Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aus 'um utanıyorum sana yazmaya
çok geçmiş olsun

bengisu022 zaman ne kadar çabuk geçmiş Hayırlısı ile kucağına alırsın inş canım
Valla dimi Ceyda ben 83 kilo İdim Bengisu rakibem hamişim dedi doğur gel dedim bekliycem :)) hala bekliyorum dimek 80 in çünkü 7 yi goremedim

Aus 'um utanıyorum sana yazmaya
çok geçmiş olsun

bengisu022 zaman ne kadar çabuk geçmiş Hayırlısı ile kucağına alırsın inş canım

Aşk olsun ceydam utanmak ne demek olmuyor bazen ... toparlanamıyor insan .. bazen ara ara gelmek iyi geliyor ... bazen nerde iyiysen orda kalmak

yine eksi bildirimlerler start vermişsin tebrikler fıstığıma

SGK da İsim vardı orda ki kadın personel delirtti beni. .
Allahım bu ikidir aynı kişiye denk geliyorum.. sırf kapris sırf ego... Bir mutsuz kadın sanki zorla orada bulunuyor. Bakışlar nefret dolu azarlar şekilde cevaplamalar.. kavga edip çıktım .. bir daha aynını yaparsa şikayet edeceğim onu...

Hepimiz emekciyiz,hepimiz türlü meseleleri ardımızda bırakıp çıkıyoruz evden.
Is ahlaki diye,insanlık diye birşey var.
Nasibini almamış maalesef. ..

Geçen gittiğim de benden önce biriyle tartışıyordu güvenlik gelip müdahale etti. Kesinlikle kadınla alakali sorun....

Gunaydin

Hayirli cumalar
Hicri yeni yilimiz mubarek olsun

bengisu022 guzel arkadasimiz aklimiz kalbimiz seninle allah hayirli bir dogum nasip etsin.
Saglikla yavrunu kucagina al insallah.

Gozlerimiz dolu duayla bekliyoruz inan.

Yine yesillendi

Sen olmayinca olmuyor bebeğim ..

Ne diyim bilemedim allah yardimciniz olsun insanlarla ugrasmak zor.

Yine yesillendi

Sen olmayinca olmuyor bebeğim ..

Huzur veriyorsun gercekten. Burasiyla birlikte hayatima giren guzelliklerden birisin.

Heyy Allahımm yaa onlarr benide delii ediyorr iyii yapmışssınn güzelim sevmiyorsaa yapmasın o iş için çırpınan niceleri var.Bir işi sevmiyorsaa yapma bırakkk seven yapsınn ne diye milletee buğuz edersin kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…