Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bengisu022 gozun aydın allah hayırlısıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin canım

mübarek olsun o zaman

4-5 gün balon modunda dolaşırım artık. fena şişiyorum
Ben bu kez inşallah o hataya dusmem iştah patlamasıyla mücadele etmekten bıktım sonrada ver toparlan derken bakmışsın tekrar regl gelmiş catmis bir kısır döngü deyim aylardır

İlk anda 78 sarma gibi algıladım..
Sonra 7-8 sarmadır didim....

Ben geldimmm:) iyi geceler olsun herkese

Hoşgeldin topraam..

Ben espiri babında şey ettimdi regl yazmakta ne var yoğsam yenam:))

Bende beybisi espri yaptım..

Mefkurem sen hala uyumadın mı

Beğenip duruyor uyumadı zaar :))

YENA topraaam listeler icin cok tesekkürler,ellerine saglik guzuuumSagolasin,varolasin..
Ates rengi gömlek elbisenide güzel günlerde giy,eminim cok yakisir foto bekleriz artikim:)

Mefkurem canimm bitti yogunluklarim,sahalardayim artik:)

bengisu022 Canimm ne cok duygulandim mesajini okuyunca,coook sevindim..Gözün aydin taze annis,güle güle saglikla,huzurla büyüt yavrunu..Kaderi,bahti güzel olsun yolu iyi insanlar ile kesissin hep..

E eboe Güle güle otur yeni evinde kuzuuum,sans getirsin size eviniz..Keske görüsmemiz münkün olsa,tüm kizlari görmeyi cok arzu ediyorum ben de nasip olur insallah,kimbilir belki birgün yollarimiz kesisir dünya kücük dimi ne de olsa:)

Bonus iki gözüm bunalmis yüreginden öperim...

Ben bu kez inşallah o hataya dusmem iştah patlamasıyla mücadele etmekten bıktım sonrada ver toparlan derken bakmışsın tekrar regl gelmiş catmis bir kısır döngü deyim aylardır
yok canım iştahı demiyorum. o ayrı. ben ödemi diyorum. çok fena oluyorum. miyom da var bende. azcık dengeler değişiyor.

İlk anda 78 sarma gibi algıladım..
Sonra 7-8 sarmadır didim....

Hoşgeldin topraam..

Bende beybisi espri yaptım..

Beğenip duruyor uyumadı zaar :))
Ayyy valla 78 sarma yesem yerim çerez gibi ama yok zaten minnaktı sarmalar... Az önce bir elma yedim bakalım artık gece uzun nasıl gececek gece nobetindeyim. Gerçi fazladan elmam var birde yogurdum duruma gore bakarım ama yemesem daha iyi sanki.

Kolay gelsin canim..

Sarma konusunda yanliz degilsin yesem ben de 78 sarma gömücek potansiyele sahibim

Kolay gelsin canım .. İyi nöbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…