Valla dimi Ceyda ben 83 kilo İdim Bengisu rakibem hamişim dedi doğur gel dedim bekliycem :)) hala bekliyorum dimek 80 in çünkü 7 yi goremedimAus 'um utanıyorum sana yazmaya
çok geçmiş olsun
bengisu022 zaman ne kadar çabuk geçmiş Hayırlısı ile kucağına alırsın inş canım
Bugün Bengisu doğuma giricek şu güzel cuma günün yuzu suyu hürmetine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini aminnnn
Aus 'um utanıyorum sana yazmaya
çok geçmiş olsun
bengisu022 zaman ne kadar çabuk geçmiş Hayırlısı ile kucağına alırsın inş canım
Gunaydin
Hayirli cumalar
Hicri yeni yilimiz mubarek olsun
bengisu022 guzel arkadasimiz aklimiz kalbimiz seninle allah hayirli bir dogum nasip etsin.
Saglikla yavrunu kucagina al insallah.
Gozlerimiz dolu duayla bekliyoruz inan.
SGK da İsim vardı orda ki kadın personel delirtti beni. .
Allahım bu ikidir aynı kişiye denk geliyorum.. sırf kapris sırf ego... Bir mutsuz kadın sanki zorla orada bulunuyor. Bakışlar nefret dolu azarlar şekilde cevaplamalar.. kavga edip çıktım .. bir daha aynını yaparsa şikayet edeceğim onu...
Hepimiz emekciyiz,hepimiz türlü meseleleri ardımızda bırakıp çıkıyoruz evden.
Is ahlaki diye,insanlık diye birşey var.
Nasibini almamış maalesef. ..
Geçen gittiğim de benden önce biriyle tartışıyordu güvenlik gelip müdahale etti. Kesinlikle kadınla alakali sorun....
Yine yesillendi
Sen olmayinca olmuyor bebeğim ..
Heyy Allahımm yaa onlarr benide delii ediyorr iyii yapmışssınn güzelim sevmiyorsaa yapmasın o iş için çırpınan niceleri var.Bir işi sevmiyorsaa yapma bırakkk seven yapsınn ne diye milletee buğuz edersin kiiiSGK da İsim vardı orda ki kadın personel delirtti beni. .
Allahım bu ikidir aynı kişiye denk geliyorum.. sırf kapris sırf ego... Bir mutsuz kadın sanki zorla orada bulunuyor. Bakışlar nefret dolu azarlar şekilde cevaplamalar.. kavga edip çıktım .. bir daha aynını yaparsa şikayet edeceğim onu...
Hepimiz emekciyiz,hepimiz türlü meseleleri ardımızda bırakıp çıkıyoruz evden.
Is ahlaki diye,insanlık diye birşey var.
Nasibini almamış maalesef. ..
Geçen gittiğim de benden önce biriyle tartışıyordu güvenlik gelip müdahale etti. Kesinlikle kadınla alakali sorun....
Bunalımınıı sevsinler çıkk galiii bende bunalımmmBunalımın sag tarafta kafedeydim nasil gormezsin? Baska yeremi takiliyosun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?