Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus sensiz olmuyor bebeğim yeşil yazıların içimizi açıyor...o kafede bende varım nasıl denk gelmedik acaba

Dün sabah uyandık büyük kızı yedir ıcir okula gönder kucukte o sirada uyandi oksuruk baslamis hemen hazirlanip evi toparlayip sağlik ocağina gittik,oradan anneme ugrayip okula gitmek için minibüse bindik nisa o minibüste çantasını unutmuş
Oradan hemen nazın okuluna koşturdum onuda hallettikten sonra minübüs durağına gittim bir saat bekledim her gelen minibüs e sordum yok gitti çanta...sonra nazı okuldan aldım eve geldim bir saat sonra nisayi almaya gittim ...
Her şeye tek başıma yetmeye çalışıyorum evde tertemiz olacak
Buda beni geriyor biraz...
Eşim elektrikli motor alayım diyor ehliyet gerekmiyormuş korkuyorum cesaret yok ehliyet almak istiyorum arabada hiç kullanamam ...

Aleyküm selam. Neden izinlisin. ?
Canım izinli değilim. İşyerinde spor salonu var . Öğle arasında yürüyüş yapıyorum. Yemeği evden getiriyor burda hızlıca yiyorum sonrasında.

Kuzum yeğenin hastaydı yanlış hatırlamıyorsam. Çok geçmiş olsun.

Bide düğün için ne aldın hallettim demişsin merak ettim

Kızlar çöküntüdeyim 500 gr almışım aranıza bu şekilde dondum çünkü dün gece eve geldim eşim çok açım dedi ona biberli soslu tavuk yaptım ve kendime engel olamadan bende yedim belkide onun etkisi bilmiyorum ama her şekilde kilo veremediğim ortada bu hafta çok dikkat etmeliyim zira haftaya konteolümvar ve bwn sadece 1.5 kilo falan verebildim of yaaa

Kızlar çöküntüdeyim 500 gr almışım aranıza bu şekilde dondum çünkü dün gece eve geldim eşim çok açım dedi ona biberli soslu tavuk yaptım ve kendime engel olamadan bende yedim belkide onun etkisi bilmiyorum ama her şekilde kilo veremediğim ortada bu hafta çok dikkat etmeliyim zira haftaya konteolümvar ve bwn sadece 1.5 kilo falan verebildim of yaaa

Işılduru çok geçmiş olsun canım

ISILDURU geçmiş olsun canım. .
Yanıktan ben de çok korkarım
Allahtan çocuklar çok daha çabuk yenileniyor,iyileşiyor. .

@bengisu022 Allah yardımcın olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

ISILDURU miniğe geçmiş olsun cnm hele hele çocukta gerçekten çok zor

ISILDURU çok geçmiş olsun canim yaa,yanık ne zordur Allah beterinden korusun..
Çok teşekkürler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…