok kötü birgundu dün sabaha kadar uyumadik wcye taşımaktan,bugün öğleden sonra düzeldi çok şükür.. iki çocuk büyüttüm ilk defa başımıza geldi...
YENA cim esi mde birkaç aydir sampuani birakti ozel ev yapimi zeytinyagi sabunu kullaniyor cok memnun...
@Bonus bende geçen akşam duygusallasip ayy benim kızım okula başlıyor 4.5 senedir hiç ayrılmadık dedim ağlar gibi yaptım..
Ertesi günü ben okula gitmiycem sen izin vermiyorsun Anne diyor zor ikna ettim..
Inşallah zor olmaz alışması pazartesi başlıyoruz bakalım kismetse
Gunaydin hayirli cumalar
3 gundür yünlerin icine gömüldüm cikamadim hala ...
Günaydınnnn
YENA cim günaydın nasıl oldun iyimisin tatil başlasın modundasindir umarım
Esim bugun erken gitti gec yattim zaten yuruyuse gidemedim.
Kizlarda erken uyandi.
Yemeden icmeden kesilip battaniyemi alip 15 bin gün yatasim var.
Grip sadece basimami gelmis 70 kilo var su an kafam kesin.
Canimin tek istedigi sey boyum kadar bir fistikli cikolata idi gece simdi onuda istemiyorum.
Kalkali 1,5 saati geciyor hala yatmaya calisiyorum. Sabahlari yurumeye alisan fucudumu sekteye ugratmanin alemi yohtur diyerekten zorla bi tarafimi kaldirip hareket edecegim.
Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Gunaydin kizlar
2gun once 100.6 cikmistim dun 99.9 ciktim bugun yine 100.6 ciktim
Bugun yogurtlu patatesli bir diyete basladim 3 gunluk bakalim sonucu ne olacak en azindan odemlerim gider bir sey kaybetmem
Neyse sonuc olarak
Kilom 100.6
Spor yok
Merhabalar arkadaşlar hayırlı bereketli cumalarınız olsun pek gelemedim mesajlarıda kaçırdım hafta sonu kardeşimin nikah ve yemeği var bir yandanda iş koşturuyorum
Kilo bildirimi :107
Ya biz niye kilo verince duygulanip birbirimize agliyoruz
Bizde seni cok ozledik hosgeldinGünaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Selam kizlar
YENA cok ozur dilerim sabah bi yangin tehlikesi atlattik unuttum ondan sonra da senin mesajini gorene kadar ayni yazarsan cok sevinirim
Alt kat komsumun elektriginden şartelleri tutusmus bir bagiris cagirisla kalktik korkudan aklima hicbirsey gelmediGeçmiş olsun
hayırdır nasıl oldu
Istersen listeden cikarabilirsin yenacim zaten cumadan cumaya ugrayabiliyorum artik
Alt kat komsumun elektriginden şartelleri tutusmus bir bagiris cagirisla kalktik korkudan aklima hicbirsey gelmedi
Tebriklerbonus ikili rakamları gördün masallah.cok sevindim gerçektenYa biz niye kilo verince duygulanip birbirimize agliyoruz
Az kalsin unutuyordum eger bu tarti dogruysa 90 kiloyum umarim dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?