Yeni torun yolda yani :) maşallah, sağlıkla gelsin inşallah.Sağolasın güzelim
hastalık değil çok şükür
Gelin 2.ye hamile kontrole gitti
Heee doğru olmuş şekerim :)))
En azından zararda olmadığın bi hafta olmuş ama eminim daha iyisini yapabilirsin
Kuzum ben sana yazdım mı hatırlamıyorum geçmiş olsun kuzunaİnşallah teşekkürler
Sağol ablacım..İyi akşamlar
2 adet yanık vakası okudum geçmiş olsun
@eboe güle güle oturun hayırlı olsun yeni görev yeriniz iyilerle karşılaştırsin Allah
bengisu022 güzel haberlerini bekliyorum
Ben bikaç gün daha gelemem herhalde sonrasında burdayım inşallah
YENA ne aldın ben de merak ettim
Ellerine sağlık nilüfer abla.. Tebrik ederim kızlar hepinizi..HAFTANIN 1.si _____ -1,1 kg. ____ Mavipatikler
HAFTANIN 2.leri ____ -1 kg. __ Çakıl80 & YENA
HAFTANIN 3.sü ____ - 0,9 kg. _____ Mefkurem
Offf nasıl güzel olurdu, nasıl isterim gelmenizi... Biraz ağlar, bolca kahkaha atardık... Bunalım falan da kalmazdı...Yaaayerleste bi caya gelelim elifim
bebişiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar bebekle ikimiz iyiyiz cok şükür.su anda emzirme ve uyandrma telasmz var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dua eden herkese teşekkür ediyorum
Tabiki devam cnm sadece bikaç gün mola verdin say hem vücut şaşırmıştır :))
:)) benim taktik bende iyi hissettimmi dinlemiyorum huzunlu seyler etkileniyor cunku ruhum. Oynak degilde hareketlide cok dinlerim ovv ben zaten cok dinlerim sen daha bilmedin tabi :)
Dipteyim demiyim ama kendi adima zor koselerden donuyorum cok zorlaniyorum.
4-5 gun hic diyet yapmadim 10 dk da bir yemek istiyorum. Biraz rahat biraktim ama sonu gelmiyor dur demek zorundayim.
Ins kaldigim yerden devam.
Sağolasın cnmeni torun yolda yani :) maşallah, sağlıkla gelsin inşallah.
Ohhh gecenin en güzel haberiKızlar bebekle ikimiz iyiyiz cok şükür.su anda emzirme ve uyandrma telasmz var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dua eden herkese teşekkür ediyorum
Ben iyi geceler dediydim dimi
Acıktığıma göre artık yatabilirim :))
Benim r.. de başladı:)))iyi akşamlar kızlar
YENA cım kilom sabit yani 81. maalesef eksiye geçemedim. bu hafta diyete uygun beslenemedim ve bugün r.... başladı.
En masumu o zaten:))Ben stajyer i sevdim
Öldüm bittim yorgunluktan ama bitti işlerim nerdeyse.. Gardrop düzenlemesi, ütü, balkonlar kaldı. Bi de yağmur yağdığı için camları silemedim.
Yeni torun yolda yani :) maşallah, sağlıkla gelsin inşallah.
Kuzum ben sana yazdım mı hatırlamıyorum geçmiş olsun kuzuna
Sağol ablacım..
Ellerine sağlık nilüfer abla.. Tebrik ederim kızlar hepinizi..
Offf nasıl güzel olurdu, nasıl isterim gelmenizi... Biraz ağlar, bolca kahkaha atardık... Bunalım falan da kalmazdı...
İnsan yüz yüze hiç görüşmediği birilerini nasıl özlerki.. Böyle bi görüşme, buluşma muhabbeti olunca özlediğimi hissediyorum resmen sizi...
Ben iyi geceler dediydim dimi
Acıktığıma göre artık yatabilirim :))
Benim r.. de başladı:)))
mübarek olsun o zamanBenim r.. de başladı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?