y.o.l.c.u zeynebim yaa tek istegim simdi sirayla sizinde inmeniz.
Saglam sarilirim haa
Evlatlar nasil?
Lan öldümde cenettemiyim sizde hurimisinizsonra adim ağlak balığa cikiyo.
Bi insanin kilo vermesine niye arkadaslari bu denli sevinir?
Benim icin bunun ne demek oldugunu siz cok iyi anlamissiniz ki bugun hepiniz benimle mutlu oldunuz aglaştiniz...
Ben diyecek baska bisey bulamiyorum ben..guzel yurekler kazaniyorum.
Tesekkur ediyorum
İnşallah canım...ben dizlerimden dolayı bu hafta çok ağrı çekiyorum ,ama nisanin okulu pazartesi başliyor ,10 15 dakikayi buluyor yuruyerek oglen goturucem aksam uzeri 5 te alicam guzel yuruyus yapmis olucam...dukan içeceği nasılYalniz birakma beni 20 nin kusuratindan kurtulman lazim once.
Yuruyusleri yabana atmayin ben yurumeseydim bayramda arti olurdum.
Kacamak falan yaptim yani.
Cok olmasin ama surekli olsun.
Bu hafta gayret edelim birlikte olurmu?
Dukan icecegini sende yap.
Bomba valla nihayet kuzum ya tebrik ederim
Evet Hasibe biz yenayla 80 sen 100 kilo bu olmaz olamaz buluşmamızda senide 80 görmek istiyoruz ve sana birkaç ay süre veriyoruz hadi gene iyisin bu şansı kacirmazsin bence dimiÇok geçmiş olsun derincim.. Nasıl telaşlanmışsındır canım yaaa...
Ahhh annelik.
Önümüzde ki cuma listede olun artık... PEk uzattınız tatili.. İzinler bitti gayrı...
Sabah yolcuyuz nasipse canım... Umarım iyi geçer...
Yeni çıkmış demek boy kadar çikolata.. hiç haberim yok..
havanı da yirim sportif hatun seni..
Hoşdöndün yeşimcim..
ama hasibecim 95 lerden hangi ara 100 oldun yine... Yazık emeğine valla....
hadi bak kahve buluşmamız da (nasip olursa.) fena eziklerim seni şişko diye...
Aaa beklenen gün geldimi asuuu hayırlısı olsun canım... Allah utandırmasın...
Gadasını aldığım Küstüm sana...
İleri derecede empati hissiyatından... yahut manyakgiller...
Bende tam bunu dicektimBi kere benim bu haftaki farkim 1.3 deyıl 2.2 cınımYENA :))
Sağol canım...hayirli olsun küçük okula başlıyormuş.. bende çok gerginim inan küçüğü okula goturdugum sırada büyük öğle yemeğine çıkacak iki okula birden nasıl yetisicem bilemiyorum,iki okulda ters yonde ...Geçmiş olsun canım
Anamm bak sen cimcimeyee büyümüşte neler yapıyo...geçmiş olsun canım..
Ayy benim ütülerede bi el ataydın....
Bende aynı yaa bian önce toparlanmalıyımm....
Çocuklar elh daha toparladılar ama hala her biri ayrı ilgi istiyo....zorlanıyorum yetemiyorum...
Derincim geçmiş olsun...benimde küçük bire başlıcak büyüğünde başka okula naklini aldık çok gerginim...
Daha iyiler canım enesi bu akşam kontrole götürdük tahlil yaptılar enfeksiyon baya azalmış tekrar antibiyotik vermedi...alerji ilacına devam sadece...kızlarda antibiyotiğe devam ama ateşleri baya geçti üç saat arayla farklı ateş düşürücüler kullanıyoduk bugun sabah akşam verdim sadece...
Hoşgeldin yeşimcim tekrar aramızda olman çok hoş...
Derincim çok geçmiş olsun kuzuna, okul işi içinde Allah kolaylık versin canim seneye aynı durumda olucam şimdiden stres aldı benideSağol canım...hayirli olsun küçük okula başlıyormuş.. bende çok gerginim inan küçüğü okula goturdugum sırada büyük öğle yemeğine çıkacak iki okula birden nasıl yetisicem bilemiyorum,iki okulda ters yonde ...
İnşallah canım...ben dizlerimden dolayı bu hafta çok ağrı çekiyorum ,ama nisanin okulu pazartesi başliyor ,10 15 dakikayi buluyor yuruyerek oglen goturucem aksam uzeri 5 te alicam guzel yuruyus yapmis olucam...dukan içeceği nasıl
Sağol canım...hayirli olsun küçük okula başlıyormuş.. bende çok gerginim inan küçüğü okula goturdugum sırada büyük öğle yemeğine çıkacak iki okula birden nasıl yetisicem bilemiyorum,iki okulda ters yonde ...
Sağol canım ...çok zor olucak bu sene,eşim burada olsa yardımı olurdu oda dışarıda çalışıyor ikiside benim üzerimde..Derincim çok geçmiş olsun kuzuna, okul işi içinde Allah kolaylık versin canim seneye aynı durumda olucam şimdiden stres aldı benide
Of valla ne yapsan küçüğü servisemi versen yada büyüğü bilemedim şimdiSağol canım ...çok zor olucak bu sene,eşim burada olsa yardımı olurdu oda dışarıda çalışıyor ikiside benim üzerimde..
Büyük kızım 12:20de öğle yemeğine çıkıyor küçük yarim da okula bırakıcam ,ne yapacağımı bilemiyorum..
Sorma çok hareketli olucak bu sene nisayi bırakıp nazın okuluna koşturarak yürüycem canim,inşallah yaza kadar iki haneleri görürüm...
Oh oh alaa yuruyus hareket olucak
Listeyede devam edicen dimi?
Aaa çok güzelmiş canım içilebilir,hemen yarın başlıyayim..
Dukan birasi deniyor kimi adini sevmeyip dukan gazozu diyor :))
750 ml yesil cay demliyorsun maviş iliyinca yada soguyunca icine 1 limon ve maden suyu ekliyorsun.
1 litre oluyor gun icinde iciyorsun.
Aynisini hibiskuslede yaptim cok sevdim.
Aaa çok güzelmiş canım içilebilir,hemen yarın başlıyayim..
Listeye derken kilo bildirimimi?
Küçüğü servise kıyamıyorum güvenemiyorum birde bana çok duskun birakmak istemiyor beni zorluycak biraz..Of valla ne yapsan küçüğü servisemi versen yada büyüğü bilemedim şimdi
Onu yapmıyorum ben kilo veremedim diye bıraktım canım...ama bu yuruyuslerle denerim bir daha belki olur...
Dr listesi vardi ya onu diyorum
Kaçamannn maviş verdigim 10 kiloyla guclendim hepinizin tepesine binicem
750 ml suya 2 tatli kasigi yesil cay diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?