Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi sansli hissediyorum. Sizinlede paylasmak istiyorum.
Takimdaki herkes sizin gibi oyle sevindiki ben cok fazla duygulandim.
Bu etmeye calistigim tesekkur. Oka tıklayip o sayfaya gidebilirsiniz.

Guzel insanlarla yolum birlestigi icin gercekten cok sansliyim.
Iyi ki var hepsi.

İnşallah canım...ben dizlerimden dolayı bu hafta çok ağrı çekiyorum ,ama nisanin okulu pazartesi başliyor ,10 15 dakikayi buluyor yuruyerek oglen goturucem aksam uzeri 5 te alicam guzel yuruyus yapmis olucam...dukan içeceği nasıl

Evet Hasibe biz yenayla 80 sen 100 kilo bu olmaz olamaz buluşmamızda senide 80 görmek istiyoruz ve sana birkaç ay süre veriyoruz hadi gene iyisin bu şansı kacirmazsin bence dimi YENA

Sağol canım...hayirli olsun küçük okula başlıyormuş.. bende çok gerginim inan küçüğü okula goturdugum sırada büyük öğle yemeğine çıkacak iki okula birden nasıl yetisicem bilemiyorum,iki okulda ters yonde ...

Derincim çok geçmiş olsun kuzuna, okul işi içinde Allah kolaylık versin canim seneye aynı durumda olucam şimdiden stres aldı benide

Dukan birasi deniyor kimi adini sevmeyip dukan gazozu diyor :))

750 ml yesil cay demliyorsun maviş iliyinca yada soguyunca icine 1 limon ve maden suyu ekliyorsun.

1 litre oluyor gun icinde iciyorsun.

Aynisini hibiskuslede yaptim cok sevdim.

Oh oh alaa yuruyus hareket olucak

Listeyede devam edicen dimi?

Derincim çok geçmiş olsun kuzuna, okul işi içinde Allah kolaylık versin canim seneye aynı durumda olucam şimdiden stres aldı benide
Sağol canım ...çok zor olucak bu sene,eşim burada olsa yardımı olurdu oda dışarıda çalışıyor ikiside benim üzerimde..
Büyük kızım 12:20de öğle yemeğine çıkıyor küçük yarim da okula bırakıcam ,ne yapacağımı bilemiyorum..

Of valla ne yapsan küçüğü servisemi versen yada büyüğü bilemedim şimdi

Dukan birasi deniyor kimi adini sevmeyip dukan gazozu diyor :))

750 ml yesil cay demliyorsun maviş iliyinca yada soguyunca icine 1 limon ve maden suyu ekliyorsun.

1 litre oluyor gun icinde iciyorsun.

Aynisini hibiskuslede yaptim cok sevdim.
Aaa çok güzelmiş canım içilebilir,hemen yarın başlıyayim..
Listeye derken kilo bildirimimi?

Of valla ne yapsan küçüğü servisemi versen yada büyüğü bilemedim şimdi
Küçüğü servise kıyamıyorum güvenemiyorum birde bana çok duskun birakmak istemiyor beni zorluycak biraz..
Büyüğüde evimize çok yakın okul anahtar vereyim evde beni beklesin diyorum,yada okulda yesin bir şeyler onada icim elvermiyor herseyi yemiyor seciyor kiyamiyorum ahhh annelik canim yapicaz bişeyler artik...

YENA 10 kilo demisken benim baslangicimi 109 yaparmisin bi dahakine?

En son onu gordum ya ondan sayiyorum geri insallah.

Cok umutsuzlandim kahrettim ama hep ne diyodum size bi gun yapicam inaniyorum biliyorum da zamanini bilmiyorum.

En son elife hamile oldugumda 98 den 94 e inmistim. Doguma kadar biraz aldim. Dogumdan sonra 106 dan inemedim.

Arada bi 103 baskada yoktu

Dr listesi vardi ya onu diyorum

Kaçamannn maviş verdigim 10 kiloyla guclendim hepinizin tepesine binicem

750 ml suya 2 tatli kasigi yesil cay diye biliyorum.
Onu yapmıyorum ben kilo veremedim diye bıraktım canım...ama bu yuruyuslerle denerim bir daha belki olur...
Kaçmam kaçmam merak etme sen sıkıştırmaya devam et
Sen doktor listesi ile mi kilo veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…